En son gecen sene kasimda bir gun geldi kaybolduevet bi senedir KK ye girmemiş
bende merak ettim Elifi :)
Onlar ozlememis ozleselerdi burda olurlardi :))geçmiş sayfaya baktiğimda üyeleri özlediğimi anladim.
Bendeee oyleyimmm napimm sızlanayimmiAskeri eğitim gibi sürekli yat kalk uykusuzum
Uyku duzensizligi kotu oluyor canim1 gibi uyudum 3.30 da eşime kahvaltı hazirladim namazimi kıldım 4.30 da yattım 6 da wc kalktım telefon çaldı görümcem rahatsizlanmiş kayın validemle hastaneye gidiyormuş oğlu bize gelecekmiş 6 dan 7.10 kadar onu bekledim o geldi yattim uyumadan 8 de oğlumu dersane için kaldırdım kahvaltı hazırladım onu gonderdim 9 gibi yattım 11 de kayınvalidem aradı telefona uyandım geri sızmışım 12 de kalktım şimdide saf saf dolanıyorum ortalıkta migrenim tutmazsa iyi
Pembeyle mart gibi konusmustumPembeyi merak ediyorum annemlerin orada oturuyor hala orada mi bilmem çıkıp tanişmaya gitmek lazim ona
Sen üyeleri toparla bir topik ac orda özlem giderirsinizgeçmiş sayfaya baktiğimda üyeleri özlediğimi anladim.
ben neden buradayimEn son gecen sene kasimda bir gun geldi kayboldu
Onlar ozlememis ozleselerdi burda olurlardi :))
Napiyonuzkabus gibi bir gece
dikkat et kendine lütfen canım1 gibi uyudum 3.30 da eşime kahvaltı hazirladim namazimi kıldım 4.30 da yattım 6 da wc kalktım telefon çaldı görümcem rahatsizlanmiş kayın validemle hastaneye gidiyormuş oğlu bize gelecekmiş 6 dan 7.10 kadar onu bekledim o geldi yattim uyumadan 8 de oğlumu dersane için kaldırdım kahvaltı hazırladım onu gonderdim 9 gibi yattım 11 de kayınvalidem aradı telefona uyandım geri sızmışım 12 de kalktım şimdide saf saf dolanıyorum ortalıkta migrenim tutmazsa iyi
topik açsam gelmezlerSen üyeleri toparla bir topik ac orda özlem giderirsiniz
6 gibi wc kalkmış bağırmaya başlamış deprem oluyor diye kayınvalidem uyanmış kadın neye uğradığını şaşırmış ambulans aramış hastaneye götürmüşler kulak kristalleri oynamış oda baş dönmesi yapıyor deprem oluyor zannetmiş şimdi evdeler şükürUyku duzensizligi kotu oluyor canim
Gorumcenin önemli birseyi yoktur inşallah canim
Bende 2 sene once geldim bir geldim tam geldim gidemedimben neden buradayimilk gözagrim burasi ama
ooooo çokk Yatip kalkmissin kesin basin agrir benim agriyooo cunku1 gibi uyudum 3.30 da eşime kahvaltı hazirladim namazimi kıldım 4.30 da yattım 6 da wc kalktım telefon çaldı görümcem rahatsizlanmiş kayın validemle hastaneye gidiyormuş oğlu bize gelecekmiş 6 dan 7.10 kadar onu bekledim o geldi yattim uyumadan 8 de oğlumu dersane için kaldırdım kahvaltı hazırladım onu gonderdim 9 gibi yattım 11 de kayınvalidem aradı telefona uyandım geri sızmışım 12 de kalktım şimdide saf saf dolanıyorum ortalıkta migrenim tutmazsa iyi
Kristaller cok onemli yaa insallah yasamaz bir daha canim6 gibi wc kalkmış bağırmaya başlamış deprem oluyor diye kayınvalidem uyanmış kadın neye uğradığını şaşırmış ambulans aramış hastaneye götürmüşler kulak kristalleri oynamış oda baş dönmesi yapıyor deprem oluyor zannetmiş şimdi evdeler şükür
Niye sevmesinler ki bosver takilma canim sevenlerle iletisim halinde olursuntopik açsam gelmezlerbeni sevmiyorlar napamm
buranin kaptanisinBende 2 sene once geldim bir geldim tam geldim gidemedim
O cok kotu birseymisyaaa bende duydum onu rabbim sifasini versin inşallah canimya gecmis olsun6 gibi wc kalkmış bağırmaya başlamış deprem oluyor diye kayınvalidem uyanmış kadın neye uğradığını şaşırmış ambulans aramış hastaneye götürmüşler kulak kristalleri oynamış oda baş dönmesi yapıyor deprem oluyor zannetmiş şimdi evdeler şükür
gıcığıma kapan üyelerde var gitmiyorumNiye sevmesinler ki bosver takilma canim sevenlerle iletisim halinde olursun
Benim annemin de olmuştu ayağa kalkınca geri oturuyordu baş donmesinden adım atamiyordu görümcem çalişiyorda onun için daha zor olacakKristaller cok onemli yaa insallah yasamaz bir daha canim
Burdan cok uzaklasmamak lazim yoksa bu kilomu koruyamazdim :))buranin kaptanisinben 2016 da geldim geri dönüp durdum ama 2 aydir gitmedim
bi 4. takımı bi burayi sevdim ama burasi ilk gözagrim.Burdan cok uzaklasmamak lazim yoksa bu kilomu koruyamazdim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?