Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hmm telefonu sürekli yanında tutamam işte ben bileklik araştırayım bakalım

Dün bekarken aldığım evimin toplantisi vardi..
çatısı duvari yaptıracak bi sürü masraf çıkardilar.
neredeyse 35 bin ...daire başi 2 bin .
evde eksik çikti bi kere..
eşimin moreli bozuldu.
ne olacak bilmem..
bütün evlerde sorun çıkıyor maalesef.
ev ahalisi kiracimdan memnun degil çıkarin dedi ama her ay düzenli kira yatiyor ben sorun etmedim ama apatmandakiler memnun degil.

Kiracinda senin gibi gıcıkmıs

76.850 ile geldim bugün umarım dahada veririm 77.200 den
Süpermişş
8.260 cnmm
Hamdolsun daha iyiyim canım ama çok korktum ilk defa kriz geçirdim felç geçiriyorum sandim
Geçmiş olsun cnmm.
Sanada görümcenede geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Migren bende de var zor yaa. Havuç ye birde su ya dayan iyi geliyor

Kac kilo olmak istiyormus
47 olmak istiyor deliii yoga yapıyor. Yoga için izmirdemi antalyada mı ne festival gibi bişii vardı oraya gidecek hatta gitme diyorum ama dinlemiyor malesef. Küçük kızım fena kilo aldı yaa onada dikkat ediyorum spor yaptırıyorum aburcubur kestim resmen eve almıyorum çikolata diye deliriyor hatta ağlıyor boyu 1,61 onun ve 63 kilo şuan kemikleri kalın gerçi ama görüntüde bir göbek dışında bir sıkıntı yok gibi muntazam yani ama uğraşıyorum bakalım benle birlikte kilo versin sonra alışır çok uğraşır genç kızlıkta

Kaç yaşında canım kızın

3 kilo kalmis onuda verir
Kucuk kizininda cok kilosu yok ama daha yasi kucuk galiba yediklerine dikkat etmezse cok hizli kilo alabilir
Bende lise 2 de 58 dim sonra sinav felan derken 69 cikmistim lise 3 de
Boy kisa olunca 69 cok geliyor :)

3 kilo kalmis onuda verir
Kucuk kizininda cok kilosu yok ama daha yasi kucuk galiba yediklerine dikkat etmezse cok hizli kilo alabilir
Bende lise 2 de 58 dim sonra sinav felan derken 69 cikmistim lise 3 de
Boy kisa olunca 69 cok geliyor :)
en çok kilo aldiran dönem ünv sinavi hazirlik dönemi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…