neden kiYok canım yaaa devam edemedim o bana göre değil
sabah guzel kahvaltini yap öğle yemegini ye aksam yemegin cok gec olmasin sadeceneden ki
beni çok zorluyor ya..pes mi etsem
akşam 8 de yemek yiyoruz en geçsabah guzel kahvaltini yap öğle yemegini ye aksam yemegin cok gec olmasin sadece
Sağol canım suyu 2 lt zor bitiriyorum hiç sevmiyorum hala alışamadım 1 yıldır sade su zaten içemiyorum yeşil çay limon atıyorum bugün tarçın ve karanfil attım içicem canımSüpermişş
8.260 cnmm
Geçmiş olsun cnmm.
Sanada görümcenede geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Migren bende de var zor yaa. Havuç ye birde su ya dayan iyi geliyor
Aksam kacta evde oluyorsunakşam 8 de yemek yiyoruz en geç
Oooooo oynamiyoruz ozaman hep bir mızıkcılikİyiyim canım yaaaaa netim yok şimdi de arkadaşa geldim
Senin sorun edip etmemen onemli değil öneli olan apartmanda uyum saglamasi ben ev sahibi olsam gelen paraya bakmam cikarirdim huysuz komşu hiç çekilmiyor benim eski komşum balkonda mangal yakardı balkonda çamaşır varmış yokmuş umrunda olmazdı kurmuş çamaşır tekrar yikanirdi camlardan duman içeri dolardı çektiğim için biliyorum ben taşındım o hala o evde oturuyor diğer komşulara kök sökturuyor herkes çıkar o yine çıkmaz öylede bir gıcık işteDün bekarken aldığım evimin toplantisi vardi..
çatısı duvari yaptıracak bi sürü masraf çıkardilar.
neredeyse 35 bin ...daire başi 2 bin .
evde eksik çikti bi kere..
eşimin moreli bozuldu.
ne olacak bilmem..
bütün evlerde sorun çıkıyor maalesef.
ev ahalisi kiracimdan memnun degil çıkarin dedi ama her ay düzenli kira yatiyor ben sorun etmedim ama apatmandakiler memnun degil.
Büyük 26 küçük 11 cnm 12 olcak eylülde aslındaKaç yaşında canım kızın
Senin kilondaki biri için aralıklı oruç sana göre değil demiştim benin 3 ara 3 ana öğün beslenmen lazım söz dinle o yüzden çabuk pes ediyorsunakşam 8 de yemek yiyoruz en geç
ya kiracimiz çalışıyor sadece bodrumda eşyalari koymuş ordan olay çikardi ama çok eşyasi olanlarda var bizim kiraci çok göze batiyormuş..Senin sorun edip etmemen onemli değil öneli olan apartmanda uyum saglamasi ben ev sahibi olsam gelen paraya bakmam cikarirdim huysuz komşu hiç çekilmiyor benim eski komşum balkonda mangal yakardı balkonda çamaşır varmış yokmuş umrunda olmazdı kurmuş çamaşır tekrar yikanirdi camlardan duman içeri dolardı çektiğim için biliyorum ben taşındım o hala o evde oturuyor diğer komşulara kök sökturuyor herkes çıkar o yine çıkmaz öylede bir gıcık işte
İste anlamiyoooo dundedimkii ara ogunlerine biseyler ekleee tokk tutar ama kendi bildiğini yapiyo cevapta vermiyo daha kilo vermesi lazim ona geçmesi icinSenin kilondaki biri için aralıklı oruç sana göre değil demiştim benin 3 ara 3 ana öğün beslenmen lazım söz dinle o yüzden çabuk pes ediyorsun
İste anlamiyoooo dundedimkii ara ogunlerine biseyler ekleee tokk tutar ama kendi bildiğini yapiyo cevapta vermiyo daha kilo vermesi lazim ona geçmesi icin
Guzelce kahvaltini yap araya ceviz findik badem herneyse ogleni yeee araya gene ayran yogurt nebilim meyve aksami gec yememek lazim bideee bol su ic zaten vereceksin keciboynuzunla nereye kadardeneyim yaşadim
Ben 18 yaşında 50 kg idim, 1994 te doğuma girmeden tarttılar 65 tim, benim küçük kız meyilli babamızdan iri yapılı kemikli ona çekti ondan korkuyorum. Görümcem zayıf ama kalça 100 kg kalçası ona çeker diye korkuyorum.. Ufaklığımın kolları ve totosu az gitse iyi yanii3 kilo kalmis onuda verir
Kucuk kizininda cok kilosu yok ama daha yasi kucuk galiba yediklerine dikkat etmezse cok hizli kilo alabilir
Bende lise 2 de 58 dim sonra sinav felan derken 69 cikmistim lise 3 de
Boy kisa olunca 69 cok geliyor :)
6:30-12:00 20:00 menüsü benimki akşam geç yiyorumGuzelce kahvaltini yap araya ceviz findik badem herneyse ogleni yeee araya gene ayran yogurt nebilim meyve aksami gec yememek lazim bideee bol su ic zaten vereceksin keciboynuzunla nereye kadar
6.30da nap biliyomusun 500ml çikolatalı sutler var form al ise gidiyosan yolda falan icebilirsin mesela hem tok tutuyor,oglendede nevarsa aksami hafif geçir6:30-12:00 20:00 menüsü benimki akşam geç yiyorum
Masallah kizina boyu uzun gorunuyor cok kilosuda yokBen 18 yaşında 50 kg idim, 1994 te doğuma girmeden tarttılar 65 tim, benim küçük kız meyilli babamızdan iri yapılı kemikli ona çekti ondan korkuyorum. Görümcem zayıf ama kalça 100 kg kalçası ona çeker diye korkuyorum.. Ufaklığımın kolları ve totosu az gitse iyi yaniiEki Görüntüle 2674352
Hangi diyet sana iyi geliyorsa onu uygula canım benceneden ki
beni çok zorluyor ya..pes mi etsem
Yok kızzzzzzzzOooooo oynamiyoruz ozaman hep bir mızıkcılik
Hımmm benim kızım da 2007 şubat doğumlu şuanda 1.73 boy 54 kiloBüyük 26 küçük 11 cnm 12 olcak eylülde aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?