• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

👏👏👏👏👏👏 Süpermişş

8.260 cnmm

Geçmiş olsun cnmm.

Sanada görümcenede geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Migren bende de var zor yaa. Havuç ye birde su ya dayan iyi geliyor
Sağol canım suyu 2 lt zor bitiriyorum hiç sevmiyorum hala alışamadım 1 yıldır sade su zaten içemiyorum yeşil çay limon atıyorum bugün tarçın ve karanfil attım içicem canım

Dün bekarken aldığım evimin toplantisi vardi..
çatısı duvari yaptıracak bi sürü masraf çıkardilar.
neredeyse 35 bin ...daire başi 2 bin .
evde eksik çikti bi kere..
eşimin moreli bozuldu.
ne olacak bilmem..
bütün evlerde sorun çıkıyor maalesef.
ev ahalisi kiracimdan memnun degil çıkarin dedi ama her ay düzenli kira yatiyor ben sorun etmedim ama apatmandakiler memnun degil.
Senin sorun edip etmemen onemli değil öneli olan apartmanda uyum saglamasi ben ev sahibi olsam gelen paraya bakmam cikarirdim huysuz komşu hiç çekilmiyor benim eski komşum balkonda mangal yakardı balkonda çamaşır varmış yokmuş umrunda olmazdı kurmuş çamaşır tekrar yikanirdi camlardan duman içeri dolardı çektiğim için biliyorum ben taşındım o hala o evde oturuyor diğer komşulara kök sökturuyor herkes çıkar o yine çıkmaz öylede bir gıcık işte

Senin sorun edip etmemen onemli değil öneli olan apartmanda uyum saglamasi ben ev sahibi olsam gelen paraya bakmam cikarirdim huysuz komşu hiç çekilmiyor benim eski komşum balkonda mangal yakardı balkonda çamaşır varmış yokmuş umrunda olmazdı kurmuş çamaşır tekrar yikanirdi camlardan duman içeri dolardı çektiğim için biliyorum ben taşındım o hala o evde oturuyor diğer komşulara kök sökturuyor herkes çıkar o yine çıkmaz öylede bir gıcık işte
ya kiracimiz çalışıyor sadece bodrumda eşyalari koymuş ordan olay çikardi ama çok eşyasi olanlarda var bizim kiraci çok göze batiyormuş..
üst kattaki da kiraciymiş anlaşamadi çikmiş .. bi sürü şey..
çikarin diyorlar.
benimde eşimin de moreli bozuldu. ne yapacagiz bilmiyorum kirayı düzenli yatiramayan da var.

Senin kilondaki biri için aralıklı oruç sana göre değil demiştim benin 3 ara 3 ana öğün beslenmen lazım söz dinle o yüzden çabuk pes ediyorsun
İste anlamiyoooo dundedimkii ara ogunlerine biseyler ekleee tokk tutar ama kendi bildiğini yapiyo cevapta vermiyo daha kilo vermesi lazim ona geçmesi icin

3 kilo kalmis onuda verir :-)
Kucuk kizininda cok kilosu yok ama daha yasi kucuk galiba yediklerine dikkat etmezse cok hizli kilo alabilir
Bende lise 2 de 58 dim sonra sinav felan derken 69 cikmistim lise 3 de
Boy kisa olunca 69 cok geliyor :)
Ben 18 yaşında 50 kg idim, 1994 te doğuma girmeden tarttılar 65 tim, benim küçük kız meyilli babamızdan iri yapılı kemikli ona çekti ondan korkuyorum. Görümcem zayıf ama kalça 100 kg kalçası ona çeker diye korkuyorum.. Ufaklığımın kolları ve totosu az gitse iyi yanii IMG_20200812_143714.webp

6:30-12:00 20:00 menüsü benimki akşam geç yiyorum :silah:
6.30da nap biliyomusun 500ml çikolatalı sutler var form al ise gidiyosan yolda falan icebilirsin mesela hem tok tutuyor,oglendede nevarsa aksami hafif geçir

Ben 18 yaşında 50 kg idim, 1994 te doğuma girmeden tarttılar 65 tim, benim küçük kız meyilli babamızdan iri yapılı kemikli ona çekti ondan korkuyorum. Görümcem zayıf ama kalça 100 kg kalçası ona çeker diye korkuyorum.. Ufaklığımın kolları ve totosu az gitse iyi yaniiEki Görüntüle 2674352
Masallah kizina boyu uzun gorunuyor cok kilosuda yok 🥰🥰
Bende de bacaklar sorun bazi arkadaslar ekmegin sebep oldugunu söylüyorlar :-)

Back
X