• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaptanım gelebildim sonunda!! Ben hala kilo veremedim. O yüzden bir diyetisyenin 10 günlük aralıklı oruç programına katıldım. Bugün başladim ona da. İnşallah verebilirim bu kez 😔
Şu an kilom 66.1. 10 gün sonra bitiyor program ama ben cuma ve pazartesileri tartilabilirim yine de 👍🏼

Kaptanım gelebildim sonunda!! Ben hala kilo veremedim. O yüzden bir diyetisyenin 10 günlük aralıklı oruç programına katıldım. Bugün başladim ona da. İnşallah verebilirim bu kez 😔
Şu an kilom 66.1. 10 gün sonra bitiyor program ama ben cuma ve pazartesileri tartilabilirim yine de 👍🏼
Hedefim de iki kilo olsun bakalım.

Hoşgeldin canim diyetisyenle birlikte kilo vermen hızlanır belki🥰

Listeyi cumartesi gunu hazirlamistim canim
Senide grup 1 e ilave edelim :)))
Teşekkür ederim kaptanım
Bir de bana yardımcı olur musun?
Şu ismimin altında çocuklarımın ismi yazıyor ya onu nasıl degistirecegimi bir türlü bulamadım sen biliyor musun?

Teşekkür ederim kaptanım
Bir de bana yardımcı olur musun?
Şu ismimin altında çocuklarımın ismi yazıyor ya onu nasıl degistirecegimi bir türlü bulamadım sen biliyor musun?
Dun arkadaslar yazmis ama gormemissin canim
Hemen ustte fotografin oldugu yere tikla sende A harfi var
Orda menu cikiyor hesap detaylarina geleceksin
Hesap detaylarindan ozel baslik alaninda degisiklik yapacaksin
Screenshot_20200812-170534_Chrome.webp

Çok takıyorum herife de yansitiyormusum haberim olmadan kargoda kargoyu kaybedince geldiler bize oda 16 saat çalışıyor sinir oldu patladik
canim relax ol.
Karbonhidrat yeme bir süre yedikce anı kilo iniş çıkışı oluyor
Buda seni strese sokuyor.
Haftada 2 kez tartıldim sadece
Yok canim küçük daha benim oglusumda🤭 az once tras oldu geldi dusa girdi kuzucum😍😍
Maşallah ya nasıl tatlı öyle....bütün gün op sev...
Dün bekarken aldığım evimin toplantisi vardi..
çatısı duvari yaptıracak bi sürü masraf çıkardilar.
neredeyse 35 bin ...daire başi 2 bin .
evde eksik çikti bi kere..
eşimin moreli bozuldu.
ne olacak bilmem..
bütün evlerde sorun çıkıyor maalesef.
ev ahalisi kiracimdan memnun degil çıkarin dedi ama her ay düzenli kira yatiyor ben sorun etmedim ama apatmandakiler memnun degil.
canim kiracının önemli bir sorunu yoksa çıkarma ....kirayı düzgün ödeyen bulmak çok zor....
47 olmak istiyor deliii☺ yoga yapıyor. Yoga için izmirdemi antalyada mı ne festival gibi bişii vardı oraya gidecek hatta🤦‍♀️ gitme diyorum ama dinlemiyor malesef. Küçük kızım fena kilo aldı yaa onada dikkat ediyorum spor yaptırıyorum aburcubur kestim resmen eve almıyorum çikolata diye deliriyor hatta ağlıyor🤦‍♀️ boyu 1,61 onun ve 63 kilo şuan 😡 kemikleri kalın gerçi ama görüntüde bir göbek dışında bir sıkıntı yok gibi muntazam yani ama uğraşıyorum bakalım benle birlikte kilo versin sonra alışır çok uğraşır genç kızlıkta
kiz yazik bitter çikolata bari al yesin...
Yok canım yaaa devam edemedim o bana göre değil 🤦‍♀️🤦‍♀️
neden canım?kabızlık filan mı oldu?.
Çalışıyor sun is temposuna mi uymadı?
Merak ettim.
Bide eltin doğum yaptı mı?
ya kiracimiz çalışıyor sadece bodrumda eşyalari koymuş ordan olay çikardi ama çok eşyasi olanlarda var bizim kiraci çok göze batiyormuş..
üst kattaki da kiraciymiş anlaşamadi çikmiş .. bi sürü şey..
çikarin diyorlar.
benimde eşimin de moreli bozuldu. ne yapacagiz bilmiyorum kirayı düzenli yatiramayan da var.
canim bazı apartman sakinleri kiracı diye ezmeye çalışıyor....benim kiracıya da yaptılar....sonuçta herkes parasını ödeyerek kalıyor....babam el attı sonra kiracı çıktı.....geç kira ödeyen zor oluyor....senin de ödemelerin geçikiyor.....önceki kiracim geç ödüyordu bu sefer benim kiram aksamasın diye ben ayar yapmak zorunda kalıyordum...
Ben 18 yaşında 50 kg idim, 1994 te doğuma girmeden tarttılar 65 tim, benim küçük kız meyilli babamızdan iri yapılı kemikli ona çekti ondan korkuyorum. Görümcem zayıf ama kalça 100 kg kalçası ona çeker diye korkuyorum.. Ufaklığımın kolları ve totosu az gitse iyi yaniiEki Görüntüle 2674352
Maşallah canim...biraz sıkılaşmaya ihtiyacı var....kilosu dengeli....kemiği iri sanki.... Yürüyüş yapın beraber bolca....rep muzik takin kulağıniza
Hangi diyet sana iyi geliyorsa onu uygula canım bence👍👍👍

Yok kızzzzzzzz😘😘😘

Hımmm benim kızım da 2007 şubat doğumlu şuanda 1.73 boy 54 kilo👍👍👍
Oyy Maşallah ...kilosu çok iyi

Back
X