• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Masallah kizina boyu uzun gorunuyor cok kilosuda yok 🥰🥰
Bende de bacaklar sorun bazi arkadaslar ekmegin sebep oldugunu söylüyorlar :-)
İnanırmısın ekmek yemiyor zorla kahvaltıda yarım dilim yer. Simit olunca bide tost yada hamburger yer yoksa ekmek yemez. Cips yer tatlı ve çikolata çok yer. Oda mahvetti işte. Alerjisi var normalde yedirmiyoruz evde benim yaptığım çikolata ve cipsleri anında tüketiyor gizliden 🤦‍♀️🤦‍♀️O yüzden yapmayı bıraktım artık dışarıdan da almıyorum. 65 ti biara da 1 aydır dikkat edince 63 kiloya e indi

Ben 18 yaşında 50 kg idim, 1994 te doğuma girmeden tarttılar 65 tim, benim küçük kız meyilli babamızdan iri yapılı kemikli ona çekti ondan korkuyorum. Görümcem zayıf ama kalça 100 kg kalçası ona çeker diye korkuyorum.. Ufaklığımın kolları ve totosu az gitse iyi yaniiEki Görüntüle 2674352
bu kızın mı:)

Buda büyük kızım yoga yaparken ☺️ Screenshot_20200812_152002.webp

Tatlıları baklavaları hele hele katmeri görünce dibim düşüyor ama ben senin tadını zaten biliyorum yersem vücuduma ihanet etmiş olurum ve yersem perişan oluyorum pişman ediyorsun beni o yüzden seni yemiyecegim diyorum telkin ediyorum kendimi ve hep başardım yani sende yapabilirsin
Baklava hiç canım.cekmes ama damla.cikolatali bir kurabiye beni benden alır 😂😂😂

Buda büyük kızım yoga yaparken ☺Eki Görüntüle 2674376
Maşallah benim de iki kızım var ama daha çok küçükler büyük kızım spora yogaya çok meraklı şimdi anneannesinin yanında spora başladığımı duyunca anne bensiz başlamışsın dedi o gelince de onunla devam ederiz artık..

Ayy bi an böyle büyüķ olduklarını hayal ettim..
Ben de onların yanında zayıf bir anne olmak istiyorum

Back
X