• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ya Ben benimkini kocaman oldu hala öper dururum....bazen dalga geçiyorum 8 yasinda ama benim gözümde hala küçücük op öp insan doyamıyor.Allah isteyen herkese nasip etsin.Amin.

Sonunda Giresun mu rota?
Evet sonunda giresun sivasa kadar getirdim simdi esime devrettim direksiyonu

Menüm
soğanlı yumurta
Zeytin peynir salatalık
2 çavdarlı etimek
Limonlu Ihlamur çayı

Ara bir tane armut

Saat 17:30
Bir tane küçük tost
biraz yesil salata
4 parca karpuz

2 lt su
Canım ana yemek nerede? Tost tek tip akşam yemeği olmamış galiba
Bugün kahvaltıyı geç yaptım hala acikmadim nedense ins Allah acikmadan yatarım :21:
Tatlım eltine de sana da çok geçmiş olsun umarım geçici bir rahatsızlıktır 💐💐💐💐

12agustos carsamba
Sabah 09.30
1dilim ekmek,1dilim peynir,zeytin,domates,salata,1yumurta,
Öğle 14.00
1tabak barbunya,5kasik bulgur,2kasik yogurt
1top dondurma
19.00
Protein süt
3litre su
Aralıklı oruç yapıyorsun değil mi ? Akşam yemek yok, bana az geldi ama kalori olarak bilmiyorum tabiki

Aralıklı oruç yapıyorsun değil mi ? Akşam yemek yok, bana az geldi ama kalori olarak bilmiyorum tabiki
Aralıklı oructa öğle yemeği olmaz :confused:
Dondurma yedim diye sut içtim oda yeterli kalori hesaplasam anca 1000 vardir gecmez

Aralıklı oructa öğle yemeği olmaz :confused:
Dondurma yedim diye sut içtim oda yeterli kalori hesaplasam anca 1000 vardir gecmez
Değişik saatlerde uygulananları var canım 1000 az bence sana yine de sen bilirsin en az 1200 civarı Alman gerekir yeşil salata vs yesen iyi olur

Değişik saatlerde uygulananları var canım 1000 az bence sana yine de sen bilirsin en az 1200 civarı Alman gerekir yeşil salata vs yesen iyi olur
Ben anlamam aralıklı oructan oylesine yemek yiyorum :KK70: :KK70: :KK70:
Kız bugün carsamba 2gundur bulgurla barbunya yedim aksami yarini hafif gecireyim de şiş ve gaz olmasin zaten regl Günlerim geliyo sankiii

Kendi adıma Unutmadım ama yerimde sayıyorum nedense ☹️☹️☹️ Hasta olduğum için olabilir boğazlarım şiş ağzımda aftlar çıktı geniz akıntım var ha bire öksürüyorum bir de egzama çıktı göğsümün altında bunlara rağmen bırakmadım yerimde sayıyorum sabah hala -200 deydim ☹️☹️☹️

Kendi adıma Unutmadım ama yerimde sayıyorum nedense ☹☹☹ Hasta olduğum için olabilir boğazlarım şiş ağzımda aftlar çıktı geniz akıntım var ha bire öksürüyorum bir de egzama çıktı göğsümün altında bunlara rağmen bırakmadım yerimde sayıyorum sabah hala -200 deydim ☹☹☹
200 de guzel canim sen iyi olda cook gecmis olsun :(:(

Ben anlamam aralıklı oructan oylesine yemek yiyorum :KK70: :KK70: :KK70:
Kız bugün carsamba 2gundur bulgurla barbunya yedim aksami yarini hafif gecireyim de şiş ve gaz olmasin zaten regl Günlerim geliyo sankiii
Sen daha iyi bilirsin ama yeşil salata ye bence yada lifli yeşillikli hafif bir şeyler

Çok sevindim @Nidsalii zaten bu haftanınkini yayınlarım ordan devam edersin ❤

Canım üzme kendini ve inan ki geçer şu göbek

Al işte kanıtı bunun gibi nice kanıtlar var yeterki iste. 15bin dolar vereceğine bi antrenörle çalış 3 ay sonra sonuç al
Eki Görüntüle 2674436

Harikasın 😘

Canım çok geçmiş olsun hem sana hem görümcene 🥰

İyi yolculuklar canım

@PAPATYAM canım maşallah kızlarına 🧿
Yarın ilk adımı atıp su gozdeeyle baslicam hayırlısı ile bugün 5km yol yürüdüm

Tşk ederim kaptanımmmmmm🎈

Kahvaltı kültürüm malesef yok
Ancak haftasonları 😐😐
Birde son 20 günüm tedaviye başlayacağm için kendimi sıkıyorm rejim yapanayacam artık :KK43:
Sadece 2kilo vermen gerekiyo tedavi icin canim

Back
X