- 21 Temmuz 2020
- 641
- 3.968
- 28
- 60
Aminnn.İnşallah hakkıyla kazanıyoruzdur allahım kimseyi bir bardak suya bile muhtaç etmesin
Ne kadar sınırlama getirebilecekler ki koruyan kendini korusun ben çok sıkıldım maskeden kısıtlamadan yeter artık öleceksek de ölelimAçılsa dert açılmasa dert
Gelmiyecekmi
Bende 1 lt görünce olsun o bahaneyle biraz daha içtin su iyidir zaten2lt İdi şimdi 2,5 tamamladım canım son içtiğim 1 lt yazmayı unutmuşum hiç yapmazdım
EvvveeettttAfiyet olsun cumaya bol.eksiler canimcim biz.bu oyunu bozacaz herşeye.herkese.ragmen 1. Olacaz
Benden de Selam söyle daha tatilden dönmeden neden gitmiş
Onu da sordum ama henüz yanıt alamadımGelmiyecekmi
Sordum ama daha yanıt vermedi. Herkese selam söyledi bu aradaBenden de Selam söyle daha tatilden dönmeden neden gitmiş ☹☹☹
Aynen yeni içtiğimi yazayım derken yazmadığımı farkettimBende 1 lt görünce olsun o bahaneyle biraz daha içtin su iyidir zaten
Netten izle canımO ne Sudem geç gördüm mesajını
Tamam canım mutlaka izleyeceğimNetten izle canım
Çok motive edici
Kötü beslenen iki uc kişi 1 hafta aynı evde birbirinin menüsü ile doymaya çalışıyor
Ve başka farklı konular 1 saat sürüyor zaten
3 seferdir izledim.
Her çarşamba hatırlatma mesajı atıyorum aslında ama sen yoktun ya
Netten izle kesinlikle
İşte görmek istediğimiz şeyler Ne güzel kazancazEvvveeetttt
Baloncuk özlemiş seni deOnu da sordum ama henüz yanıt alamadım
YaaAynen yeni içtiğimi yazayım derken yazmadığımı farkettim
Senin menü gayet güzelmiş yine, sportiem her zaman gönlümüzün 1.si spor kaptanımızfakat haftaya iyi olursam Senin yeni spor kaptanı olmanı kutlamak için spor haftası ilan edeceğim
Uyudu mu napti cevap vermiyorBaloncuk özlemiş seni de
Her şekilde yanındayım canımYaaAma herkese spor haftası ilan ettircem kaptandan kesin emir geldi hep birlikte güzel bir program yaparız diye düşündüm bişiler var aklımda Ama cumadan önce dimem
Naz yapıyor nazUyudu mu napti cevap vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?