GalibaNaz yapıyor naz
Gelsin artık özledikSordum ama daha yanıt vermedi. Herkese selam söyledi bu arada ☺
ekran görüntüsü al misafirlere bakalım diyecektimMisafir cokmus olmasa foto paylasacaktim yarin artik
Meğerse gizli konuk musGorunmuyolar ki
Karadeniz yolları ormanlar hep boydan boya öyle canım dikkatli gidin çift şeritlidir kuvvetle muhtemelHala 1 saat 14 dk yolumuz varormanin ortasinda dön Allah dönnn
Afiyet olsunMenüm
Sabah 9.00
1 Dilim kepekli ekmek
Domates salatalık biber
Az menemen
1kaşık lor
1 dilim peynir
2 fincan çay
Ara 2 yaş incir
Öğle 14.00
1 dilim kepekli ekmek
Börülce haşlama
1 soğan
Ara 1 salatalık bir yeşil elma
Akşam 19.00
1dilim kepekli ekmek
Et haşlama 1 porsiyon diyette yenir mı bilemedim ama çok severim bol bol yaparım ev halkı da çok sever
Sonra da cayın yanında karışık bir avuç badem fındık
30 dk leslie boosted 120 puan
3 litre su gün bitti
Benimkilerde çok kaçmış olacakZaten uykum olmuyor bugün başım ağrıyor diye biraz kestirmiştim şimdi hiç uyuyamam hadi bakalımbenim böyle uyuyamadığım için leptinler çalışmıyor ödem oluyor demiş miydim hiç eksi çok olmuyor ondan
Teşekkürler salata yapmadım ama bi dahaki sefere yaparım ben içine limon sıkıp karabiber ekip öyle yemeyi severimAfiyet olsunet haşlama diyette çokta güzel gider yanında salatayla süper menü olur sebzeyle yoğurt /etle salata öğle ve akşam yemeklerimizin ana konusu ❤❤❤
Afiyet olsun, bol yağ yaksınTeşekkürler salata yapmadım ama bi dahaki sefere yaparım ben içine limon sıkıp karabiber ekip öyle yemeyi severim
Yoğurt da çok yerim bugün mayaladım yarın başlarım artık yemeye
Ben onu kahve süt bal ve tarçın katarak yapıyorum arada hem sağlıklı hem nefisIyi geceler en çok sevdiğim şey çocukları uyutup bir kahve içmekti 3 û 1 arada
ama sanırım bundan sonra içemem kalorisi çok gibi
kalorisi cok ve bir ara haberleri yapildi cok zararli3 u 1 arada enniyisi turk kahvesi yöntemiile icmek"denildi.Iyi geceler en çok sevdiğim şey çocukları uyutup bir kahve içmekti 3 û 1 arada
Geçmiş olsun bol su iç maydonoz ye ve acayip bir durumsa normalde hiç olmayan bir dr danış istersenKizlar ben diyet e basladim 4 gun olacak sprda yapiyorum cok olmasada..ödem olustu bildigin ayakkabi ayagima vurmaya basladi pantolon dar geldi?fikri.olan varmi
CıssIyi geceler en çok sevdiğim şey çocukları uyutup bir kahve içmekti 3 û 1 arada
Vücudun alışma evresi olabilir Ya da gün içinde yanlış bir harekette ayakta falan ödem oluşturabiliyor eğer herhangi bir ağrı yoksa Biraz ödem suyu birazda yürüyüş atacaktır mutlaka Ama ilerleme gösterirse doktora gitmek en doğrusuKizlar ben diyet e basladim 4 gun olacak sprda yapiyorum cok olmasada..ödem olustu bildigin ayakkabi ayagima vurmaya basladi pantolon dar geldi?fikri.olan varmi
Hmm ben de öyle yapayım bari... sütümüz baya çok belediye dağıtıyor 5 yaş altı çocuklara ondan içerimBen onu kahve süt bal ve tarçın katarak yapıyorum arada hem sağlıklı hem nefis
Öyle yapayım o zaman sıcak sütle karıştırıp içerimCıssAma sade nescafe tercih edebilirsiniz granül deniliyor sanırım kavanozda oluyor onlardan sütlede güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?