Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hala 1 saat 14 dk yolumuz varormanin ortasinda dön Allah dönnn
Karadeniz yolları ormanlar hep boydan boya öyle canım dikkatli gidin çift şeritlidir kuvvetle muhtemel geçen sene ben orman yolunda tilki görmüştüm çok şirindi ayı ve domuz görsem ne düşünürdüm bilmiyorum

Afiyet olsun et haşlama diyette çokta güzel gider yanında salatayla süper menü olur sebzeyle yoğurt /etle salata öğle ve akşam yemeklerimizin ana konusu

Benimkilerde çok kaçmış olacak

Afiyet olsun et haşlama diyette çokta güzel gider yanında salatayla süper menü olur sebzeyle yoğurt /etle salata öğle ve akşam yemeklerimizin ana konusu ❤❤❤
Teşekkürler salata yapmadım ama bi dahaki sefere yaparım ben içine limon sıkıp karabiber ekip öyle yemeyi severim

Yoğurt da çok yerim bugün mayaladım yarın başlarım artık yemeye

Iyi geceler en çok sevdiğim şey çocukları uyutup bir kahve içmekti 3 û 1 arada
ama sanırım bundan sonra içemem kalorisi çok gibi
Ben onu kahve süt bal ve tarçın katarak yapıyorum arada hem sağlıklı hem nefis

Kizlar ben diyet e basladim 4 gun olacak sprda yapiyorum cok olmasada..ödem olustu bildigin ayakkabi ayagima vurmaya basladi pantolon dar geldi?fikri.olan varmi
Geçmiş olsun bol su iç maydonoz ye ve acayip bir durumsa normalde hiç olmayan bir dr danış istersen

Kizlar ben diyet e basladim 4 gun olacak sprda yapiyorum cok olmasada..ödem olustu bildigin ayakkabi ayagima vurmaya basladi pantolon dar geldi?fikri.olan varmi
Vücudun alışma evresi olabilir Ya da gün içinde yanlış bir harekette ayakta falan ödem oluşturabiliyor eğer herhangi bir ağrı yoksa Biraz ödem suyu birazda yürüyüş atacaktır mutlaka Ama ilerleme gösterirse doktora gitmek en doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…