Kucuk kardesim de dershaneye basladi her gun alip geliyorEkmek ye sen ekmek sıcak sıcak verirsin ozamanayyy olsada yesem
Keske bende şımarsamKucuk kardesim de dershaneye basladi her gun alip geliyor
Yok yok yemicem artik 55.8 gordum diye simardim
cagaralim kim varsa gelsinlerMisafir cokmus olmasa foto paylasacaktim yarin artik
Gorunmuyolar kicagaralim kim varsa gelsinler
Gizli hayranlar ozamanGorunmuyolar ki
Yarım yiyecektim aslında ama sabahla öğle birleşti çok acıkmıştım gözüm döndü resmenSadece 1simit fazla geldi bana
Normaldi cnmm küçük değildi malesef.1simit 4dilim ekmek yapiyoo küçükse sorun yok ben çeyrek yiyorum cunku
Tamam tamam gobegim yok kucuk birsey var iste :)))
Hadiii yatta dinlen iyigeceler canimBugun gec kalmisim gidip yatayim
Iyi geceler herkese
Menüm güzelmiş tatlım
İyi gecelerBugun gec kalmisim gidip yatayim
Iyi geceler herkese
İyi gecelerHayırlı geceler kizlar
2lt İdi şimdi 2,5 tamamladım canım son içtiğim 1 lt yazmayı unutmuşum hiç yapmazdımÇok güzel olmuş hareket olmasıda iyi Ama su az olmuş
Çok sıkma canım herşey oluruna varır az daha sağlıklı beslensen tedavinde daha iyi sonuç verir sağlıklı yemeyi tedavide de bırakmaman gerekir bence tabiki en iyisini sen bilirsin vücudunla ilgili olarakTşk ederim kaptanımmmmmm
Kahvaltı kültürüm malesef yok
Ancak haftasonları
Birde son 20 günüm tedaviye başlayacağm için kendimi sıkıyorm rejim yapanayacam artık
Oylemi unutmusumtamam iste tugceye aldi yaaa onu Gülümse
Sende verdin gitti
O ne Sudem geç gördüm mesajınıKızlar TLC yı açın hemen
Büyük beden küçük beden başlıyor
Yarın Detox vs bir şey yapardım çok halsizim haftaya telafi ederim helvalar bile can olmadı banaHerseferinde olmuyokiii genede eksisin iste
Benim için farketmez balım ha görümce ha elti ikisi de aynı gibi geliyorGörümce görümce eltim değilçok tşk ederim canım
Ben çok içerim Ama bir gram ter yokAynençok ta fazla terlerim. Troid bezlerim çok çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?