• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah
İki dilim.cavdarli ekmek
yumurta
Peynir
Çay

Öğlen
Bir tabak et kavurma
Ayran
1 hurma

Ara
Bir avuç badem.leblebi

Akşam
5 6 parça tavuk kemikli et
Salata

Ara
Sütlü türk kahve

Su iki litre kadar
Spora.baslicam.insallah
Bahane de etmiyorum ama gerçekten vakit bulamıyorum ip alıp iş yerinde mi atlasam

Erken yattım uykumu almışım 7.20 de uyandım herkesler gelmeden evi silip supureyim öğlene doğru kahvaltımı yaparım haydin görüşürüz :KK25:
Kolay gelsin sana ev temizleme işi benim kocamda artık 3-5 aydır elime süpürge almadım :KK48::KK48:

On yargili olma kız simdiden sen bekardin degilmi elti biraz daha dışarda görünce daha samimi geliyor bana kişiye göre değişir tabi ben gorumcemi seviyorum aramızda 1.5 yaş var iyi anlaşıyoruz.
Biraz önyargılı olmuş olabilir seviyor olman çok güzel ❤️❤️❤️
Börülce haftasindayiz.herkes yemiş :-)
Bir ben yapmamışım tüh hemen telafi edeyim❤️
Evet uykusuzluk ödem yapıyor bendede erken yatmaya çalış 500 Gr fark oluyor haberin olsun
Bir ara deniyeyim hep geç yatınca hiç farketmemişim
Günaydın ❤❤❤

Yataktan kalkamıyorum bir türlü 😘
Günaydın ☀️ gözde farkı mi acaba? Sonuçları çok merak ediyorum before/after photonu bekliyorum ben de kendime çekeceğim henüz hala beforedayım
Geçmiş bittiğine göre o zaman gunaydinnnnnnnnnnnlarrrrrrrrrr:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Günaydın 🌞 ❤️💐
Game of thrones izliyorum son 20 dakika kaldi bitecek
Günaydın Sudem ❤️❤️❤️Son sezonu kötü diyorlar diye izlemedim o insanı meraktan uykusuz bırakan bir dizi
Günaydın herkese :KK68::KK68::KK68:
Günaydın 😃
Günaydın millet🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️
Günaydın 🌞
Günaydın 🌞

Bende virüsten değil maskenin kokusundan ölcem Allah'ım.migdem ağzıma geliyor takınca valla bende sıkıldım.artik
Çin işkencesi resmen 😡
Ya sabah yolda yürüyorum üşenmedim saydım yine 30 dk lık yolda 19 maskesiz şuursuz G...., P...., Ş....., O.... gördüm. Ya bunlarda 1 gr akıl yok bu beyinsizler oldukça bitmez bu virüs malesef

Çin işkencesi resmen 😡
Ya sabah yolda yürüyorum üşenmedim saydım yine 30 dk lık yolda 19 maskesiz şuursuz G...., P...., Ş....., O.... gördüm. Ya bunlarda 1 gr akıl yok bu beyinsizler oldukça bitmez bu virüs malesef
Maskenin koruyuculuğuna inanmıyorum ben nefessiz kalmam dışında işe yaradığını düşünmüyorum 😔virüs herkes hasta olmadan bitmeyecek zaten 😎

:confused:
Biraz önyargılı olmuş olabilir seviyor olman çok güzel ❤❤❤

Bir ben yapmamışım tüh hemen telafi edeyim❤

Bir ara deniyeyim hep geç yatınca hiç farketmemişim

Günaydın ☀ gözde farkı mi acaba? Sonuçları çok merak ediyorum before/after photonu bekliyorum ben de kendime çekeceğim henüz hala beforedayım

Günaydın 🌞💐

Günaydın Sudem ❤❤❤Son sezonu kötü diyorlar diye izlemedim o insanı meraktan uykusuz bırakan bir dizi

Günaydın 😃

Günaydın 🌞

Günaydın 🌞
Ha ha son sezondan izlemeye başladım desem:confused:
Ölüler ordusu filan biraz itici ama bitiyor hemen.
Ottoman i da bayramda bitirdim

Back
X