- 19 Kasım 2019
- 53.796
- 136.573
- 698
afiyet olsun canımErken yattım uykumu almışım 7.20 de uyandım herkesler gelmeden evi silip supureyim öğlene doğru kahvaltımı yaparım haydin görüşürüz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun canımErken yattım uykumu almışım 7.20 de uyandım herkesler gelmeden evi silip supureyim öğlene doğru kahvaltımı yaparım haydin görüşürüz![]()
ne yapıyım yine işe geldim...Napiyosun![]()
Allah seni kahretmeyene yapıyım yine işe geldim...
şimdiki aklım olsaydı zengin koca bulurdum 2 sene önce![]()
sen oh mis ev keyfi tabi![]()
aşk evliliğiymiş pehAllah seni kahretmeye![]()
![]()
Bende hep diyom ama olmadi nalet
Benim borulcem annemin harimindanBörülce haftasindayiz.herkes yemiş![]()
Aşkkkkmısssss aşkkk kalsa keskeaşk evliliğiymiş peh
beni ne mühendisler istedi anam yapma etme dedide işte eççek baloncuk
ana sözü önemli önemli![]()
Kolay gelsin sana ev temizleme işi benim kocamda artık 3-5 aydır elime süpürge almadımErken yattım uykumu almışım 7.20 de uyandım herkesler gelmeden evi silip supureyim öğlene doğru kahvaltımı yaparım haydin görüşürüz![]()
ben tazeyim aşk kaldıda ömrü daha uzun değilAşkkkkmısssss aşkkk kalsa keske![]()
Havadaaa aşk kokusu var diyosun ama sen adami yicen basini diyim sana korkuyo sendenben tazeyim aşk kaldıda ömrü daha uzun değil![]()
Biraz önyargılı olmuş olabilir seviyor olman çok güzelOn yargili olma kız simdiden sen bekardin degilmi elti biraz daha dışarda görünce daha samimi geliyor bana kişiye göre değişir tabi ben gorumcemi seviyorum aramızda 1.5 yaş var iyi anlaşıyoruz.
Bir ben yapmamışım tüh hemen telafi edeyimBörülce haftasindayiz.herkes yemiş![]()
Bir ara deniyeyim hep geç yatınca hiç farketmemişimEvet uykusuzluk ödem yapıyor bendede erken yatmaya çalış 500 Gr fark oluyor haberin olsun
GünaydınGünaydın ❤❤❤
Yataktan kalkamıyorum bir türlü![]()
GünaydınGeçmiş bittiğine göre o zaman gunaydinnnnnnnnnnnlarrrrrrrrrr![]()
Günaydın SudemGame of thrones izliyorum son 20 dakika kaldi bitecek
GünaydınGünaydın herkese![]()
GünaydınGünaydın millet![]()
Günaydın
Çin işkencesi resmenBende virüsten değil maskenin kokusundan ölcem Allah'ım.migdem ağzıma geliyor takınca valla bende sıkıldım.artik
aman gidiyor zaten 4 sene yokHavadaaa aşk kokusu var diyosun ama sen adami yicen basini diyim sana korkuyo senden![]()
![]()
![]()
![]()
Maskenin koruyuculuğuna inanmıyorum ben nefessiz kalmam dışında işe yaradığını düşünmüyorumÇin işkencesi resmen
Ya sabah yolda yürüyorum üşenmedim saydım yine 30 dk lık yolda 19 maskesiz şuursuz G...., P...., Ş....., O.... gördüm. Ya bunlarda 1 gr akıl yok bu beyinsizler oldukça bitmez bu virüs malesef
Ha ha son sezondan izlemeye başladım desemBiraz önyargılı olmuş olabilir seviyor olman çok güzel ❤❤❤
Bir ben yapmamışım tüh hemen telafi edeyim❤
Bir ara deniyeyim hep geç yatınca hiç farketmemişim
Günaydın ☀ gözde farkı mi acaba? Sonuçları çok merak ediyorum before/after photonu bekliyorum ben de kendime çekeceğim henüz hala beforedayım
Günaydın❤
Günaydın Sudem ❤❤❤Son sezonu kötü diyorlar diye izlemedim o insanı meraktan uykusuz bırakan bir dizi
Günaydın
Günaydın
Günaydın![]()
Baştan izleyince çok sürüklüyor şimdi ne olacak diye meraktan öldürüyorlar resmen
Ha ha son sezondan izlemeye başladım desem
Ölüler ordusu filan biraz itici ama bitiyor hemen.
Ottoman i da bayramda bitirdim