evet az önce onu düşünüyordumBu menu cok az canim daha saglikli beslenmelisin hamilelik düşündugun bu dönemde yediklerin cok önemli
Cuma yarin zaten bugunde boyle olsun ama yarindan itibaren daha guzel menuler bekliyoruz canimevet az önce onu düşünüyordum
meyve fındık ceviz felan tüketmem lazım
bu cumaya kadar böyle kalsın
tamamdır kaptanımCuma yarin zaten bugunde boyle olsun ama yarindan itibaren daha guzel menuler bekliyoruz canim
Boyuna gore 52 cok iyi bir kilo zaten canim kilo alirim diye dusunme
Haklısın cnm bnm eşim de çok pimpirikli3. mu ben ikinciyi cesaret edemiyorum adamin pimpirkliği çok çektirdi
Bazen ikiz oldukları için sanki doya doya bebekliklerini yaşayamamışım gibi düşünüyorum ne bilim hep bir hengame ile geçtiama büyüdükleri zamanda çok tatliş oluyorlar yaaa
sen devam et 3. düşünmeye
Bana galiba iş yok bakanım öyle didiBugün işteydim eve döndüm ❤
ikizlermiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiHaklısın cnm bnm eşim de çok pimpirikli
Hatta biz hep çocuklar yüzünden kavga ederizama zamanla azalıyor korkma düşün 2 yi
Tek çocuk kalmak iyi bir şey diil
Bazen ikiz oldukları için sanki doya doya bebekliklerini yaşayamamışım gibi düşünüyorum ne bilim hep bir hengame ile geçti
Bana galiba iş yok bakanım öyle didi
Regl oluyorum bn her yerim ağrıyor üstelik erken de
Duba gibiyim
bu pandemi dönemi de parka götüremiyorum götürsem kıyamet kopuyor ve kavga ediyoruz. hep kavgalarimin çogu çocuk...Haklısın cnm bnm eşim de çok pimpirikli
Hatta biz hep çocuklar yüzünden kavga ederizama zamanla azalıyor korkma düşün 2 yi
Bazen ikiz oldukları için sanki doya doya bebekliklerini yaşayamamışım gibi düşünüyorum ne bilim hep bir hengame ile geçti
Duba gibiyim
Benim yazdiklarimi kaleeee bile alma kaptanim nedersen o heeee vaybeee çivisi cikmis dunyanintamamdır kaptanım
ne dersen o
sen benim sultanımBenim yazdiklarimi kaleeee bile alma kaptanim nedersen o heeee vaybeee çivisi cikmis dunyanin
sen benim sultanım
itiraf etmek gerekirse az önce herif aradıBenim yazdiklarimi kaleeee bile alma kaptanim nedersen o heeee vaybeee çivisi cikmis dunyanin
Bırak şu baloncugu artik aç gezsin löp löp olsun anlamiyo cunkumCuma yarin zaten bugunde boyle olsun ama yarindan itibaren daha guzel menuler bekliyoruz canim
Boyuna gore 52 cok iyi bir kilo zaten canim kilo alirim diye dusunme
Kızlar bisey sorucam
Karatay beslenme sonrası varis problemi gidiyor deniyor.
Doğru mu?
Yaşayıp gören ya da çevrenizde gerçekten kurtulan var mı?
Bizde ırsi diyet bitince düzelmezse tedavi olucam.
Ama diyette n de umutluyum.
If de Karatay a benziyor zaten
ayy menümü yazayım hemen
sabah
1 şekerli çay (1 şekere düşürdüm hala bırakamadım)
öğlen
küçük tabak salata
3-4 parça patates ve
çıtır tavuk
akşam
salata
kefir
Haklısın cnm bnm eşim de çok pimpirikli
Duba gibiyim
kahvaltı edemiyorum uyanır uyanmazCanım ben hiç duymadım
Kahvaltı yokama olmazki şekerim
Okulla açılması ötelendi dimi bizim okul bişey demedi henüz pazartesi başlıycak güya
Sende online eğitim veriyosun dimi zoom dan
Yaniii sen ackalarak vermek istiyosun olmuyokii sağlıksız kas kaybı yasiyosun kas kaybı da seni ayakta tutmaz belirli seyden sonra yapma 2ceviz ekle peynir yumurta ye ayran iç güzel beslenerekte verebilirsin ama olmaz illa benim dedigim olsun diyosunitiraf etmek gerekirse az önce herif aradı
dedm heeeeeeeee ne istion leee
ne yedin dedi dedm bunlar bunlar..
onca pere veriyoruz maddi manevi emek ediyoruz bebe için
sen hala kilo verme derdindesn
meyve fındık fıstık felan yiyecen dedi
haklı olduğu için tırstım ve sustum
kahvaltı edemiyorum uyanır uyanmaz
midem kalkıyor bütün gün rahatsızlanıyorum günüm lavaboda geçiyor
Hicccc olmadiydiiiii yarin cumaaaaydiöğlen nohut yidim de
bana günlük listemi hazırlarsan uyarımYaniii sen ackalarak vermek istiyosun olmuyokii sağlıksız kas kaybı yasiyosun kas kaybı da seni ayakta tutmaz belirli seyden sonra yapma 2ceviz ekle peynir yumurta ye ayran iç güzel beslenerekte verebilirsin ama olmaz illa benim dedigim olsun diyosun
ben işe geldiğim için 3-4 saati öğle yemeğine denk geliyor artıkBende hemen yapmıyorum 3-4 saati buluyor bazen ama kahvaltı şart
Kalkınca spor faslım var yarım saat öncesi yarım saat sonrası derken ancak kahvaltı hazırlıyorum
Bırak sadece hayalinde kalsınikizlermiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yaaaaaaaaaaaaaaaa en büyük hayalimmmmmmmmmmmmm
Bakacak biri olmayınca zor çok haklısın cnmbu pandemi dönemi de parka götüremiyorum götürsem kıyamet kopuyor ve kavga ediyoruz. hep kavgalarimin çogu çocuk...
kendi pek güzel biliyorda
ikinci mi hiç düşünemiyorum bide çalışıyorum kayinvalidem ben ikinciye bakamam dedi sen bakacaksan doğur dedi.
tek çocukla kapatacagiz artık defteri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?