- 3 Haziran 2017
- 4.191
- 21.415
- 308
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GresunlumusnGiresundan selamlar![]()
Canım akşama salata vs yeseydinKızlar nasilsnz bugün misafirim.vardi giremedim daha yeni oturabildim bugünkü menümde çok karışık oldu tamda perşembe günü
Öğlen 15:00
Yarım tabak yayla çorbası
1 tabak et sote
1 dilim tiramisu
2 litre su
Şekersiz çay
Bugün bir öğün yedim ama kaçamaklı oldu biraz
Canım daha yeni basladin kaçamak hakkını hemen kullanmaya basladinKızlar nasilsnz bugün misafirim.vardi giremedim daha yeni oturabildim bugünkü menümde çok karışık oldu tamda perşembe günü
Öğlen 15:00
Yarım tabak yayla çorbası
1 tabak et sote
1 dilim tiramisu
2 litre su
Şekersiz çay
Bugün bir öğün yedim ama kaçamaklı oldu biraz
Yok canim kayseri gezmeye geldimGresunlumusn
Güzelmiş havası da çok temiz görünüyorYok canim kayseri gezmeye geldim
Son sezon hariç hepsini izledim canımBir iki bölüm sonra zaten hikayeye hakim oldum biraz .
Ama şu kütüphane deki adamı merak ediyorum.
Ama devamı yok sanırım
Sen kaç sezon özledin?
Bugün bi yerde görmüştüm Yağ yakımı zamanlarında meyveyi önermiyolarmış bende öyle yiyorum yarında belkim yerim Ama sonra biraz düzenleyeyim böyle dersem De izin vermeyin kaptanım çünkü ajitasyon yapıp sürekli yerim benMeyveyi gunduz yediginde bir sıkıntı olmaz canim ama porsiyonu onemli
Yarin tarti sonrasi uzumu yiyebilirsin
Valla ödeme iyi geliyor dediler atsın diye içtim hiç sürekli içmedim o yüzden işe yarıyor mü bilmiyorum yarın belki farkederimCeviz suyunu sağlık içini zayıflamak için i içiyorsun. Zayıflamak için ise işe yarıyor muben geçen yıl 15 gün kullandım diet yapmadım ama yediklerime dikkat ettim ni fark olmadı da
![]()
Deniz mi görüyor orasıGiresundan selamlar![]()
Düşükler neden oluyor peki araştırdılar mi canim çok geçmiş olsunInşallah olur canım ama olmazsa da yıkım diye düşünme ben ilk denememde tutmadı 2.denememde tuttu 4 aylık ken düştü 3.ve 4. Denemelrimde de tuttu ve 3 aylık iken düşük oldu ama hep olucak umuduyla baştan başlıyorum ınsallah seninde olucak
İsmini söylersen daha iyi olur canım tabiki ederim rabbim en kısa zamanda nasip etsin insAllahBende dua istiyorum canim
Dünya sana güzel valla ohhh misssGiresundan selamlar![]()
Yan gelip yattigin günlere saySelam kızlar netim geldi artık daha sık bırdatım
Kızımla 70 dk yürüyüş yaptık aman allah ım öldüm kendi sporcu olunca
koşturdu beni ayaklarımın altını hissetmşyprum![]()
Ne çok meyve tuketiyorsun benim kavundan baska aklima meyve gelmiyor
Cnm baya hırpalanmışsın sende benim gibi. Allah yüzüne gülsün inşallah. Allahtan ümit kesilmez dua et bol bol. Benim kan pıhtılaşma sorunu vardı. kılcal damarlarda yani. 9 ay iğne kullanmıştım, sende sorun neydi ne dediler,Inşallah olur canım ama olmazsa da yıkım diye düşünme ben ilk denememde tutmadı 2.denememde tuttu 4 aylık ken düştü 3.ve 4. Denemelrimde de tuttu ve 3 aylık iken düşük oldu ama hep olucak umuduyla baştan başlıyorum ınsallah seninde olucak