- 25 Temmuz 2019
- 3.833
- 10.845
- 158
Ben yemedim yedirdim dersinEvdekiler ne yiyecek derim dimi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yemedim yedirdim dersinEvdekiler ne yiyecek derim dimi![]()
Adımsayar şuan kullanmıyorum sormuşlarda yazdım balımSemizotu tarifi güzelmiş..üzerine sarımsaklı yoğurt da sanki güzel olur .
Günde 100 gram verdigim oluyor...haftada işte 700-800 yapar .
Adımsayar ben akıllı kol saatinde açıyorum...ama bilekte ayrı dirsek üstü ayrı pantolon cebi ayrı sanki emin olamadım... dışarı çıkarken takip çıkıyorum....sen nerde taşıyor sun?
Alerji ilaçsız zor kuzum bayram tatilinde 3 günde atlattım ben.
Zytrec filan yok mu evde?
Ben evde burun boğaz spreyi alerji ilacı ne bulduysam kullandım geçti şükür...sen bide ise gidiyorsun....maskenin yapışkan silikonu bile rahatsız edebilir...
Bizim şimdi diğer oda boyanıyor.... inşallah tikamaz beni....
Sorma çoklu cevap verince öyle oluyortelefonnn nasil bir şey sin basmış yollamissssFelicio okadar uzunmuş kiii mesajin sil sil bitmedi
senin mesajini alintilamis
Kız nasil yaptiysam onu uykum var ondandirrrr gözündende birsey kaçmazSorma çoklu cevap verince öyle oluyoranladım ben yanlış yerinden yazmışsın en sondan yazsaydın çok az bir şey çıkardı
![]()
Sen bazen kaç adım attığını paylaşıyorsun ya..Adımsayar şuan kullanmıyorum sormuşlarda yazdım balım❤
Alerset diye bir hap ver bende onu kullanıyorum yatarken çok artınca ❤
Semizotu hertürlü yerim ve severim ❤ Omega 3var her derde deva resmen
Ispanak ve bamyada vazgeçilmezim❤ Tüm sevdiklerimi sayarsam herhalde 2 sayfayı geçer sevmediği birşey olmaz mi insanın![]()
Ne renge boyadınız odayı ? Şu dokunmayan boyalar var antibakteriyel zeolit denemediysen önerebilirimSemizotu tarifi güzelmiş..üzerine sarımsaklı yoğurt da sanki güzel olur .
Günde 100 gram verdigim oluyor...haftada işte 700-800 yapar .
Adımsayar ben akıllı kol saatinde açıyorum...ama bilekte ayrı dirsek üstü ayrı pantolon cebi ayrı sanki emin olamadım... dışarı çıkarken takip çıkıyorum....sen nerde taşıyor sun?
Alerji ilaçsız zor kuzum bayram tatilinde 3 günde atlattım ben.
Zytrec filan yok mu evde?
Ben evde burun boğaz spreyi alerji ilacı ne bulduysam kullandım geçti şükür...sen bide ise gidiyorsun....maskenin yapışkan silikonu bile rahatsız edebilir...
Bizim şimdi diğer oda boyanıyor.... inşallah tikamaz beni....
Kız bende de oldu.Sorma çoklu cevap verince öyle oluyoranladım ben yanlış yerinden yazmışsın en sondan yazsaydın çok az bir şey çıkardı
![]()
Arada bende yapıyorum insanlık haliKız nasil yaptiysam onu uykum var ondandirrrr gözündende birsey kaçmaz![]()
Çok alıntı yapmayayım en iyisi ay kıyamam yormuşum siziKız bende de oldu.
Düzenle den iki saat düzelttim.
Düzen iyidir
Bej renk canım.Ne renge boyadınız odayı ? Şu dokunmayan boyalar var antibakteriyel zeolit denemediysen önerebilirim![]()
Telefonu sırt çantamda taşıyorum yürürken işteyken kol çantamda duruyorSen bazen kaç adım attığını paylaşıyorsun ya..
Telefonun özelliği olan dan mi açıyorsun...
Öyleyse işte onu diyorum.
Telefon pantolon arka cebinde mi diye?
Bugün bamya da aldım...
Daha bu yaz ilk yiycem
Sporti in mesaji erken cevap yazmışsın..
Bej de güzel ben çok severim rengarenk enerji veriyor insanaBej renk canım.
Atıl bir oda temiz olsun diye sırf.
Yoksa diğer odalar renkli salon pembe
Çocuğun ki mavi
Kac canta kullanıyon kizTelefonu sırt çantamda taşıyorum yürürken işteyken kol çantamda duruyor
Evet çok alıntı çok mesaj olunca bir yerden çıkmışımSporti in mesaji erken cevap yazmışsın..
Neyse sabaha sana cevap yazan lar düşünsün
Biz siramizi savdik![]()
Zytrec surup var dikerim kafayaBej de güzel ben çok severim rengarenk enerji veriyor insana ❤ Umarım dokunmaz boya
Geçen kaptan diyor ya 27 alıntı birden yaptım diye...Evet çok alıntı çok mesaj olunca bir yerden çıkmışımçaktırmamışım sanıyordum
![]()
Haftanın Her günü başka oluyor genelde çanta ve ayakkabı hastasıyımKac canta kullanıyon kiz
Yolluk işlik
Benim diyet yemek çantam gibi![]()
Sen bugünden az iç canım uyuma garantili olsunZytrec surup var dikerim kafaya![]()
Süpermiş...Haftanın Her günü başka oluyor genelde çanta ve ayakkabı hastasıyım