Günaydın, başarılarGünaydınlarr güzel pazarlarınız olsunben bi sınava gidip gelcem
GünaydınGünaydın cnm kolay gelsin sana başarılarr
Günaydın kaptanımGunaydin mutlu pazarlar
GünaydınGünaydın
Geçmiş olsunGece hicccc uyumadik haliyle erkende kalktik burnu tıkanmış eylülün ne eme bildi nede uyudu kucagimda gezdim bütün gece uyusun yeterki diye inşallah daha çok hasta olmadan atlatiriz
GünaydınHerkese günaydın
Günaydıngunaydin kizlar
öyle yapayim suan hic bir ögune kymak istemiyorumSadece aksam yemeginde ye istersen
Günaydın canım sağolGünaydın, başarılar
Günaydın
Günaydın kaptanım☀
Günaydın❤❤❤
Geçmiş olsun
Günaydın ☀
Günaydın
Hadi ya..Erken uyudum canim 11.30 gibiydi 8 de kalktim cok bile uyudum :))
Detoks icin erken degil mi canim daha yeni basladin diyete saglikli beslenmeyle devam et ne zaman duraklarsan o zaman yaparsın
Çok geçmiş olsun canım.Gece hicccc uyumadik haliyle erkende kalktik burnu tıkanmış eylülün ne eme bildi nede uyudu kucagimda gezdim bütün gece uyusun yeterki diye inşallah daha çok hasta olmadan atlatiriz
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım.
Kediler yolculuktan sonra eve pek alisamadilar canim
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlar
Ozaman guzel guzel vakit geçirin cok olmus cunkuKediler yolculuktan sonra eve pek alisamadilar canim
Biri saklanıyor daha çıkmadı ortaya :))
En son aralikda gorusmustuk guzel geciyor ozlemisiz
Günaydın canım ❤
Sagol canim ❤Ozaman guzel guzel vakit geçirin cok olmus cunku
Başarılar canım. ALES değil mi?Günaydınlarr güzel pazarlarınız olsunben bi sınava gidip gelcem
Geçmiş olsun canım benimGece hicccc uyumadik haliyle erkende kalktik burnu tıkanmış eylülün ne eme bildi nede uyudu kucagimda gezdim bütün gece uyusun yeterki diye inşallah daha çok hasta olmadan atlatiriz
Sağol canimGeçmiş olsun canım benim
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Geçmiş olsun kaç aylık Eylül kız??Sağol canım
Günaydın kızlar
Günaydınlar...❤Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?