Seni de yolcu edeyimOlabilir canım hiç birimiz birbirimize uymayız dümi büyük kızım sessiZ saygılı ılımlı sevecen biri
Küçük kızım yaramaz zıpır yalaka sevimli ne ararsan var
İyi geceler canım ben yatıyorum
Benim annemde öyle güzel kullanır hep ihtiyaç olan komşudur akrabadır onlara verir çok da güzel yaparYazlık kışlıkları kalkarken yeri genişletmeyi diye bir kaç parça eksiliyor lazım değil verecek kimse yok diye apartman görevlisine veriyorum o verecek birini buluyor ☺ ama bitmiyor işte. Düşün küçük kızımın beşik üstündeki müzikli dönence 5 çocuk büyüttü bana geri geldi en son verecek birini bulamadım geçen yıl birine verdimama çok güzel bişeydi hala da sapasağlam duruyordu. Gelinliğim bile duruyor 3 gelin ettik onla da ☺
4 lt iç en iyisi protein miktarını arttırabilirsin kalsiyum magnezyum potasyum eksiğin olabilir takviye alabilirsin canım arada soda da iç istersen mineral açısındanSabah saat 8.00 da
SABAH KAHVALTI:
1 tane dometes 1 tane salatalık orta boy ,biraz peynir ve biraz köy çökeliğini kavurdum 1 dilim tam buğday ekmeğiyle öyle yedim , yanında kirazla maydonoz sapını kaynatıp içtim
ARA ÖĞÜN
3 yemek kaşığı yulaf ,1 tatlı kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı tarçın, 1 kase süt
Gün içinde
1 fincan türk kahvesi içtim
AKŞAM YEMEĞİ 6:30
Fırında patates, biber, domates, patlıcan, soğan ,sarımsak kaşar peyniri bundan iki kaşık, , yanında bi kase toğurt
SPOR :8,30
BÖLGESEL 1 SAAT =360
Klasik plank :150 aniye = 50 puan
Düz plank,180 SANİYE = 60 puan
İP ATLAMA ; 300tane =100 puan
KOŞU50 DAKİKA =300
MEKİK ;60 tane =10 puan
SqUAT 60 tane =10 puan
TOPLAM PUAN 790
GÜN İÇİNDE 3 LİTRE SU İÇTİM
Bugün spor yaparken çok zorlandım hiç halim yoktu ve hiç terleyemedim okadarda çok yaptım ama çok zor oldu neden böyle oldu bilmiyorum normelde bukadar zorlanmam
Balım herkesi yolcu etmişsinSeni de yolcu edeyim
Biraz erken yatsak daha iyi olur beni de uyku tutmuyor bu aralarSen yat canım...
Iyi geceler....
Ben şimdilik buralarda yım...
Kaptan sabah saçımi çekmez inşallah
Erken yatmaya alıştırmisti bir ara beni.
@PAPATYAM da gece kusu aynı biz
EvetBenim annemde öyle güzel kullanır hep ihtiyaç olan komşudur akrabadır onlara verir çok da güzel yapar
4 lt iç en iyisi protein miktarını arttırabilirsin kalsiyum magnezyum potasyum eksiğin olabilir takviye alabilirsin canım arada soda da iç istersen mineral açısından
Balım herkesi yolcu etmişsin
Gündüz uyudunsa normal canım...Biraz erken yatsak daha iyi olur beni de uyku tutmuyor bu aralar
Seni sevmeyen ölsünEvet
Ama senin gibi sevenlerim var...
Çıkıp çıkıp geri geliyor
Hasretime dayanamıyor
Uyumadım ben az uyuyanlar grubundayım galibaGündüz uyudunsa normal canım...
Spor çok yapınca uyuyorum hemen.
Yada geceden önce uyuyorum.
Ama bugün spor yok
Oo Maşallah in var canım ...Yazlık kışlıkları kalkarken yeri genişletmeyi diye bir kaç parça eksiliyor lazım değil verecek kimse yok diye apartman görevlisine veriyorum o verecek birini buluyor ☺ ama bitmiyor işte. Düşün küçük kızımın beşik üstündeki müzikli dönence 5 çocuk büyüttü bana geri geldi en son verecek birini bulamadım geçen yıl birine verdimama çok güzel bişeydi hala da sapasağlam duruyordu. Gelinliğim bile duruyor 3 gelin ettik onla da ☺
Seni sevmeyen ölsün ❤❤❤ Tatildeyken de çok özlemiştimBirtanesin ❤❤❤
Hadi canim.Uyumadım ben az uyuyanlar grubundayım galiba ☹ Ben fazla spor yapınca daha da uyanık oluyorum saat 5:00 de kalkıyorum
Eylülde başlıycam şimdilik ara verdikIyiyim canım sen nasilsin
Calismaya devam ediyor musun
Bir sıkıntın yoksa önemli değil canım...Biraz erken yatsak daha iyi olur beni de uyku tutmuyor bu aralar
Şeker orucu nasıl oluyo biraz bilgi verirmisnŞeker orucum güzel gidiyo maşallah ne makarna ne pilav ne patates nede tatlı yedim ama diğer öğünlerde porsiyon sorunum olduğunu düşünüyorum güya ara öğün yaptım sabahtan oniki civarı dört beş incir yedim olmamış dimi
Günaydın cnm kolay gelsin sana başarılarrGünaydınlarr güzel pazarlarınız olsunben bi sınava gidip gelcem
Gunaydin canım sinavda basarilar diliyorum ❤❤Günaydınlarr güzel pazarlarınız olsunben bi sınava gidip gelcem
Sagol canim soylerimGozun aydın kaptanim ablan gelmiş selam söyle
Evet canim hem de 2 tane 1 i cok yanasmiyor ama olsunKedi miiien sevdigim...
Sagol canimGözün aydın canım
Sagol canımGaliba bende bakıyorum sayfalar hiç ilerlememiş
Günaydın canım ❤❤Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?