Bende kabağın sadece kızarmasını severim birde mücverini başka şeklini sevmiyorumkabak detoksu yapmayi deneyecegim ama cok zor geldi
HoşgeldinFauna
Yas:36
Kilo:83
Boy:168
Evliyim
Hedef kilo:60
Ev Hanımı
2 kızım var
Sağlığım için kilo vermek istiyorum
Kilo alma sebebim pandemi
Fibromiyalji hastasıyım ilaçlarım kilo yapar
Daha önce hiç bir takıma girmedim
Ne kadar sürdü bu kiloya inmen merak ettimKilolu arkadaşlarımizda var canim hattaWilma11 ile rakip olabilirsin kilolariniz yakin
Insallah yesil kismina birlikte ulaşırız
Bende 75 lerden dustum 55 e kadar uzun surdu ama kilomu az cok koruyorum bu seviyede
Al benden de o kadar. Allah yardımcısı olsun kadınların. Çalışmaya alışınca evde oturmak zor geliyor zaten bide ev işi bütün gün. Alışamadım dahaSelam kızlar.
Çok yoruldum yine.
Yan odayı yerleştir temizle.
Ev hanimligi hiç bana göre değil ya
Her yerim ağrıyor
Konserve menemen yapmam lazım duruyor öylece
Benimde ilk 78 falandı Bir ay önce 74 dü Şu an en ince haline geldi 71 oldu Ama benim vücutta öyle bence aynı vücut yapısındayız en ince 68 falan olur gitmiyor o kadar kırmızı değilmiş az üstüne gittin mi incelirCanım 74 cm. Ama vücut yapım böyle. Şu kaburgalarını aldıranlar bu yüzden aldırıyor demek ki....
bu arada bugün 9 dakika karın brasil çalıştım belim çok ağrıyor yatıyorum
Zaten bu seferinde bi kadroya bir sürü kişi başvurmuş. Ekmek aslanın ağzında resmen.Haklısın canım unutmuşum, konuşmuştuk. H biraz hazırlanmaya da fırsatı olur.
OynamiyonmuBak şimdide kiloma laf etti oynamıyorum ben artık
Aynen ya alisilir gibi değil yapsan da bitmiyor yapmasan da.Bende kabağın sadece kızarmasını severim birde mücverini başka şeklini sevmiyorum
Hoşgeldin. İnşallah kısa zamanda istediğin kiloya gelirsin.
Ne kadar sürdü bu kiloya inmen merak ettim
Al benden de o kadar. Allah yardımcısı olsun kadınların. Çalışmaya alışınca evde oturmak zor geliyor zaten bide ev işi bütün gün. Alışamadım dahaKolay gelsin cnmm.
Afiyet olsun.
Kısmet bakalım. İlk defa içiyorum şu mereti kızlara yaparken tadına bakıyordum ama öğün olarak ilk defaAfiyet olsun.
Yarına güzel bir eksi geliyor yine desene.
Beni yenmeye doyamayacaksin.
Allah gönlünüze göre versin inşallah canım. Bir işe başlaması iyi olur tabi canım, o sırada da uygun kadrolara yine başvuru yapar. Günümüzde akademisyenlik kadrolarına girmek o kadar zorlaştı ki malum sebeplerle.Zaten bu seferinde bi kadroya bir sürü kişi başvurmuş. Ekmek aslanın ağzında resmen.
Dersler bitti artık iş bakıyor, kısmetinde ne olursa. Olmazsa doktora sonrası deneyeceğim diyor akademisyenliği. arada başka işte çalışıp....
Ben varımEn kilolu benim sanırım gösterge yapayım dedim ibre sona dayandı en kısa sürede normal yeşil kısma gelir umarim
He demek ondan çıkmıyor canıma bide senemi üzilim Allah kurtarsınİyiyim gııııııııı sesim çıkmaz tabikisi açım yorgunuma
Kıskanacak Ne varsa sanki sende ne varsa hıhOynamiyonmu
Seni kiskaniyo olabilirmiyim
Olur tabiiBen varımgel rakip olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?