HoşgeldinizFauna
Yas:36
Kilo:83
Boy:168
Evliyim
Hedef kilo:60
Ev Hanımı
2 kızım var
Sağlığım için kilo vermek istiyorum
Kilo alma sebebim pandemi
Fibromiyalji hastasıyım ilaçlarım kilo yapar
Daha önce hiç bir takıma girmedim
Yeşil olmak önemli sağlık açısından neresinde olacağımızı biz belirleyelimAllah seni kahretmeye biri bari yeşil olsaydı
Bu hafta girseniz 1. OlmuştukYok canim deneme sureleri haftaya doluyor yeni gelenlerinde
En son kendim gireceğim listeye
Kolay gelsin çok yoruluyorsun 2 gündürSelam kızlar.
Çok yoruldum yine.
Yan odayı yerleştir temizle.
Ev hanimligi hiç bana göre değil ya
Her yerim ağrıyor
Konserve menemen yapmam lazım duruyor öylece
İyi akşamlar güzellik sen nasılsın?İyi akşamlar herkese nasılsınız
Doğrudur canım dünde ben kaçamak yapmıştım bugün dengelemeye çalıştım sen hem dün hem bugün yapmışsın umarım yarın kontrol tartisinda artı görmezsin afiyet olsunUzun zaman sonra poğaça almış eşim kötü denk geldi
Emeğine sağlıkÇantayı bende severim. Bu ara fermuardan kendim çanta yaptım kullanıyorum. Değişiklik iyidir.Eki Görüntüle 2676361
İnşallah . hesef 20 kilo daha.Afiyet olsun ablacım gayet güzel menü olmuşiki ogun çok güzel oluyor geç kahvaltı yapınca bol eksiler
Sağol canm. inşallahDoğrudur canım dünde ben kaçamak yapmıştım bugün dengelemeye çalıştım sen hem dün hem bugün yapmışsın umarım yarın kontrol tartisinda artı görmezsin afiyet olsun
Verirsin ablacım verirsin ben verdiysem herkes verir kendimi bildim bileli kiloluydum sende.yaparsin yeterki isteİnşallah . hesef 20 kilo daha.ortalama 3, 5 ayda 9 kg gitti.
Afiyet olsun canmSabah kahvaltim Eki Görüntüle 2676356
Ara öğün
Kızımdan zoraki sütlü türk kahvesi Eki Görüntüle 2676357
Akşamı hafif tutmak için 2. Ara öğün Eki Görüntüle 2676358
Akşam yemeği Eki Görüntüle 2676359
1 saat tempolu yürüyüş =150 puan
N Nidsalii
Dünde benim kaçamak günümdü.Uzun zaman sonra poğaça almış eşim kötü denk geldi
İNŞALLAH.Verirsin ablacım verirsin ben verdiysem herkes verir kendimi bildim bileli kiloluydum sende.yaparsin yeterki iste
Tşk ederimAfiyet olsun canm
Benim dün yediklerimi bir bilsen bugun +900 geldimDünde benim kaçamak günümdü.sarma dolma kızartma .
Bende öyle. 1 kg fazlam oldu. Acil vermeye çalışacağım.Benim dün yediklerimi bir bilsen bugun +900 geldim
Kilo değil ödem oluyor ablacim hemen atiyoruz üzerimizden yerleşmeden sabaha umutluyum bakalımBende öyle. 1 kg fazlam oldu. Acil vermeye çalışacağım.
İNŞALLAH. Bende öyle düşünüyorum. Ağır yemek yiyince bir ot var. Bağırsakları iyi çalıştırıyor. Arada onuda kullanıyorum.Kilo değil ödem oluyor ablacim hemen atiyoruz üzerimizden yerleşmeden sabaha umutluyum bakalım
Poğaçanın olmadığını söylememe gerek yok sanırım hem de pastane poğaçasıKahvaltım
2 poğaça
1 yum
Iki üç çatal zeytin pey
Biraz domates
1 bardak ayran
Saat 17.30
Eki Görüntüle 2676355
Bol yeşil mercimekli salata yaptım 4 kaşık kadar yedim ondan
Iki tabak mercimek çorbası
3 çatal karpuz
Ve tabakta pazi kavurmasindan 2 kaşık
1 bardak ayran
Aslında akşamı hafif geçirmeye çalıştım çünkü dün akşam biraz kaçamak yapmış bulundum bugün dengelemek istedim .
2 lt su
45 dakika tempolu yürüyüş N Nidsalii
Gurubun açıklamasında kaçamak yapmayın yazıyor nazi subayı olarak el atayımDünde benim kaçamak günümdü.sarma dolma kızartma .
UmarımKilo değil ödem oluyor ablacim hemen atiyoruz üzerimizden yerleşmeden sabaha umutluyum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?