- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Hiç acimadi canimÇok acimiycak valla bak
Çok mu keyif aldin kovunca kiziyorsunuzOlmus olmus sende kırmızı bolgedesin senide yesil bölgeye alalim
Ne yapalim 60 altini kovalim miÇok mu keyif aldin kovunca kiziyorsunuz
ben sana kapiyi acik birakma diyorum anahtarida iceri almiyosun herkes giriyoNe yapalim 60 altini kovalim mi
Kapilari kapattim kimseyi almıyorumben sana kapiyi acik birakma diyorum anahtarida iceri almiyosun herkes giriyo
Zaten bizim kilodan nadir geliyolar hep 50 55 buneee vicdanyavvv azcikKapilari kapattim kimseyi almıyorum
Kilolu uye bulmak lazim zaten listemiz de 4 kisi kaldi bu hafta acil uyeye ihtiyacimiz varZaten bizim kilodan nadir geliyolar hep 50 55 buneee vicdanyavvv azcik
Bari listeye gireyimde 62 duseyimKilolu uye bulmak lazim zaten listemiz de 4 kisi kaldi bu hafta acil uyeye ihtiyacimiz var
Allah bağışlasın o baya abla olmuşSağol canim 20aylik
68.1 ile mezun etmistik sanki seni su an listeye donebiliyorsun canimBari listeye gireyimde 62 duseyim
Napimmm senide uzmek istemiyorum kimsede kalmadi listede yardim ediyim diyorum stresle veremezsem diyorum kafamda deli sorular68.1 ile mezun etmistik sanki seni su an listeye donebiliyorsun canim
Ama listede iken stres yapiyorsun ona üzülüyorum
Meme emen ablaaaAllah bağışlasın o baya abla olmuş
2 hafta sonra yeni uyeleri ekleriz canım kimsede kilo problemi kalmadi galibaNapimmm senide uzmek istemiyorum kimsede kalmadi listede yardim ediyim diyorum stresle veremezsem diyorum kafamda deli sorular
Bu hafta süresi dolan olmadı mı abla2 hafta sonra yeni uyeleri ekleriz canım kimsede kilo problemi kalmadi galiba
Senbilirsin diyince kavga cikmazmis2 hafta sonra yeni uyeleri ekleriz canım kimsede kilo problemi kalmadi galiba
Orjinal abla farkli tartida tartildiBu hafta süresi dolan olmadı mı abla
2 kişiyi alırız Ama bu hafta valla o kadar kabalıkta dedim bu hafta giren olur bayaOrjinal abla farkli tartida tartildi
Sudal kilo bildirimi yapmadi
Asyss guzel gidiyor gelmeye devam ederse bu cuma degil diger cuma listeye aliriz
Free liste kalabalik ama listeye girebilecek kimse yok
Yok canim deneme sureleri haftaya doluyor yeni gelenlerinde2 kişiyi alırız Ama bu hafta valla o kadar kabalıkta dedim bu hafta giren olur baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?