Ben Azeri müziklerini de.cok.severimCeceliyi bende dinlerim. Bazen ara ara çok duyguluysam farça şarkılara sararım mesela karmakarışık kulak
Teşekkür ederim kaptanım hepsini totodan isirasim geliyor benim deGünaydın canim ❤
Günaydın canım ❤
Yaa cook tatli bunlar
Günaydın canim ❤
gunaydin canim ❤
Gunaydin canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canım ❤
Gunaydin abla❤
Anam sanki o demire kafayı ben vurdum
Kadının Yıldız Tilbe olduğunu yeni farkeden ben
İnanır mısın sabah kahvaltıda eşim açtı
Canım konteyner küçük olacak ama biz ceviz elma vişne şeftali ne varsa ekmek istiyoruz, ateş yakıp kızartma yapcam nasipse domates patates biberYok canım bana yeter büyük istemem tatili temizlikle geçirmek hiç istemem
Aaa biz konserine gittik yanımızdan sahneye çıktı da pek bir mutlu oldukNe anlıyorsun bunu dinlerken resmen eziyet geliyor bana
lokma var , sabah ekmek akşam pilav varYüklenecek menü nerdetebrik ederim ilk gün için çok çok başarılı eltim
Tıpkı ben, evden dışarı adım atmaya korkuyorum regl zamanı.suan regl yapamiyorum sancili geciyor benim malesef 3 gun sosyal hayatim olmuyor..yarin baslayacagim ins tekrar
Evde olsak hallederiz de dışardakini de görmezden gelemiyoruz.Aynen şeker yemiyorum hamur işi de ama her şey de var..
Dimi yaa senin de öyle olmuştu canımBenim yitik şifa nin öğlene kadar sürdüğü gibi
Maşallah o da bayağı bir kilo aldı da bir türlü düzgünce başlayıp veremiyor. 3lü rakamlar görmeye başladı. O yedi ben de gittim inadına spor yaptım. Ama aklım kalmadı değil tatlıdaOnlar yiyor biz bakarken kilo alıyoruz
Sen onları başkasına nasıl vereceksin bilmiyorum. Allah yardımcın olsun, ben burdan üzülüyorum.Çok teşekkür ederim bebeklerim adına ❤ bugün tam 1 aylık oldularonlar olmasa canım çok sıkılır ya oynarken severken vakit geçiyor. Bana çok iyi geliyorlar
Süpersin sen yaa, nerden buluyosun böyle şeyleri. Yapanların da ellerine sağlık, çok iyi olmuş.
Canımı çektirdin, bizim buralarda da ocak kızartması diyorlar ona, yemek nasip olmadı daha.Canım konteyner küçük olacak ama biz ceviz elma vişne şeftali ne varsa ekmek istiyoruz, ateş yakıp kızartma yapcam nasipse domates patates biber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?