Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

GÜzel menü canım, afiyet olsun. Spor da olursa zaten çok geçikmeden gelir 55.

Maşallah o da bayağı bir kilo aldı da bir türlü düzgünce başlayıp veremiyor. 3lü rakamlar görmeye başladı. O yedi ben de gittim inadına spor yaptım. Ama aklım kalmadı değil tatlıda
Benimki yesede almıyor ya cildiracam valla akşama kadar 3 ekmege yakın yer banamisin demez ben 1 dilimle ertesi gün artı geliyorum

Sen onları başkasına nasıl vereceksin bilmiyorum. Allah yardımcın olsun, ben burdan üzülüyorum.
Zaten içime sinen kimse olmuyor ki o yüzden isteyenler var ama daha kimseye tamam diyemedim. Sürekli kontrolüm altında olsunlar istiyorum yeni evlerine gittikten sonra. Aşıları ihmal edilmesin, iyi bakılsın, pencerelerde korumalık olmadan pencere açılmasın vb.

Keşke benim olsa biri, gözüm gibi bakardım. o kadar çok seviyorum ki hayvanları, bahcede besliyorum kaç tanesini. İnşallah gönlüne göre birilerini bulursun canım.

Yaptım evet ama hep yapıyorum Leslie ağır bir şey değil

Nispetin böylesi Kaçamak yapmadım 59 a düşünce seni bir etiketliyeyim artık 5 lilerdeyim diye ben de böyle nispet yapacağım sana
Aşk olsun aynı takimdayiz bende artiydim o yüzden moral olsun diye yazdım ama pazar +900 demiştim ya onları temizledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…