- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ben YaptimkiiiiBenim de uykum var kızlar ama kalkıp yemek yapmam lazım. Kısır yapıp gecistirecegim bugün.
Evetttt hem de üç tane. Çok güzel kelebekler olunca da uçurduk.Tirtilmiii
Kertenkele de besledinmi iguana falandami yoksaEvetttt hem de üç tane. Çok güzel kelebekler olunca da uçurduk.
Bizde de yemek hazır dunden corba kaldi yanina kofte var buzlukta onu yapacagizBenim de uykum var kızlar ama kalkıp yemek yapmam lazım. Kısır yapıp gecistirecegim bugün.
Eline sağlık canım ne yaptın.Ben Yaptimkiiiibirtek salata yapcam
Ben sokakta bulduğum zor durumda olanları kurtarıyor sayılırım canım. Serçe yavruları, tırtıllar, yavru köpek ve kediler en çok elime geçenlerKertenkele de besledinmi iguana falandami yoksa
Keşke beinm de hazırda olsaydı. Senin de ellerine sağlık canım, iyice alıştın ev işlerine.Bizde de yemek hazır dunden corba kaldi yanina kofte var buzlukta onu yapacagiz
Bu aralar iyice mutfaga girmeye basladim
Sagol canim izin gunlerinde yemek yapip buzluga kaldirsan aslinda senin icinde iyi olurKeşke beinm de hazırda olsaydı. Senin de ellerine sağlık canım, iyice alıştın ev işlerine.
Sağol canımEline sağlık canım ne yaptın.
Sana bisey diyimmi hayvan hic sevemiyorum yani elimi deydiremem alerjim varrr sadece karşıdan seviyorumBen sokakta bulduğum zor durumda olanları kurtarıyor sayılırım canım. Serçe yavruları, tırtıllar, yavru köpek ve kediler en çok elime geçenler
Önceden yapardım aslında,buzlukta balığım koftem falan olurdu. Dediğin gibi yine yapsam iyi olur.Sagol canim izin gunlerinde yemek yapip buzluga kaldirsan aslinda senin icinde iyi olur
Yorgun felan oldugunda iyi olur canimÖnceden yapardım aslında,buzlukta balığım koftem falan olurdu. Dediğin gibi yine yapsam iyi olur.
Bilecik- Bozüyük'teyimCanimmm çok sağol. Elimden geleni yapıyorum valla, hayvanlara karşı sevgim çok büyük. Tırtıl bile besledim biliyor musun bahçede bulup. Öyle bir güzelliğe dönüştüler ki sonunda. İnsan nasıl sevmez bunları. Hangi sehirdeydin sen.
Ben de yarın taze fasulye yapacağım inşallah.Sağol canımtaze fasulye,bulgur pilavı,ciğer tava
Sana bisey diyimmi hayvan hic sevemiyorum yani elimi deydiremem alerjim varrr sadece karşıdan seviyorum
Ayyy Allahim cildircamm sümüklü bocekler falan diyolarBilecik- Bozüyük'teyimayy ben de küçükken ne çok solucan, salyangoz toplar beslerdim
Haftada iki gün falan gideceğim canım. Dersler başlayınca evde olurum sanırım, şu anki karara göre online ders yapacağız.Yorgun felan oldugunda iyi olur canim
Okula gitmeye devam edecek misin
Yok kiz beslerim ben sularını veririz kapinin onune eziyet edemem ben korkarim zaten,alerjim.var karşıdan basliyorum hapsuuu hapsuuu demeyeBen de yarın taze fasulye yapacağım inşallah.
Hayvanlardan korkani da sevmeyeni de anlarım canım ama eziyet edene çok sinirleniyorum. Ben her hayvanın yüzüne bakınca oğlumu görüyorum resmen. Senin alerjin varmış ona yapacak bir şey yok. Ben çocukluğumdan beri böyleyim,aşırı severim, oğlum da öyle çok şükür.
Ay yok ondan korkuyorumAyyy Allahim cildircamm sümüklü bocekler falan diyolaryılında vardir sizde
Kiyamam ananaaaaAy yok ondan korkuyorumah benim gariban anam ne çekti o topladigim salyangozlardan
Yakın mıyız diye merak ettim. Belki birini bana verirdin. Ben de uğur bocegine benzeyen küçük kırmızı böcekleri toplardim, su birikintilerindeki kurbağa yavrularını toplardim (kuyruklu oldukları için balık zannederdimBilecik- Bozüyük'teyimayy ben de küçükken ne çok solucan, salyangoz toplar beslerdim
Besliyorsan yeter zaten canım, yeter ki aç susuz kalmasınlar. Biz bı de isim falan koyuyoruz oğlumla. Benim astımım var ama hayvanlar etkilemiyor çok şükür, bitkiler benim derdim.Yok kiz beslerim ben sularını veririz kapinin onune eziyet edemem ben korkarim zaten,alerjim.var karşıdan basliyorum hapsuuu hapsuuu demeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?