Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eline sağlık canım ne yaptın.
Sağol canım taze fasulye,bulgur pilavı,ciğer tava
Ben sokakta bulduğum zor durumda olanları kurtarıyor sayılırım canım. Serçe yavruları, tırtıllar, yavru köpek ve kediler en çok elime geçenler
Sana bisey diyimmi hayvan hic sevemiyorum yani elimi deydiremem alerjim varrr sadece karşıdan seviyorum

Bilecik- Bozüyük'teyim ayy ben de küçükken ne çok solucan, salyangoz toplar beslerdim

Sağol canım taze fasulye,bulgur pilavı,ciğer tava

Sana bisey diyimmi hayvan hic sevemiyorum yani elimi deydiremem alerjim varrr sadece karşıdan seviyorum
Ben de yarın taze fasulye yapacağım inşallah.

Hayvanlardan korkani da sevmeyeni de anlarım canım ama eziyet edene çok sinirleniyorum. Ben her hayvanın yüzüne bakınca oğlumu görüyorum resmen. Senin alerjin varmış ona yapacak bir şey yok. Ben çocukluğumdan beri böyleyim,aşırı severim, oğlum da öyle çok şükür.

Bilecik- Bozüyük'teyim ayy ben de küçükken ne çok solucan, salyangoz toplar beslerdim
Ayyy Allahim cildircamm sümüklü bocekler falan diyolar yılıAnda vardir sizde

Son düzenleme:
Yok kiz beslerim ben sularını veririz kapinin onune eziyet edemem ben korkarim zaten,alerjim.var karşıdan basliyorum hapsuuu hapsuuu demeye

Yakın mıyız diye merak ettim. Belki birini bana verirdin. Ben de uğur bocegine benzeyen küçük kırmızı böcekleri toplardim, su birikintilerindeki kurbağa yavrularını toplardim (kuyruklu oldukları için balık zannederdim ), hiç eziyet etmezdim hayvanlara. Annem hiç sevmez hayvan beslememe izin vermezdi. Yağmurda donmak üzere olan güvercin falan bakardım, neyseki o kadarına izin verirdi.

Yok kiz beslerim ben sularını veririz kapinin onune eziyet edemem ben korkarim zaten,alerjim.var karşıdan basliyorum hapsuuu hapsuuu demeye
Besliyorsan yeter zaten canım, yeter ki aç susuz kalmasınlar. Biz bı de isim falan koyuyoruz oğlumla. Benim astımım var ama hayvanlar etkilemiyor çok şükür, bitkiler benim derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…