Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet Evet gitmiyor çok yavaşlıyor bu rakamlarda

Yiyincede artı çıkacakmışım gibi geliyor Ama değişiklik yapmak lazım arada

30 dk eliptik yaptım
Ben anladım ki önüme bir şey koymaliyim meme ameliyat öncesi hırs edip kilo verdim şimdi karın germe ameliyat için hırs yaptım ve tatlı zerre sokmuyorum boğazıma demekki heveslenmem gerekiyormuş

Eklentiler

• IMG_20200820_155045.webp
    44 KB · Görüntüleme: 24
Ne mutlu onlara, benim eşim asla ikna olmuyor ev içinde bakmaya, tüyleri beni kaşındırıyor diyor psikolojik olarak. Ama o da dışardaki tüm hayvanlara bakar çok şükür.
Olsun o dahi çok güzel çok büyük birşey bu dönemde. Daha bu sabah izledim kadın sokak kedilerine mama veriyor başka bir kadın anında gelip mamaları süpürüp çöpe atıyor. Tiksiniyorum onlardan

Olsun o dahi çok güzel çok büyük birşey bu dönemde. Daha bu sabah izledim kadın sokak kedilerine mama veriyor başka bir kadın anında gelip mamaları süpürüp çöpe atıyor. Tiksiniyorum onlardan
Ben de izledim canım, Belediye gelip pankart asmış bir de mama kabı koymuş tam da oraya. Görünce çok mutlu oldum. Keşke cezalar da artsa.

ADINIZ: Dizzy diyelim
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:71
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli

MESLEGINIZ: Suan ev hanimiyim (Biyolog)
ÇOCUK SAYISI: 2

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Gebeliklerim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Aynada gordugumden memnun degilim. Hicbir giysim ve ayakkabim olmuyor mutsuzum.

Hoşgeldiniz

Hosgeldin canım takima ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…