Emin ol bende az yiyorum küçük kızımda yiyor diye koydum yoksa tabağın hepsi bitmedi 5 zeytin yeşillik ve domates kaldı bileAfiyet olsun sebzelere tuz atma zeytinin tuzu yeterli bence ben niye zeytin sevmiyorum ya 2 tane zor yiyorum heveslendim
Yaaa ne güzelÇok tatlılarrrr
Benimde var hatta ilaç kullanıyorum arada☺ ama evimde kedi ve 3 kuş varkaplumbağamız ölmeyeydi 3 cins hayvanını olacaktı ama nasip
Hakkında hayırlısı olsun umarım istediğin gibi olur
Umarım yaptığın güzel özeleştiri işe yarar. Harekete geç
onun kalorisi daha düşük zaten.Bende bi tek yeşil yiyebiliyorum siyahı sevemedim
Bence fazla ye .Ya ben kilo veremiyorum artık neden Kaç haftadır gramla oynuyorum yine eksim yok
Hosgeldin canim
Direnç kg sunda olabilir misin? Az sabret verirsinYa ben kilo veremiyorum artık neden Kaç haftadır gramla oynuyorum yine eksim yok
Aynen Az yedin çok kg vereceksin diye birşey yok doğru beslenip daha çoğunu verebiliyor insanonun kalorisi daha düşük zaten.
Iyi yapıyorsun.
Benim yavru da sadece yeşil sever aynı sen
Bence fazla ye .
1000 kalori ama sağlıklı beslen dene.
30 dakika zayıflama kemeri yaptım.
1 demlik çay içtim.
Bide kahve içeyim.
Hoşgeldin
Teşekkür ederim halletiginiz icin kazeni eyiketlemeyim burdaHosgeldin canim
Kız hicbirsekilde giremedimHoşgeldin❤Bende hep unuturum şifrelerimi
Afiyet olsun canim burdada bugun çilediii bayaaaKahvaltı sonrası kahvemi içeyim sonra temizlik sonra spor yagmurda yağıyor misss
Sabah 10 gibi baya yağdı arada ciseliyor bizimde canım :) ama o yağmurun kokusu serinliği bir başka oluyor ferahlık ve rahatlama hissi geliyor alerjim var zaten herşeye yağmur yağdıginda rahat ediyorumAfiyet olsun canim burdada bugun çilediii bayaaa
Bende cok seviyorum esinti yagmur serinlik karSabah 10 gibi baya yağdı arada ciseliyor bizimde canım :) ama o yağmurun kokusu serinliği bir başka oluyor ferahlık ve rahatlama hissi geliyor alerjim var zaten herşeye yağmur yağdıginda rahat ediyorum
direnc kilodasin demekkiYa ben kilo veremiyorum artık neden Kaç haftadır gramla oynuyorum yine eksim yok
Kış değilde sonbahar asiklisiyim ben tam benim mevsimim :)Bende cok seviyorum esinti yagmur serinlik kar
Bende yeşilciyimBende bi tek yeşil yiyebiliyorum siyahı sevemedim
Teşekkür ederim ya hiç beklemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?