Kiz Ben 2.5 ayda 8 kilo verdimSeni geçemedim ama iyi yine 74 lü rakamı gördüm ya oda bişey☺
+500 o zaman 300 değil banene bananeBende 300 gram artıdayım hafta ici 55.5 gormustum ama sabah kahvaltiyi erken yaptigimiz icin bekleyemedim haftaya kaldi artik bugün sabah 56.0 geldim
Gayet iyisin benceBen 94.7 başlamıltım. Ama yinede çok yavaş iki haftada 88. Oldum.
6.700 azmi ablacım maşallah gayet iyi benceBen 94.7 başlamıltım. Ama yinede çok yavaş iki haftada 88. Oldum.
Canım ben 13 temmuz da sabah 81 i görünce o gün başladım aslında ama 17 sinde 80 le buraya katıldım. İlk 3 gün İsveç yapmıştım 1 kg gitmiştiKiz Ben 2.5 ayda 8 kilo verdim
Sen bir ayda 5 mi verdin
Iyisin yani
Kaç gün oldu başlayalı
Tabi canım sen nasıl istersen öyle yapalımGunaydin canim eksin guzel bence reglin etkisi vardir
Listeye girmek ıstiyor musun ortalama durumuna gore ekleyebilirim
0.30 un altina dusersek haftaya eklerim
Olsun canım haftalik bakalim biz
Günaydın canım eksin cok guzel tebrik ederim
Eksin cok guzel canim tebrik ederim
Fazla uyumanın sonuclari
Guzel eksi
Regle ragmen guzel eksidesin canim
Çok şükür öyle canım, dün de misafir var diye hiç hafif yiyemedim. Ama bugün itibariyle diyetisyen listesi başladım. Haftaya çok güzel bir sonuç bekliyorum.Duruma rağmen eksidesin süper
Aramıza hoşgeldin, ilk tartı sonucun çok güzel.Ptesi 71 dim
Cuma 69.4
Beslenme şekliyle alakalıCanım ben 13 temmuz da sabah 81 i görünce o gün başladım aslında ama 17 sinde 80 le buraya katıldım. İlk 3 gün İsveç yapmıştım 1 kg gitmişti. Vermişim evet ama geçen sefer ki yani yıllar önceki grupta yanlış hatırlamıyorsam isveçle 15 günde 5 kg vermiştim amaa yaş ilerledi bünye yavaşladı tabii. Ben bile şaşırdım aslında ayda 3 en fazla 4 bekliyordum
Asıl bundan sonraki önemli kolay bölümü atlattım sadece
Atayım ablam az sonraBebişlerinin fotosunu bekliyorum kuzum.
super canim.....0.55 senin az kilonda çok iyi ...hele birde düzenli 0.90 altına inmemen.
Senin bu hedeflere bayılıyorum.
Eşine 53 yap evlilik yıldönümü hediyesi olur
Eki Görüntüle 2678366 Eki Görüntüle 2678371 Eki Görüntüle 2678372 Eki Görüntüle 2678373Elhan umarım yukleyebilmisimdir internetimde yine sorun var da
Pamuk şekeri gibiler yaaaaEki Görüntüle 2678366 Eki Görüntüle 2678371 Eki Görüntüle 2678372 Eki Görüntüle 2678373Elhan umarım yukleyebilmisimdir internetimde yine sorun var da
Ballarim benim yaa hakikaten oylelerPamuk şekeri gibiler yaaaa
Gel ye ablam sana serbestCanım harika başlangıç ❤❤❤
Yerim ben bunları Aman Allahım ❤❤❤
Canım 5-8 kg ya kadar verebilirsin ama sabah börek yersen olmaz ve ciddi bir diyetisyenle sporla geçen seneki kilonda durursun sana kalmış yaniGeçen hafta 78.4
Güncel 78.0
Fark 0.4
Aynada farkı görüyorum yavaş yavaş inceliyo gibiyim .
1 ay sonra kuzenimin düğünü var o zmana
Kadar epey bir kilo vermek istiyorum aslında düğün bahane maksat beni hırslandircak birşeyler olması bir sebep bulmak kendimi şartlamak ve diyeti eylenceli hale getirmek . Sizce 1 ayda maksimum ne kadar kilo verilir tahminen?
1 sene önce 69 dum bu kilolar hızlı geldi sanki hızlı gidecek gibi geliyo umarım öyle olur arkadaşlar desteğinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?