Sonuclardan oturu demedim kiz ismim yoktuya onu didimdiGecen hafta sonuclari canim sen o zaman giresundaydin
Bu hafta olur artık spora devam ediyorsunSonuclardan oturu demedim kiz ismim yoktuya onu didimdi
Seni de artık beğenmemeye başlamış iyiceİkna oldum canım.
Kız hep der kıskanç biriyim diye.
Hatta okulda çok çok güzel havalı bir kız var.
Ne yaşını belli eder ne bişey kendini geliştirir oyunculuk eğitimi filan aldı.Sinema da bile oynadı .Onu da hiç beğenmez.Ben deri m söyle güzel. Beğenmez onu da..
Bana da der sen de çok matah bişey değilsin..Ben seni niye bu kadar seviyorum
Benimdeeee yok spormu yapiyozda yazsinlarSonuclardan oturu demedim kiz ismim yoktuya onu didimdi
İnşallah canim inşallahİyi yaparsın canım, gerçekten sevip düzgün bakacak birileri alır inşallah.
Vaybe bir giresuna gittik ismimiz cismimiz silinmis unutulmus paslanmis vay beeeBu hafta olur artık spora devam ediyorsun
Vaybe bir giresuna gittik ismimiz cismimiz silinmis unutulmus paslanmis vay beee
Sen icmezsin canim burda don ,sutyende salliyoruz birsey olmaz6 aydir tobeliyim sonjnda elime cugara aldirdin ifadede llsa bir hoş oldum suclu hissettim kendimi
Pis kaka o6 aydir tobeliyim sonjnda elime cugara aldirdin ifadede llsa bir hoş oldum suclu hissettim kendimi
Uleee bu ifadede don sutyenmi salliyolardi inanki yeni alici gozuyle baktimda farkettimSen icmezsin canim burda don ,sutyende salliyoruz birsey olmaz
kız onlar don sutyen miSen icmezsin canim burda don ,sutyende salliyoruz birsey olmaz
Bende ama baslamam diye dusunuyorum yani mecbur dayanicizz ve aklimiza dahi gelmeyecek gunler gelecek ben giresunda resmen surundum ama icmedim eliminn altindaydi sigaraPis kaka o
Vallaaaa baslamamak icin kendimi zor tutuyorum bazen canim istiyo
ahaaaa ben gibi budaaaUleee bu ifadede don sutyenmi salliyolardi inanki yeni alici gozuyle baktimda farkettim
Uleee bu ifadede don sutyenmi salliyolardi inanki yeni alici gozuyle baktimda farkettim
Yaa ayakta uyuuormusuz hadi ben neysede sen biliyin buralari be bacimkız onlar don sutyen mi
Vallaaaa bir yaşıma daha girdim
Konusmadik mi seninle daha once bu konuyuahaaaa ben gibi budaaa
Bende simdi ogrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?