Özlemez miyiz ...
Ozledik tabiki super görünüyorsun
Olur olur sen kilo verecegine inan eksiler gelecekeksimi ben ve eksi gormek bu haftada olmaz sanirim
Benim gibi calisan zavalliciklari unutmayalım lütfenHerkes yaaaa tatilde yada salça yapiyo
Salça yapmaktan kurtulmuş un isteBenim gibi calisan zavalliciklari unutmayalım lütfenkendim salça olmuşum...
Di miSalça yapmaktan kurtulmuş un iste
Çok güzeller bunlar yaa
Siyah kizim çok zilli, çok oynakÇok güzeller bunlar yaaküçük yaramazlar.
Çok şükür iyi canım ama ben sevmek isteyince benim sonum 4 doz kuduz aşısı oldu, üstüne krema olarak da tetanoz aşısıAyyy kuzum benimmm yaaaaa çok şükür iyi dimi yanındaki de annesi mı acaba
Eşeğin yaptığı şeye bak yaaa. Kedilerde kuduz çok sık görülmese de önlem almakta tabi ki fayda var. Çok geçmiş olsun canim. Benim elimi kolumu görende tekstil fabrikasında mi çalışıyorsun her yerin çizik içinde diyorÇok şükür iyi canım ama ben sevmek isteyince benim sonum 4 doz kuduz aşısı oldu, üstüne krema olarak da tetanoz aşısıdiş izlerinden biri bu.
Eki Görüntüle 2681238
Erken yemişsin, yarına bişey kalmaz. Üzerine azıcık spor yaptın mı bitti gitti.Ben simdi sabah kahvaltısı yapmadan şehire indim karnim cok acikmisti birde negöreyim lahmacun birtane soyleyim dedim adam menü veriyoz dedi 2taneymis bide patates kızartması ayran yedim birini kalmasin diye ikinciyide yedim simdi midemde fırtınalar kopuyo
Ama patatesi yemedim buyuk basariyarin tartı beklemeyin benden
En çok seni seviyor olsa da kıskanır canım. Hatta sen onun çok iyi olduğunu düşündüğün ve toz konduramadigin için en çok seni sever ama yine de kıskanır. Böyle olmasaydı kırışıklığını da farketmezdi ya da bu şekilde söylemezdiya...napicaz?
ha ha....salla gitsin....saf ayağına yat...
İyi o zaman herkes aynı şeyi söylediğine göre...
Peki ne yapayım....
Kıskandırmaya devam mı edeyim...
Bana o gün dediki....ben insanların fikirleriyle karakterleriyle ilgileniyorum....o yüzden saçını boyatinca kilo verince anlamıyorum....
Bugün de diyoki alnının ortası kırısmis ...güneşe karşı çok mu gözünü kızıyorsun ondan mı oluyor ...
Bende dedim 35 yaşındayım her yaşın ayrı güzelliği var ..kilo vererek 10 yaş gençleşiyorum zaten ....kırışık da olsun...
Ben böyle mutluyum.... Kendimi seviyorum dedim
Gri kızınıza talip olmayı cooookkk isterdimSiyah kizim çok zilli, çok oynakbeyaz oğlum çok mızmız. Krem rengi oğlum çok uykucu, samimiyetten hoslanmaz, gri kizim da sevimlilik abidesi çok cana yakın
Gri olanı erkek tarafı beğendi onlar alacak maalesefGri kızınıza talip olmayı cooookkk isterdim
Kendini korudu Yavrucuk, onu korkuttugum için de çok üzüldüm. Umarım yemek verdiğimde korkup kaçmaz. Normalde ben de çok tırmık yerim ama hiç gitmemiştim doktora falan. Bu derin olunca bir de ortalıkta salgın falan olunca önlem olsun dedim canım.Eşeğin yaptığı şeye bak yaaa. Kedilerde kuduz çok sık görülmese de önlem almakta tabi ki fayda var. Çok geçmiş olsun canim. Benim elimi kolumu görende tekstil fabrikasında mi çalışıyorsun her yerin çizik içinde diyor
Hangisini versen sokarım bağrıma. Ciddi ciddi yakın olsam çok isterdim birini.Gri olanı erkek tarafı beğendi onlar alacak maalesef ☹
Keske yaa o zaman gözüm hiç arkada kalmazdı şimdi sözleşme yaparak sahiplendirecegim onlarıHangisini versen sokarım bağrıma. Ciddi ciddi yakın olsam çok isterdim birini.
İyi yaparsın canım, gerçekten sevip düzgün bakacak birileri alır inşallah.Kes
Keske yaa o zaman gözüm hiç arkada kalmazdı şimdi sözleşme yaparak sahiplendirecegim onları
Ankara' da durum ciddiyetini koruyor. Endişelenmemek elde değil. İnşallah normale döner canım.Bizim ilk basta dusuk riskdi,
Koyden geldigimde baktim orta risk.
Simdi yüksek riskli bolge olmusuz
Hosgeldin canim aramıza ben elif 31 yaşındayim bekarim ankarada yasiyorum
Gunluk menu ve spor paylasimi yapiyoruz
Cuma ve pazartesi kilo bildirimi yapiyoruz
2 hafta deneme suresi var üçüncü cuma listeye girebiliyorsun
Insallah ablacimAnkara' da durum ciddiyetini koruyor. Endişelenmemek elde değil. İnşallah normale döner canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?