Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayyy kuzum benimmm yaaaaa çok şükür iyi dimi yanındaki de annesi mı acaba
Çok şükür iyi canım ama ben sevmek isteyince benim sonum 4 doz kuduz aşısı oldu, üstüne krema olarak da tetanoz aşısı diş izlerinden biri bu.

Çok şükür iyi canım ama ben sevmek isteyince benim sonum 4 doz kuduz aşısı oldu, üstüne krema olarak da tetanoz aşısı diş izlerinden biri bu.
Eki Görüntüle 2681238
Eşeğin yaptığı şeye bak yaaa. Kedilerde kuduz çok sık görülmese de önlem almakta tabi ki fayda var. Çok geçmiş olsun canim. Benim elimi kolumu görende tekstil fabrikasında mi çalışıyorsun her yerin çizik içinde diyor

Erken yemişsin, yarına bişey kalmaz. Üzerine azıcık spor yaptın mı bitti gitti.

En çok seni seviyor olsa da kıskanır canım. Hatta sen onun çok iyi olduğunu düşündüğün ve toz konduramadigin için en çok seni sever ama yine de kıskanır. Böyle olmasaydı kırışıklığını da farketmezdi ya da bu şekilde söylemezdi

Kendini korudu Yavrucuk, onu korkuttugum için de çok üzüldüm. Umarım yemek verdiğimde korkup kaçmaz. Normalde ben de çok tırmık yerim ama hiç gitmemiştim doktora falan. Bu derin olunca bir de ortalıkta salgın falan olunca önlem olsun dedim canım.

Senin çizik dolu kollarini tahmin edebiliyorum, üniversitede benim de kedilerim vardı evde. Zilliler çizmeden durmuyor

Ankara' da durum ciddiyetini koruyor. Endişelenmemek elde değil. İnşallah normale döner canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…