• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Mezun olduğum için 6 aydı canım malesef. Az kaldı neyse ki.

Keşke yakın olsalarmis. Bu arkadaş aynı zamanda dürüstlük adı altında kaba biri gibi geldi. Eşim de öyledir benim, hiç sevmiyorum bu huyu açıkçası.
ya erkekler öyle...bendensin....sende ona söyle...can çıkar huy çıkmaz maalesef ....
Sudemim az lafta sen ona söyle ne demekmiş alnın kırışmış ve benim mimik çizgilerimde belirgin arkadaşım bana dese ben kesin açıkça sorarım derdi ne benimle diye ?
Ben eskiden onun iyi yanlarını hep söylerdim.
Yakışan her parçasını güzel filan diye.
Pazartesi o hareketi yapınca üzüldüm ve biraz uzak durdum ve 4 gündür hiç onun hakkında iyi yorum yapmıyorum ama kötü de yapmıyorum...şimdi pesimde dolanıyor...hatta hiç sormazdi beni eşimi filan aramaz mesaj atmazdi....şimdi her gün mesaj atıyor....sürekli beni ailemi annemleri filan kısacası sürekli birşeyler soruyor...

Şuraya bir menü bırakayım
İf 18/6 yaptım bugün
10.00 sade kahve
14.00 2 dilim salam.2 haş.yum.6-7 siyah 1 yeşil zeytin.3 salatalık.1 domates.1 dilim süzme.azcik lor.azcik şekilli peynir.3 erik posasi.2 çay
19.30 2 büyük erik
20.00 1 koca kase ton balıklı salata.2 erik posasi
Su sayamiyorum.ama WC çıkmamak için okulda ya da sporda az içiyorum spordan gelene kadar...gece arttirayim....yatana kadar hatta gece uyanınca içeyim...
Spor
Sabah 5100 adım 75 puan
Öğleden sonra 94 dakika tempolu 235 puan
Toplam 311 puan N Nidsalii
Zipzip- Zipzip- PAPATYAM PAPATYAM Lili 38 Lili 38

ya erkekler öyle...bendensin....sende ona söyle...can çıkar huy çıkmaz maalesef ....

Ben eskiden onun iyi yanlarını hep söylerdim.
Yakışan her parçasını güzel filan diye.
Pazartesi o hareketi yapınca üzüldüm ve biraz uzak durdum ve 4 gündür hiç onun hakkında iyi yorum yapmıyorum ama kötü de yapmıyorum...şimdi pesimde dolanıyor...hatta hiç sormazdi beni eşimi filan aramaz mesaj atmazdi....şimdi her gün mesaj atıyor....sürekli beni ailemi annemleri filan kısacası sürekli birşeyler soruyor...
Ben söyleyemem hiç canım, çok korkarım incitirim de sonra geri alamam diye. Onu da çok uyaririm ama dediğin gibi can çıkar huy çıkmaz.

Uzak durmakla iyi yapmışsın canım belki biraz hatasını anlamıştır. Karşıdaki insanın iyi niyetini kullanmamayı öğrensin, değer gördüğü kadar değer vermeyi de bilsin. Ya bu arada hakkaten kusura bakma canım böyle içim dolum bu konuda, seninkine yukleniyorum 😂😂 gerçi ben benim arkadaşa da söyledim gerekenleri ama olanları benzetince bı de seninkine soyliyim dedim 😂

İf 18/6 yaptım bugün
10.00 sade kahve
14.00 2 dilim salam.2 haş.yum.6-7 siyah 1 yeşil zeytin.3 salatalık.1 domates.1 dilim süzme.azcik lor.azcik şekilli peynir.3 erik posasi.2 çay
19.30 2 büyük erik
Su sayamiyorum.ama WC çıkmamak için okulda ya da sporda az içiyorum spordan gelene kadar...gece arttirayim....yatana kadar hatta gece uyanınca içeyim...
Spor
Sabah 5100 adım 75 puan
Guzel menu spor afiyet olsun canim 😘😘

İf 18/6 yaptım bugün
10.00 sade kahve
19.30 2 büyük erik
Spor
Sabah 5100 adım 75 puan
Bu aralar menülerin çok güzel canım, sadece akşam yemeği neden bu kadar geç. Bugüne özel mi oldu.

Menümü yazayım sanki bugün çok yedim gibi geldi

Sabah ılık limonlu su

Kahvaltı
1dilim çavdar ekmeği
Domates salatalık biber
5 çatal kıymalı yumurta
1 dilim süzme peynir
2 fincan çay

Ara yok

Öğle patlıcan yemeği yanında bir küçük kase yoğurt 1 soğan 1 dilim çavdar ekmeği

Ara 1 yeşil elma

Akşam
Az çorba
Börülce haşlama
Yarım dilim çavdar ekmeği

4 litre su
35 dk tempolu yürüyüş 88 puan
7000 adim 105 toplam puan 193

Koşu bandimi açtım artık
Leslie koşu bandı plates olaak sporlarımı yapacağım
N Nidsalii Zipzip- Zipzip-

Back