Ben de songülenİsmim son-gül haberin olsun canım
Canım sitede galiba benim paketim full beğeniyorum sonra bakıyorum beğenmedi görünüyorGünaydın kızlar yine paketim bitiyor.
Kk için çerezler filan kapalı ne alıntı yapılıyor.
Ne komik muhteşem atılıyor.
Beğen bile baya zor oluyor.
Felicio canım haydi go go spora Songül yatsın dinlensin.
Ohoooo Songül sabah sporunu çoktan yaptıGünaydın kızlar yine paketim bitiyor.
Kk için çerezler filan kapalı ne alıntı yapılıyor.
Ne komik muhteşem atılıyor.
Beğen bile baya zor oluyor.
Felicio canım haydi go go spora Songül yatsın dinlensin.
İyi ki varsınız yaa,sizin inadiniza tek lokma kaçamak yapmıyorumbakalım cuma günü de böyle diyecek misin
Sizi yendigimde ödül olarak yerim kuşumye kız bişey olmaz...hatta pasta ye kola iç...pizza hamburger filan....
Taktik o seni oyaliyorum o sırada Leyla spor yapıyor
Sen o gün yenilince ancak Leyla Leyla ortada dolasacaksin canımBen de songülentanıştığımıza memnun oldum
Ohhh ohhh yat sen canım, yorma kendini. Ben senin yerine de yapcam sözCanım sitede galiba benim paketim full beğeniyorum sonra bakıyorum beğenmedi görünüyorbugün başla dediğin için spor yapacağım bugün geceye kadar planlarım Henüz adımımı dahi atmadım kolumu bile kaldırmadım Bu hafta seninle de 10000 adım yada spor yarışması yapalım mi kendi aramızda challenge olsun ne dersin?
Tunaydin canım, nasılsın bugün.Tünaydın ❤
Aşure gününüz mübarek olsun ❤
Sabah kacamak oldu diye aksam kacamak yapma canim aksam menu bekliyorum
En iyi yöntem yapmamak canım
Göstereceğim sana gününüİyi ki varsınız yaa,sizin inadiniza tek lokma kaçamak yapmıyorum
Hep Leyla Leyla geziyorum zaten doğdum doğalıSen o gün yenilince ancak Leyla Leyla ortada dolasacaksin canım
hafta içi 5 gün güzel olur.istersen yarın da dahil edebiliriz.benim ayak bacak çok yorgun bugün pazar ev filan uğraşayim hem de az vücut dinlensin.Canım sitede galiba benim paketim full beğeniyorum sonra bakıyorum beğenmedi görünüyorbugün başla dediğin için spor yapacağım bugün geceye kadar planlarım Henüz adımımı dahi atmadım kolumu bile kaldırmadım Bu hafta seninle de 10000 adım yada spor yarışması yapalım mi kendi aramızda challenge olsun ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?