Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ADINIZ: Funda
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 94
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar

MESLEGINIZ: Şu anda çalışmıyorum. Radto TV mezunuyum, farklı farklı işlerde çalışmışlığım var.
ÇOCUK SAYISI: -

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: İlk başladığımda uzun süre 5. takımdaydım. Sonra takımı kapattık. Bir süre sonra 13. takımdan tekrar girdim. O zamanlarki hayatımın yoğunluğu nedeniyle bırakmak zorunda kaldım.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: 9-10 yaşlarında başladı, yetişkinlikte hiç zayıf olmadım.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Dört gün önce öğrendiğim ve savaş açtığım bir insülin direncim var. Savaşı ben kazanacağım, gerekli silahlarımı kuşandım.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
İnsülin direncini kırmak, iş ararken daha rahat etmek, indirimden kolay kıyafet bulabilmek, normal kiloları görmeden şu hayatı bırakıp gitmemek.

Her Pazartesi kilo bildirimde bulunuyor musunuz? Spor puanlamasını kullanıyor musunuz, kullanıyorsanız ne işe yarıyor?

Hosgeldin tekrardan canim
Pazartesi bildirim yapiyoruz
Spor puanlarıni da kullanıyoruz haftalik spor yarismasi yapiyoruz herkes kendine uygun sporu yapıyor

valla buna sesli güldüm
Kız sen Leyla yı tanımıyorsun o akrep burcu tuttuğunu koparır o....bugün bı callenick filan yapar akşama 800 puan spor ağzın açık kalır
Spor yarismasi yapmiyoz ki sonuç önemli benim için. Ben aşırı spor yapınca eksi göremiyorum zaten, Zipzip- iyi bilir.

Yedik içtik dün bugün
gittik şimdi geri dönüyoruz anne evinden
Tabi arabanın bagajı yere değe değe
Ne var ne yoksa koydu
Maşallah diyeyim de bizimkilerde hayvancılık da var bahçecilik de
Peynirimiz sütümüz sebzemiz meyvemiz hep ailemden çok şükür bin şükür allah onlara sağlık versin onları basımızdan eksik etmesin
E Elif_Eylul aşağıdaki resmi pek göresin yoktur ama ben keyifciyim

Eklentiler

• 20200829_092617.webp
    94,5 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…