Nasil gidiyor canim tatil donusu adepte olabildinmi tekrardan diyeteSabah
1 dilim kepekli ekmek
1 közlenmiş biber
Peynir
Zeytin
Domates
Aksam
5 kasık kıymalı kabak
3 kasık pilav
Yarim kase çorba
Yeşillik
Ayran
15 dk eliptik
1 saat yürüyüş yapacağım birazdan
oldum canım da belimden dolayı spora yüklenemedim zor veriyorum zaten sporsuzda pek veremedim bundan sonra spora devam ederim gider inşallahNasil gidiyor canim tatil donusu adepte olabildinmi tekrardan diyete
Ya çok güzeller bizde hala yokBu hafta bu asureler beni sabote edecek anlasildi ama olsundu
O sıkıntı bende de var malesef Kaç gündürBen yorum yazarken sürekli geri tuşuna bastığımda klavye gidiyor alt satıra geçmek için tuşa bastığımda da klavye gidiyor
Ay sınır oldum yazmak bile istemiyorum
Abla sende vur dedik öldürdünO porsiyonu yemedimki iki corba kasesi yedim Allah im affetsin
Kimler gelmişşşMerhaba arkadaşlar
Rabbim sifani versin canim insaAllahholdum canım da belimden dolayı spora yüklenemedim zor veriyorum zaten sporsuzda pek veremedim bundan sonra spora devam ederim gider inşallah
Sen neredesin canim gelsen keskee hemen paket yapsamYa çok güzeller bizde hala yokKayseri yakın aslında gelip alıp gitsem mi
O sıkıntı bende de var malesef Kaç gündürçok zor şartlar altında yazıyorum
Abla sende vur dedik öldürdünNeyse zaten senede bir hakkını vermek lazım
Kimler gelmişşş
allah razı olsunRabbim sifani versin canim insaAllahh
Siteyle ilgili bir ayar değişmiş galiba anlamadım.Neden böyle acaba ben de alt tuşa basmadan yazamam sürekli aralarda boşluk bırakmak isterim sadece burda oluyor başka yerde olmuyor
At kılı fırçası canım, işe yaradigi söyleniyor. Yeni başladım sayılır bakalım ne kadar etki edecek.Amanın!Kadın cinsi olarak tatlı aşkımıza çözüm bulmak lazım. :)
Tahta fırçası misali olan duş fırçalarından mı kullanıyorsun? İşe yarıyor mu? Selüliti geçirmenin en geçerli formülü yağ oranını azaltmak diyorlar ama...
Kelebek şeklinde olan avcumuzdan biraz daha büyük ve yapışkanlı. Gerçekten bir kelebeğe benziyor. Kanatlarında elektrik veren kısımlar var, istediğin yere yapistiriyorsun kemer gibi çalışıyor. Verirsin sen yarına kadarBen yaptım yine yarım saat.
Senin kelebek şeklinde olan nasıl?
Uykusuzluk da kilo vermeyi olumsuz etkiliyor.
Sabah nasıl yürüdüysem acayip uykum var şu an
Çarşamba yeşil olurum bence ya da yarın bakicam....çarşamba okul var aslında 10 kilo verip gitmek isterimhemde yeşil
Günde 3 lt su içiyorum, diğerlerine de dikkat ediyorum, krem aksadı sadece. Ama tekrar düzene koyarım. Günde kaç kere sürüyorsun.Hoşbuldum canım, süper bir şekilde geldim
Ama çok ta güzel görünüyordu valla, ellerine sağlık afiyet olsun, dengelemeyi bilirsin
Fırçaya başlamışın canım süperspor, fırça, krem, bol bol su, faydasını görürsün canım
Bende 2 ay oldu kullanıyorum
İnşallah çok faydasını görürsünüz canım, oğlun nasıl istekli mi.Başladık canım
Yani dediklerini yapıyor diyelim çok istekli olmasa bile....İnşallah çok faydasını görürsünüz canım, oğlun nasıl istekli mi.
Aaa oda iyiymiş kız sende de yok yokKelebek şeklinde olan avcumuzdan biraz daha büyük ve yapışkanlı. Gerçekten bir kelebeğe benziyor. Kanatlarında elektrik veren kısımlar var, istediğin yere yapistiriyorsun kemer gibi çalışıyor. Verirsin sen yarına kadar
Genel bir kk sorunu o zaman şikayet etsek falan olmaz mı acaba?Ya çok güzeller bizde hala yokKayseri yakın aslında gelip alıp gitsem mi
O sıkıntı bende de var malesef Kaç gündürçok zor şartlar altında yazıyorum
Abla sende vur dedik öldürdünNeyse zaten senede bir hakkını vermek lazım
Kimler gelmişşş
Sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 közlenmiş biber
Peynir
Zeytin
Domates
Aksam
5 kasık kıymalı kabak
3 kasık pilav
Yarim kase çorba
Yeşillik
Ayran
15 dk eliptik
1 saat yürüyüş yapacağım birazdan
Yediklerinde birsey yokki canim sabahbyok aksam yik oglende cok normal gezmedeymissin ikiser kasiktan ne olacakBugünkü menüm
Sabah yok
Öğlen 15:00
Iki kaşık makarna salatası
Iki kaşık börülce salatası
Bir dilim börek
Iki tane küçük kuru patlıcan dolması
(Misafirlikteydim tatlı yemedim )
Şekersiz çay
2 lt su
Misafir olunca iş bbozuluyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?