• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Mevsim sonbahar şimdi bitmez ki yaprak dökümü 😂😂😂 kaptanım ağırlığınızı koyun yardımcı kaptanları görev başına çağırın 💕💕💕
Zaten aklimda bu durum canım pazar gunu herkesi etiketleyecegim
Menu takibi yapilmasi lazim cogu kisi menu paylaşmıyor
Kaptan yardimcilarini yeniden guncelleme yapabilriiz 🥰

Yorgunum kiz😂
Bacağım şiş 😜😜😜
Tartıda 600 gram + geldim.
2 saat deli dana gibi tempolu yurursem 🤣🤣🤣
Yarışma diyince gözüm dönüyor 😁😁
Geçmiş olsun 💐💐💐 hiç yürümemezlik etme ödem dağılsın benim gibi normal yürüyüşe geç arada tempo yaparsın hem çok yağ yakıyor hem vücudu zorlamıyor ❤️❤️❤️

Günaydın güzel hanımlar 😍

Şahane enerjik bir gün olur umarım 🤩

Benim düzenim değişecek sanırım kahvaltıyı erken oğlumla yapıp 3 öğün düzenine geçicem bir süre. Sporumu da kahvaltı sonrası yapıcam

Bakalım bu nasıl gidecek 1 hafta böyle gitsin duruma göre değiştiririm

Okullar uzaktan devam ettiği için , spor salonunu yine erteliycem 😕
Okulların açılacağı yok gibi geliyor bana 😕
Vakalar artıp duruyor, öğretmen arkadaşlar sizlerin düşüncesi nedir bu konuda ?
21 Eylül zor görünüyor. Uzaktan eğitim için programlarımız yapıldı.

Abla demeyen ve dedirtmeyenlerden biri de benim. Bizim milletimiz bayılıyor abla, teyze, amca desin. Hele içeri girdim mi "Buyur abla," diyen esnafa kıl oluyorum. Babam senden geçtir, ne ablası diyesim geliyor. Benim de benden 20 yaş büyük arkadaşlarım var, ismiyle hitap ederim. Benden 10 yaş küçükler var, onlar da bana ismimle hitap eder. Keşke şu akraba ismi seviciliğini bir yana bırakabilsek. :KK43:

Evet canım haklısın, iş başa düşüyor böyle olunca, ne öğretmeniydin devlette mi özelde mi ?
Benim oğlum özelde 3. Sınıf , uzaktan eğitim olacaksa da özele gitmesinin ne anlamı var diyorum, acaba alıp devlete mi versem ???

Önerilerinizi bekliyorum 🙏 @snglmlk sudem34 sudem34 @aysss01 Elhan Elhan @selensu82 @Yazankalem
Uzaktan eğitim için çalışmalar devam ediyor açılmayacak gibi kuzum. Devlet risk alır mı bilmiyorum. Rakamlar düşse biraz umitlenecegiz ama gittikçe artıyor. Çocuğunun özelde kalmasının bir avantajı yok. Onlar da bizim gibi online eğitim verecek. Daha mı güzel verecekler bilmiyorum. Veli olmak da çok sıkıntılı şu süreçte... Allah yardımcınız olsun.

Geçmiş olsun 💐💐💐 hiç yürümemezlik etme ödem dağılsın benim gibi normal yürüyüşe geç arada tempo yaparsın hem çok yağ yakıyor hem vücudu zorlamıyor ❤❤❤
Canım normal sporda da 3 günde bir kaslara kendini onarmak için izin vermek lazım.
Sabah okula gidip geldim.
Gece geç yattım hala yorgunum.
Yarın tekrar güzel bir başlangıç yaparım merak etme.
Kilo da almadım zaten normal yani .
Çok şükür ritmimiz oturdu gibi 🥰🥰🥰🥰

Canım normal sporda da 3 günde bir kaslara kendini onarmak için izin vermek lazım.
Sabah okula gidip geldim.
Gece geç yattım hala yorgunum.
Yarın tekrar güzel bir başlangıç yaparım merak etme.
Kilo da almadım zaten normal yani .
Çok şükür ritmimiz oturdu gibi 🥰🥰🥰🥰
Sen çok iyi oturttun🧿🧿🧿 ben boğazlarım hastayken Dondurma yiyen bir insanım 😂😂😂 çivi çiviyi söker hesabı 😂 normal yürü ama çok tempolu yürüme balım sağlık en önemlisi 😇

Kolay gelsinn🤗

Günaydın 😍

Afiyet olsun 😋

Ay bu sıcakta hiç çıkasim gelmiyor benim ya bravo size :KK66:

Sana da günaydın güzel bayan 😊

Afiyet olsun 😋

Geçmiş olsun baticonla pansuman yapmani tavsiye ederim hemen iyileşir umarım
Oksijenli suyla temizleyip steril ettiğim iğne ile patlattım ve batikon sürdüm pamukla bantladım. O halde 30 dk boosted bile yaptım😆😆 ah kilo verme sevdası olmasa totomu kaldırmadı o halde😆
Kızlar bir spor yaptım bildiğiniz geberdim, kalça, bacak biraz da alt karın 3 ayrı seriyi 4 set yaptım , hala yaşıyorum 😍

@Nidsalii canım 90 dakika bölgesel 540p 💪
Woooooow👏👏👏👏🧿🧿🧿 süpersin yaa

Oksijenli suyla temizleyip steril ettiğim iğne ile patlattım ve batikon sürdüm pamukla bantladım. O halde 30 dk boosted bile yaptım😆😆 ah kilo verme sevdası olmasa totomu kaldırmadı o halde😆

Woooooow👏👏👏👏🧿🧿🧿 süpersin yaa
Geçmiş olsun kuzum 💐
Helal rakibem beni geç bu hafta 😘

Yorgunum kiz😂
Bacağım şiş 😜😜😜
Tartıda 600 gram + geldim.
2 saat deli dana gibi tempolu yurursem 🤣🤣🤣
Yarışma diyince gözüm dönüyor 😁😁
Geçmiş olsun kuzum 💐
Helal rakibem beni geç bu hafta 😘
Seni geçmek ne mümkün cnm maşallahı var☺️ ayak beni biraz yavaşlatır Tempolu dan normale geçerim belkide. Bakıcaz duruma göre. Bende kendimi çok ta zorlamak istemiyorum dizim malum. Sakat biriyim ben🤣🤣🤣 ama bölgesel yapmayı çok isterdim şöyle 30 dk falan ama nerde. Benim göbek için günde 1.000 dk bölgesel lazım🤣

Back
X