Cok gecmis olsun canimMerhaba hanımlar. Bugün ün menüsü.
Bugün ben oruçtum.
Akşam bir tabak türlü
Bir kase yoğurt
2, 3 tatlı kaşığı aşure
1, 5 lt su
90 dk yürüme tempolu.
Çok yoğun ve yorucu bir gün dü telefonu pek alamadım elime.
Akşam üzeri de 3 yerimden arı soktu. Berbat durumdayım. Musadenizle iyi geceler.
çek saçlarıHic bir dönem buralari kavurmadim aslinda yaa yapi gereği cok fazla birsey demiyorum genelde sessiz sessiz takiliyorum
iyi bari bir kisi bir kişiBenden 1. Gruba cok katki gelmeyecek gibi duruyor 55 i kabullenemedi vucudum
Geçmiş olsun.Nazar boncuğu olsun.Cok kosturdun bu ara.Merhaba hanımlar. Bugün ün menüsü.
Bugün ben oruçtum.
Akşam bir tabak türlü
Bir kase yoğurt
2, 3 tatlı kaşığı aşure
1, 5 lt su
90 dk yürüme tempolu.
Çok yoğun ve yorucu bir gün dü telefonu pek alamadım elime.
Akşam üzeri de 3 yerimden arı soktu. Berbat durumdayım. Musadenizle iyi geceler.
Kritik konu var demek ki...
Sen yemiiyorsun kiNe hikmetse benim vucutta direniyor. Zor verenlerdenim.
Bende göremedim kendimi.Kaptanım ben bu listede yokum 2 hafta önce hedefimi yazmıştım yani 7 ağustosta değil hedefim 67 idi listeye alır mısın bilmem
Hedef belirlemismiydin yarin yeni liste hazırlayacağızBende göremedim kendimi.
Geçmiş olsun canımÇok kötüyüm canım, iki saati geçti cektireli. Yüzüm davul gibi, 3 tane uyuşturucu iğne yaptılar, kanama devam ediyor, canım yanıyor.
O resimde ben 58 kilo falanım bu 3. Doğum beni hiç olmadığım kilolara çıkardı kilo vermek istemekte haklıyım değil mi???
iyi bari bir kisi bir kişiYazagelen i bize ekleyecektin unutma
Evet gerçekten çok koşturdum . İNŞALLAH bugün sondu. Ezandan sonrs son tencereyi de kavanozlara koydum. Şükür ŞİMDİLİK bitti.çek saçlarıal merdaneyi eline
iyi bari bir kisi bir kişiYazagelen i bize ekleyecektin unutma
Geçmiş olsun.Nazar boncuğu olsun.Cok kosturdun bu ara.
kaç ki indeksi?Yani 58 olmamış olsan da haklı olurdun. :) O halinin BMI'ını hesapladım, rehber oldu.
Üzerimde hiç baskı hissermiyorum caaaaanımmm.
kaç ki indeksi?
Ben sana inanıyorum.
Bugün tereyağ ekmek yapmadın bende yapmadım.
Kahvaltıda en sevdiğim.
Sen geldin aklima bende yapmadım telepatik bir durum gibi
Alışana kadar normal basit sporlar yap.Kızlar ben yarından sonra yürüyüşün temposunu ve gerekirse süresini düşüreceğim. Sağ tarafımda bacak ve kalçanın birleştiği yerde kemiklerimden takır tukur sesler geliyor (yani kalçayı o tarafa doğru savurunca, içerilerden hissediyorum) ve ağrı yapıyor. Çok zorladığımı ve biraz daha nazik olursam geçeceğini umuyorum, hemen hastaneye koşturmamak adına böyle yapacağım. Bir süre mazur görün.
Gecmis olsun canim zorlama tabiki kendiniKızlar ben yarından sonra yürüyüşün temposunu ve gerekirse süresini düşüreceğim. Sağ tarafımda bacak ve kalçanın birleştiği yerde kemiklerimden takır tukur sesler geliyor (yani kalçayı o tarafa doğru savurunca, içerilerden hissediyorum) ve ağrı yapıyor. Çok zorladığımı ve biraz daha nazik olursam geçeceğini umuyorum, hemen hastaneye koşturmamak adına böyle yapacağım. Bir süre mazur görün.
Vuuu 21 ne bee...21'miş.
Hahaha ne güzel. :) Perşembe önemli. :)
Zipzipim yarın hem kursum hem sınavım var. Vakit bulamayabilirim. Beni listeye alıp hedefime 59.9 yazar mısın.Hedef belirlemismiydin yarin yeni liste hazırlayacağız
Yarin listede olan herkesden hedeflerini isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?