Alışana kadar normal basit sporlar yap.
Benim hala oram buram ağrıyor.3 ay olacak
Bugün basim ağrıdı çok.Ani kalkınca göz kararması filan.
Gecmis olsun canim zorlama tabiki kendini
Yavas olsun ama kalici olsun kalici kilo vermek en onemlisi
Ben simdi 55 lerde vermeye calistigima bakma 75 i görmüştum boyda kisa olunca 75 cok fazlaydi bana
Evet abla tartilmayi unutma yarin sabah ekleyecegimZipzipim yarın hem kursum hem sınavım var. Vakit bulamayabilirim. Beni listeye alıp hedefime 59.9 yazar mısın.Yarın sabah tartilmam gerekiyor di mi bir de...
Kusura bakmayın kaptanım sanırım kaçırdım nasıl bir hedef. Benin her daim hedefim var.Hedef belirlemismiydin yarin yeni liste hazırlayacağız
Yarin listede olan herkesden hedeflerini isterim
Aralikli oruc mu yapiyorsun canim ya da okuldan dolayi mi sabah kahvaltin gec olmus afiyet olsunİyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah (13.30) 5 zeytin, 1kk peynir, bir yumurta, salata, bal, iki dilim tb ekmek
Akşam (17.30) bir tabak susuz sebze yemeği, 1 dilim ekmek
2.5 lt su
Tam da cuma öncesi sanırım regl oluyorum, inceden bir ağrı geliyor ki zaten bekliyordum şiştim gibi çünkü. Bakalım tartıya nasıl yansıyacak sabah.
7 agustos 4 eylul arasinda hedef belirledikKusura bakmayın kaptanım sanırım kaçırdım nasıl bir hedef. Benin her daim hedefim var.
Vuuu 21 ne bee...
Hiç ömrümde gördüm mü acep?
Gorduysem de tartım filan yoktur kilo derdi olamayınca o zamanlarAlgıda seçicilik sende 58 olcadin demi?diyetisyen demişti
Tamam bıtanem kahve öncesi unutmam inşallah.Evet abla tartilmayi unutma yarin sabah ekleyecegim
BMI ne canım vücut kitle indeksi mi??Yani 58 olmamış olsan da haklı olurdun. :) O halinin BMI'ını hesapladım, rehber oldu.
Üzerimde hiç baskı hissetmiyorum caaaaanımmm.
Canım evet aralıklı oruç yapıyorum, yeni sayılır bana daha iyi geldiğini fark ettim. Bugün sabah dersim de vardı biraz daha geç oldu o yüzdenAralikli oruc mu yapiyorsun canim ya da okuldan dolayi mi sabah kahvaltin gec olmus afiyet olsun
Umarım bu kadar spora eksileri artarYarin guzel eksiler bekliyorum senden
Ah ah o tereyağ ekmekkaç ki indeksi?
Ben sana inanıyorum.
Bugün tereyağ ekmek yapmadın bende yapmadım.
Kahvaltıda en sevdiğim.
Sen geldin aklima bende yapmadım telepatik bir durum gibi
4 Eylül değil 24 Eylül itiraz ediyorum hakime hanimcim07 ağustos-4 eylül hedefleri
@sportie 55.9 => 56.0
@donashippo 86.3 => 83.0 ( -3,3)
@Eliff Eylull 66.9 => 66.4 (-0,5)
Gulumse24 75.4=> 72.0 (-3,4)
Zipzip- 56.9=>55.0 (-1,9)
@Bonus 108,1=> 103,5 (-4,6)
@retro_hippo 79,2 = > 75 ( -4,2)
@Lili 38 62.3 => 61.5 (-0,8 )
@sudem34 76,7 = > 73,7 (-3)
@PAPATYAM 76,5 = > 74( -2,5)
@Visneli_Turtam 77,2 = 73(-4,2)
@snglmlk 69=> 67(-2)
@leydii18 66.9 => 64 (-2.9)
@Kmsl Hnd 70 =>67(-3)
@Felicio 61.3 =>58(-3.3)
N Nidsalii 56.7 =>55.8 (-0.9)
@Mayamca 66.1 =>64.1(-2.0)
asysss 72.9 =>67 (-5.9)
Ben 4 aydır diyetteyim vucut duraklamaya girdi sanırım. Çok az yememe rağmen veremiyorum. Ama tabiki var hedefim. Evet minimum 3 kilo vermek istiyorum. Bilemiyorum siz ne dersiniz kaptanım .7 agustos 4 eylul arasinda hedef belirledik
Simdide 4 eylul -24 eylul arasinda hedef belirleyecegiz
3 kilo vermek gibi mesela :))
Inşallah verirsin veririz hep birlikte ben 53 e kadar düşmüştüm diyetlerimde o zamanlar bile kendimi kilolu hissediyordumValla ben de anca 25'i gördüm ömrümde.
58 dedi evet, zaten asysss ile boyum aynı. Ama bende nasıl durur 58 e düşersem göreceğim artık.
Şaka yaptım beeee atsanda hakkindir lilimYok kiz inanki hava atmayi falan sevmem oyle dusunulurse diyede cok bahsetmemeye calisirim, ama yeri geldi dedim
Biraz sabır edeceğiz . Sonrası yine iyi olacak inşallah.Ah ah o tereyağ ekmek
Annem yapıyor her ikisini de ekmeğin üzerine tereyağ sürüp bizim köy peynirinden koyup yerdim şimdi tereyağ öylece dolapta duruyor
Çok güzel sporlarda öyle
Geçmiş olsun abla alerjin falan varmı benim ablam hastanelik oluyor arı sokuncaBiraz sabır edeceğiz . Sonrası yine iyi olacak inşallah.
Diğerine yetisemedim buna bende katilayim7 agustos 4 eylul arasinda hedef belirledik
Simdide 4 eylul -24 eylul arasinda hedef belirleyecegiz
3 kilo vermek gibi mesela :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?