Pazartesiye göndermiş olurumGünaydın
Sadece 500 gram kalmis oda bu hafta gider
Papatyam müthişsin eylülde at sırtından 70 leri , kendini çok daha iyi hissedeceksinsüpersin
Eksin cok guzel tebrik ederim canımGeçen cuma kilom: 94
Bu cuma kilom: 91,6
Fark: 2,4
Yüzdesel fark: %2,55
Kilo bildirimi
Geçen cuma kilom : 73,9 kg
Bu cuma kilom : 72,5 kg
Fark : 1.4 kg
Sanırım Bu hafta güzel gittim, bu sabah iyi çıktım bende inanamıyorum ☺,
Canım çok geçmiş olsun. Vücudu kıtlığa sokmamak gerek.Ne hikmetse benim vucutta direniyor. Zor verenlerdenim.
Nooo yanlış biliyosun canım , basen dediğin yer tüm çevre ölçülür sen bacak ölçüsü veriyosunBasen ile kalca farklidir:) kalca popo diye tabir ettiğimiz yer basen ise kalçanın assagisi bacağın yan tarafları oluyor :) baya karıştırılıyor::)
Dikkat et tedbirli çık sen bize lazımsınYa sırtım terledirüzgar vuruyor inşallah hasta olmam
Geçmiş olsun canım, çok dikkat et. Kalıcı sakatlık olursa cok daha zorlar.Kızlar ben yarından sonra yürüyüşün temposunu ve gerekirse süresini düşüreceğim. Sağ tarafımda bacak ve kalçanın birleştiği yerde kemiklerimden takır tukur sesler geliyor (yani kalçayı o tarafa doğru savurunca, içerilerden hissediyorum) ve ağrı yapıyor. Çok zorladığımı ve biraz daha nazik olursam geçeceğini umuyorum, hemen hastaneye koşturmamak adına böyle yapacağım. Bir süre mazur görün.
Ben bu ölçülere gelicem de beğenmicem
Sus kız taş olursun taşşş
SüperGeçen cuma kilom: 94
yooook sen izin versende yemem zor veriyorum zaten geri almaya niyetim yokGünaydın canim eksin guzel ama tatli yok bu hafta sana
Kokusu cok guzel geliyor ama midemi kotu etkiliyor
Guzel canim uzulme bence haftaya daha fazla gider
Geçen hafta 68.2
Bu hafta 67.5
Fark -700 gr
Yüzde 1.03
Memnun değilim sonuçtan daha fazla istiyordum
Geçen cuma kilom: 94
Sen zaten taşşş gibisinDerdim taş olmak ya
yaa çarşamba daha iyiydim şimdi sorunlar varSeni de çok merak ediyorum
ben yürüyüşü yaptım yapamayan düşünsünEvet bulutlu ve umarım yağar. seviyorum ben böyle havaları. Puslu puslu hafite serin oh dadından yenmez. ☺☺
üstümdeki biraz hava geçiren bişey değildi terletti birazDikkat et tedbirli çık sen bize lazımsın
Zaten taş gibisinDerdim taş olmak ya
Bende Bu sabah dün sardığım sigara böreklerinden kızarttım kıza yine. E kendimede 2 tane ödül verdimSuan normal insanlar gibi normal pideyi tavaya bandirarak kahvati ediyorum çunkusu bugün cumaa
Canım benim çok sağol, eline sağlık, ne güzel not da koymuşsun. Yine yürüyüşlerim vardı okula gidip geldiğim için ama özellikle yürüyüşe çıkmadım diye yazmadım. Bu hafta yine yapacaksak tekrar varımİyi akşamlar arkadaşlar ❤❤❤
son 2 gün kaldı Cuma ve Cumartesi
challenge kıyasıya rekabetle sürüyor, listede çok değişiklikler olduğunu görüyorum ❤❤❤ 3 kişi şimdiden beni sollamış
Geçen haftaya kıyasla daha fazla efor sarfeden arkadaşlarımı tebrik ederimharikasınız vücudunuza olumlu katkıları en büyük ödülümüz Perşembe dahil listenin güncel durumu puan sıralamasına göre aşağıdadır Üst sırada olanı geçmeye alt sırada olanla arayı açmaya bakıyoruz 2 gün daha aynı modda devam ediyoruz
Lili 38 1752p
@Yarenzzzz 1525p
Felicio 1275p
sudem34 1224p
PAPATYAM 1054p
@Orjinalisim 955p
@Faunaaa 950p
@missadangel 920p
@Tesnim1989 803p
Yazagelen 580p
sonngulen 485p (hasta oldu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?