Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Don bence canim usutme usutursen sonra spor yapman daha zor olur
Hava bulutlu yağmur yağar mı acep bencede döneyim adim başı bu sefer de seyyar simitçi filan Allah'tan nakit para almadan çıktım gerçi olsada guvenip almampaketli ekmek sadece alıyorum

Felicio
Canım az önce ölçüm listeni gördüm dediğin şekil bende ölçtüm. Göğüs camasirsiz olculecek demi?
Göğüs 90
Bel 72.5
Kol 25.5
Alt karin 87
Basen 93
Bacak 49
Boyun 32
Daha önce kol bacak ve alt karin ölçmemiştim ama diyete başladığında doge ryerleri ölçmüştüm 10 cm den fazla incelmisim

Canım karın bel bölgende çok güzel incelmeler var zaten yağlar orda toplanmış yağ oranın % 25 in altına indiğinde göbek möbekte kalmayacak direnç egzersizlerini öneririm canım sana, çok faydasını göreceksin

Hedefledigim vücut ölçüm
Bel 68
Kalça 98
Basen 55 58 arasi
Bacak 47 50 arası inş ölurum sporlarla
Bekarken 66 belim vardı
Ah bekarlık

Canım basen dediğin yer bacak üst kısım olmasın basen kalça aynıdır çünkü

Canım istediğin ölçülere gelirsin , hemde ummadığın kadar çabuk , bacaklarım nasıl incelecek dedikten 2,5 ayda 6 cm inceldi

Bel 81
Göbek 98
Kalça 109
Basen sağ 66 sol 66
Bacak sağ 57 sol 57

Spor- sağlıklı beslenme- bol su- olumlu düşünme , yılbaşına varmaz istediğin sonuçlardan daha iyisini alırsın

Harikasın fıstığım seninde direnç çalışman lazım goozdeyle şiddetle tavsiye ediyorum, karın bölge yağlar gidecek vücut güçlenecek

Günaydın Hanımlar tartı bildirimi vardı
Önceki kilo:82.1
Bugün:80.8
Şahane eksi tebrikler

Geçen cuma : 71.6
Bu cuma: 70.7
Fark: 0,9

Bravo tebrik ederim

Cuma bildirimim Zipzip-
Geçen Cuma kg 58,8
Bu Cuma kg 57,8
Fark -1 kg
Yüzde 1,70
@snglmlk (%1,5 demiştik zorladım çok bu kadar yapabildim)
sudem34 umarım beğenmişsindir
24 Eylül hedefim 56 kg olmak

Harikasın canım bravo sana

Günaydın kilo bildirimi
Cuma 78
Bugün 77.5
_500
Tebrik ederim canım

Canım çok güzel ölçülerin, basen yokmuş sende valla, fotoda kıyafetlerden belki daha geniş gibi görmüştüm.
4 doğum sonrası karında çok kötü değil
İstersen daha da iyi yapabilirsin

Kilo bildirimi
Geçen cuma kilom : 73,9 kg
Bu cuma kilom : 72,5 kg
Fark : 1.4 kg
Sanırım Bu hafta güzel gittim, bu sabah iyi çıktım bende inanamıyorum Eki Görüntüle 2685052 ,

Papatyam müthişsin eylülde at sırtından 70 leri , kendini çok daha iyi hissedeceksin süpersin

Canım çok güzel ölçülerin, basen yokmuş sende valla, fotoda kıyafetlerden belki daha geniş gibi görmüştüm.
4 doğum sonrası karında çok kötü değil
İstersen daha da iyi yapabilirsin
Yo basenim yok benim kol bacak zaten ince aslinda karnimda kalmadi ama birtek belim biraz dahabince olsa super olurdu birazda totom olsaydi keske

Basen ile kalca farklidir:) kalca popo diye tabir ettiğimiz yer basen ise kalçanın assagisi bacağın yan tarafları oluyor :) baya karıştırılıyor::)

BMI ne canım vücut kitle indeksi mi??

Evet. İmza göstergelerinde VKI yazıyormuş, dikkat etmemişim. Kusura bakmayın. :)

Inşallah verirsin veririz hep birlikte ben 53 e kadar düşmüştüm diyetlerimde o zamanlar bile kendimi kilolu hissediyordum

Azimli olursak veririz. :) 53'ün aşağısı da olmaz ama artık ya. :)

Canım 40 dk yürüyüş 100 p yapıyor puan mu dakika mi hatalı burada?

Koşudan birkaç tık düşük bir yürüyüş gibi oluyor benimki. Çok tempolu oluyor, bayğı nabız yükseltiyor. O yüzden başlangıç kardiyosundan hesaplıyorum. Dün de benzer bri şey konuşuldu takımda ama son karar neyse ona da uyarım yani. Ben yürümeye devam ettiğim sürece puanı çok da sıkıntı değil. :)

Güzel fark, tebrikler. :)

Günaydın Hanımlar tartı bildirimi vardı
Önceki kilo:82.1
Bugün:80.8

Tebrik ederim, %1,5 güzel gayet. :)

Geçen cuma : 71.6
Bu cuma: 70.7
Fark: 0,9

Tebrikler, gayet güzel. :)

Geçen hafta 68.2
Bu hafta 67.5
Fark -700 gr
Yüzde 1.03

Memnun değilim sonuçtan daha fazla istiyordum

Yüzde 1 gayet güzel sonuç, kilo düşünce daha yavaş gidiyor, normaldir. :)

Suan normal insanlar gibi normal pideyi tavaya bandirarak kahvati ediyorum çunkusu bugün cumaa

Felicio'nun mesajını atlamışım, alıntılardan fark ettim. Tebrik ederim onu da. :)

Hava bulutlu yağmur yağar mı acep bencede döneyim adim başı bu sefer de seyyar simitçi filan Allah'tan nakit para almadan çıktım gerçi olsada guvenip almampaketli ekmek sadece alıyorum
Evet bulutlu ve umarım yağar. seviyorum ben böyle havaları. Puslu puslu hafite serin oh dadından yenmez.

Y

o basenim yok benim kol bacak zaten ince aslinda karnimda kalmadi ama birtek belim biraz dahabince olsa super olurdu birazda totom olsaydi keske

Olmasın olmasın 93 çok iyi

benim kalça 95-96 çok geliyor bana
Belim 65
Alt karın 76
Bacak 52

Ölçülerim halen benim için tam değil , hep daha iyisi olsun derdindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…