Afiyet olsun canımSuan normal insanlar gibi normal pideyi tavaya bandirarak kahvati ediyorum çunkusu bugün cumaa
Hava bulutlu yağmur yağar mı acepDon bence canim usutme usutursen sonra spor yapman daha zor olur
Bende ekmeğe tereyağ surecemSuan normal insanlar gibi normal pideyi tavaya bandirarak kahvati ediyorum çunkusu bugün cumaa
Canım bu sabah hatırlayıp ölçmüştüm
Fark şu şekilde;
Ölçüler
17.08.20 60,4 kg Göğüs :88 Kollar:27 Bel:71 Alt Karın:97 Basen:101 Bacak:56 Boyun: 31
yağ oranı %30
05.09.20 57,6 kg Göğüs:88 Kollar:26 Bel:69 Alt Karın:91 Basen:98 Bacak:54 Boyun:30
yağ oranı: %29
Hedefledigim vücut ölçüm
Bel 68
Kalça 98
Basen 55 58 arasi
Bacak 47 50 arası inş ölurum sporlarla
Bekarken 66 belim vardı
Ah bekarlık
Bel 81
Göbek 98
Kalça 109
Basen sağ 66 sol 66
Bacak sağ 57 sol 57
Cuma: 56.6
Güncel: 56
Fark: 0.6
Yüzde: 1.06 @
Aslında hedefi tutturmuştum ama Dün regl oldum Bi umut bekledim 0,2 ona vuruyorumŞu bahanelerle 55 inemiycem sanırım
Ölçülerimide aldım o da çok farketmedi
Göğüs: 88/88
Kol: 23/23
Bel: 72/70
Kalça: 91/90
Bacak: 51/50
Alt karın: 83/80
Artık 25 eylüle tutturmam lazım
Şahane eksi tebriklerGünaydın Hanımlar tartı bildirimi vardı
Önceki kilo:82.1
Bugün:80.8
Geçen cuma : 71.6
Bu cuma: 70.7
Fark: 0,9
Tebrik ederim canımGünaydın kilo bildirimi
Cuma 78
Bugün 77.5
_500
Felicio
Canım az önce ölçüm listeni gördüm dediğin şekil bende ölçtüm. Göğüs camasirsiznolculecek demi?
Göğüs 90
Bel 72.5
Kol 25.5
Alt karin 87
Basen 93
Bacak 49
Boyun 32
Daha önce kol bacak ve alt karin ölçmemiştim ama diyete başladığında doge ryerleri ölçmüştüm 10 cm den fazla incelmisim
Helal başkanKilo bildirimi
Geçen cuma kilom : 73,9 kg
Bu cuma kilom : 72,5 kg
Fark : 1.4 kg
Sanırım Bu hafta güzel gittim, bu sabah iyi çıktım bende inanamıyorum Eki Görüntüle 2685052 ☺,
Tebriik ediyorum eksin cook guzelKilo bildirimi
Sanırım Bu hafta güzel gittim, bu sabah iyi çıktım bende inanamıyorum Eki Görüntüle 2685052 ☺,
Kilo bildirimi
Sanırım Bu hafta güzel gittim, bu sabah iyi çıktım bende inanamıyorum Eki Görüntüle 2685052,
Yo basenim yok benim kol bacak zaten ince aslinda karnimda kalmadi ama birtek belim biraz dahabince olsa super olurdu birazda totom olsaydi keskeCanım çok güzel ölçülerin, basen yokmuş sende valla, fotoda kıyafetlerden belki daha geniş gibi görmüştüm.
4 doğum sonrası karında çok kötü değil
İstersen daha da iyi yapabilirsin
Basen ile kalca farklidir:) kalca popo diye tabir ettiğimiz yer basen ise kalçanın assagisi bacağın yan tarafları oluyor :) baya karıştırılıyor::)Canım karın bel bölgende çok güzel incelmeler var zaten yağlar orda toplanmış yağ oranın % 25 in altına indiğinde göbek möbekte kalmayacakdirenç egzersizlerini öneririm canım sana, çok faydasını göreceksin
Canım basen dediğin yer bacak üst kısım olmasınbasen kalça aynıdır çünkü
Canım istediğin ölçülere gelirsin , hemde ummadığın kadar çabuk , bacaklarım nasıl incelecek dedikten 2,5 ayda 6 cm inceldi
Spor- sağlıklı beslenme- bol su- olumlu düşünme , yılbaşına varmaz istediğin sonuçlardan daha iyisini alırsın
Harikasın fıstığımseninde direnç çalışman lazım goozdeyle şiddetle tavsiye ediyorum, karın bölge yağlar gidecek vücut güçlenecek
Şahane eksi tebrikler
Bravo tebrik ederim
Harikasın canım bravo sana
Tebrik ederim canım
BMI ne canım vücut kitle indeksi mi??
Inşallah verirsin veririz hep birlikte ben 53 e kadar düşmüştüm diyetlerimde o zamanlar bile kendimi kilolu hissediyordum
Canım 40 dk yürüyüş 100 p yapıyor puan mu dakika mi hatalı burada?
Cuma: 56.6
Güncel: 56
Fark: 0.6
Yüzde: 1.06 @
Aslında hedefi tutturmuştum ama Dün regl oldum Bi umut bekledim 0,2 ona vuruyorumŞu bahanelerle 55 inemiycem sanırım
Ölçülerimide aldım o da çok farketmedi
Göğüs: 88/88
Kol: 23/23
Bel: 72/70
Kalça: 91/90
Bacak: 51/50
Alt karın: 83/80
Artık 25 eylüle tutturmam lazım
Günaydın Hanımlar tartı bildirimi vardı
Önceki kilo:82.1
Bugün:80.8
Geçen cuma : 71.6
Bu cuma: 70.7
Fark: 0,9
Geçen hafta 68.2
Bu hafta 67.5
Fark -700 gr
Yüzde 1.03
Memnun değilim sonuçtan daha fazla istiyordum
Suan normal insanlar gibi normal pideyi tavaya bandirarak kahvati ediyorum çunkusu bugün cumaa
Evet bulutlu ve umarım yağar. seviyorum ben böyle havaları. Puslu puslu hafite serin oh dadından yenmez.Hava bulutlu yağmur yağar mı acepbencede döneyim adim başı bu sefer de seyyar simitçi filan Allah'tan nakit para almadan çıktım gerçi olsada guvenip almam paketli ekmek sadece alıyorum
Y
o basenim yok benim kol bacak zaten ince aslinda karnimda kalmadi ama birtek belim biraz dahabince olsa super olurdu birazda totom olsaydi keske
Ben bu ölçülere gelicem de beğenmicemOlmasın olmasın 93 çok iyi
benim kalça 95-96 çok geliyor bana
Belim 65
Alt karın 76
Bacak 52
Ölçülerim halen benim için tam değil , hep daha iyisi olsun derdindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?