1 Ekim de tekrar ölçelim.Aylik sonucu görelim.Aynen böyle devam edelim sende çok güzel ilerledin harikasın ❤❤❤
Evet canim guzel bir ödülü hak ettin hem hedefini tutturdun hem de guzel eksi ile geldinTeşekkür ederim güzel bir ödülü hakettim değil mi diğer hedefim 58 i de tutturmuş oldum ❤❤❤
Günaydın hayirli cumalar ❤Günaydın
hayırlı cumalar olsun
Kaptanim hedefini tutturdukça hedefi geri çekelim istersen direk 65 gözünde büyüye bilir ilk hedef 70 olsun yinede sen bilirsinGünaydın canim eksin cook guzel tebriik ederim listeye girmek istiyor musun ,hedefin icin 60 demisiz yoksa 65 mi diyelim
Günaydın canim eksin guzel ama tatli yok bu hafta sanaGünaydın kilo bildirimi
Cuma 78
Bugün 77.5
_500
Kokusu cok guzel geliyor ama midemi kotu etkiliyorO değil caddeden geçtim.poğaça börek kokusundan geçilmiyor yemeye çalışsam kesin midem bulanır yağdan
Guzel canim uzulme bence haftaya daha fazla giderGeçen hafta 68.2
Bu hafta 67.5
Fark -700 gr
Yüzde 1.03
Memnun değilim sonuçtan daha fazla istiyordum
Dikkat et canimYa sırtım terledirüzgar vuruyor inşallah hasta olmam
Aslinda 70 diyebiliriz mantikli canimKaptanim hedefini tutturdukça hedefi geri çekelim istersen direk 65 gözünde büyüye bilir ilk hedef 70 olsun yinede sen bilirsin
vücut sağlıklı beslenmeye alışıyorGünaydın canim eksin guzel ama tatli yok bu hafta sana
Kokusu cok guzel geliyor ama midemi kotu etkiliyor
Guzel canim uzulme bence haftaya daha fazla gider
Dönsem mı ya üşüdüm baya.Dikkat et canim
Don bence canim usutme usutursen sonra spor yapman daha zor olurvücut sağlıklı beslenmeye alışıyor
Dönsem mı ya üşüdüm baya.hasta olmaktan çok korkarım
Tamam canım haftaya hepsine alırızGünaydın fit hanımlar
Güzel bir cuma olsun ❤
Tartılar gelmeye başlamış, çok merak ettiklerim var , bu uzun yolda pes etmeden ilerliyoruz, mükafatımızı alacağız
Araya tatil girmesinden dolayı bende hedef epey uzak kaldı, tatile 57 ile gittim , geldim kilo almışım , tatilden gelişimin 5. Günü 57,500 üm
24 eylül hedefim 54,900
N NidsaliiFelicio sudem34 Beni tüm spor meydan okumalarına alın tamammı
Hayatta canim suan annemlerde senin annanende nur içinde yatsinCnn bnm Benim anneannem de yapardı nur içinde yatsın senin anneannen hayatta mı?
GünaydınGünaydın fit hanımlar
Güzel bir cuma olsun ❤
Tartılar gelmeye başlamış, çok merak ettiklerim var , bu uzun yolda pes etmeden ilerliyoruz, mükafatımızı alacağız
Araya tatil girmesinden dolayı bende hedef epey uzak kaldı, tatile 57 ile gittim , geldim kilo almışım , tatilden gelişimin 5. Günü 57,500 üm
24 eylül hedefim 54,900
N NidsaliiFelicio sudem34 Beni tüm spor meydan okumalarına alın tamammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?