- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 32
Aynı boy ve aynı kilodayız beden ölçülerini sorsam ayıp etmiş olurmuyumSlm kızlar mutlu pazarlar
Kızımı ders çalıştırdım isleri toparlayıp eliptige başladım 30 dk yaparım
Aksamda 1.5 saat tempolu yürüyüş hedefim
Regli yaklaştı kilo durdu yine
AynenYürü canım bol bol yürü kış gelmeden hava soğumadan ne kadar yürüdük kar bize
Canım hakkında hayırlısı olaun, daha güzel kapılar açılır inşallahSagol canim kpss ye girdim calismadan girince zor geldi
Sinav başvurusuna kadar girmeyi dusunmuyordum sonra baktim gireyim dedim girmesem daha iyiydi :))
Çok geçmiş olsunBugün belim tutuldu tarlada 2büklüm kaldim eve geldim halaaa doğrulamadim çok canim yaniyo yağladik yattik bibaktim annem gelmiş sessiz sessizisimiz yoğunken yoktu nebilim artik
Canım hakkında hayırlısı olaun, daha güzel kapılar açılır inşallah
Ben cekilicem yakında hepten sizlere bırakıcam canisii
Tesekkur ederim canim calismadigim icin guzel gecmedi sinav sinava girmesem olurdu girmeidm dememek icin girdim
Hakkında hayırlısını versin RabbimTesekkur ederim canim calismadigim icin guzel gecmedi sinav sinava girmesem olurdu girmeidm dememek icin girdim
Afiyet olsun canimKahvaltı 9 00
Öğlen yoğurt içine 3 kaşık yulaf
Akşam 17 00
2 fincan türk kahvesi
Suyumu içiyorum
Zipzip-
Cok gecmis olsun canim Rabbim iyiliğini versin canim sende cok yoruldunBugün belim tutuldu tarlada 2büklüm kaldim eve geldim halaaa doğrulamadim çok canim yaniyo yağladik yattik bibaktim annem gelmiş sessiz sessizisimiz yoğunken yoktu nebilim artik
canım izne ayrılmadan önce ölçüyordum epeydir ölçmedim ölçer yazarımAynı boy ve aynı kilodayız beden ölçülerini sorsam ayıp etmiş olurmuyum
Nereye çekiliyormuşsun hayatta bırakmayızBen cekilicem yakında hepten sizlere bırakıcam canisii
Dimi anne aşuresi bir başka oluyor..ben de öyleyim anneme saklıyorum kendimi
Çok geçmiş olsun canımBugün belim tutuldu tarlada 2büklüm kaldim eve geldim halaaa doğrulamadim çok canim yaniyo yağladik yattik bibaktim annem gelmiş sessiz sessizisimiz yoğunken yoktu nebilim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?