- 10 Aralık 2014
- 4.568
- 16.337
- 408
Kuzum, burada yarış lafı duymak bile beni benden almaya yetiyor yarismak basarili olmak icimde var sanirimNereye çekiliyormuşsun hayatta bırakmayız
Sendemi girdin sınava canım benim nasıl gectiZordu gerçekten Ama en azından Şu anlık stresim kalmadı bi süre rahat olacağım
Canım zaten boyuna gore çok güzel kilo verdin gene yuruyus yapabilirsin sağlığın icin ama korumada kalarak seni ne mutlu ediyorsa onla yaşa mutlu ol yeterKuzum, burada yarış lafı duymak bile beni benden almaya yetiyor yarismak basarili olmak icimde var sanirimartık kilo vermeyip korumaya gecmem lazım ama yarışa giriyoruz diye kilo vermeye çalışıyorum oda cevrem tarafindan yadirganiyorum artık haksızda değiller aslında yeterince kilo verdim cok sukur daha fazlası beni aşırı zayıf göstericek bunuda biliyorum cunku herkesin kilo dagilimi farkli olabiliyor bu kilo bende nereye dagiliuorsa gercekten daha zayifmis gibi gorunuyorum ama dayanıp bu son yarısıda tamamlamak istiyorum
2-3 hafta oldu canim ama kaldim bu kilolarda daha asagisini goremedim dugunden once 55.5 u gormustum ama o hafta dikkat edemedimHayırlısı olsun kaptanım 55 lere gelmişsin kilolarda ben kaçırmışım
Unuttum gittiKpsszedeler unutun artık geçti bitti gitti
Calisanlar bile zorlanmis gercekten o yuzden sıkmıyorum canimiHee o zaman sıkma canını calismamissinki kuzenim bir senedir hazırlanıyor o bile kötü geçti diyor:)
Iyi aksamlar canimİyiaksamlar herkese
Yaris bitsin bende 53 u goreyim birlikte koruma yapalim seninleKuzum, burada yarış lafı duymak bile beni benden almaya yetiyor yarismak basarili olmak icimde var sanirimartık kilo vermeyip korumaya gecmem lazım ama yarışa giriyoruz diye kilo vermeye çalışıyorum oda cevrem tarafindan yadirganiyorum artık haksızda değiller aslında yeterince kilo verdim cok sukur daha fazlası beni aşırı zayıf göstericek bunuda biliyorum cunku herkesin kilo dagilimi farkli olabiliyor bu kilo bende nereye dagiliuorsa gercekten daha zayifmis gibi gorunuyorum ama dayanıp bu son yarısıda tamamlamak istiyorum
Yine çok güzel yürümüşsün tebrik ederim
Süpersin şu kampıda atlatalım sana ekstra öğün koyalım koruma gibi olsun hep bizimle olacaksın ol lütfen yani çok seviliyorsun sensiz olmazKuzum, burada yarış lafı duymak bile beni benden almaya yetiyor yarismak basarili olmak icimde var sanirimartık kilo vermeyip korumaya gecmem lazım ama yarışa giriyoruz diye kilo vermeye çalışıyorum oda cevrem tarafindan yadirganiyorum artık haksızda değiller aslında yeterince kilo verdim cok sukur daha fazlası beni aşırı zayıf göstericek bunuda biliyorum cunku herkesin kilo dagilimi farkli olabiliyor bu kilo bende nereye dagiliuorsa gercekten daha zayifmis gibi gorunuyorum ama dayanıp bu son yarısıda tamamlamak istiyorum
Bende sizi cok seviyorum canım siz olmasaydiniz bu kadar kısa sürede veremezdim bu kilolariSüpersin şu kampıda atlatalım sana ekstra öğün koyalım koruma gibi olsun hep bizimle olacaksın ol lütfen yani çok seviliyorsun sensiz olmaz❤❤❤
Nasıl biraz hafifledi mi belin?Sağol canım cok yorgunum
Sağol canim
Sağol canım
Sağol canimyaaa olabilir tarlada usutuyorum soğuk soğuk vuruyo
Yok canim korse taktim aksama gene krem sürüp yaticam bakalim sabaha neolcamNasıl biraz hafifledi mi belin?
Gecmeyecek olursa ihmal etme igne yazdir. Bende sürekli evde bulunurYok canim korse taktim aksama gene krem sürüp yaticam bakalim sabaha neolcam
Tabi canım ne gerekiyorsa yap korse rahatlatır tepeye tepeye bakmaktan insanın beli boynu tutulur umarım kısa zamanda atlatırsın geçti deyip dinlenmeyi bırakmaYok canim korse taktim aksama gene krem sürüp yaticam bakalim sabaha neolcam
Özel davetin için teşekkür ederim canımYine çok güzel yürümüşsün tebrik ederimchallenge bitti sadece nidsalii spor kaptanımıza etiket yeterli olur haftaya kamp yapacağız o kampa da mutlaka katılmanı isterim o zaman yine etiket beklerim Perşembe günü kamp listesini açıklayacağım özel davetlimsin ❤❤❤
Çok teşekkür ederim tesnimcim. Bir gün önceden planlıyorum kuzum gün içinde ne yiyeceğimi. Yarın arkadaşlar okul sonrası çiğköfte istediler benden. Yarın zorlu sınavım var korkuyorum. Marullardan medet umuyorum.Afiyet olsun canim güzel menü ama akşam birşey yememissin sanırım
Afiyet olsun menü hafif sporda gayet güzel hafta sonu nasıl basariyosnz bu şekilde yemeyi
Şimdi yazıyorum dün ile bugunu
Kampta yapacaklarımızı yazacak mısın kuzum. Yeterli bilgim yok.Yine çok güzel yürümüşsün tebrik ederimchallenge bitti sadece nidsalii spor kaptanımıza etiket yeterli olur haftaya kamp yapacağız o kampa da mutlaka katılmanı isterim o zaman yine etiket beklerim Perşembe günü kamp listesini açıklayacağım özel davetlimsin ❤❤❤
Evet bunu yapıyorum
Bende bunu soracaktim kampla ilgili hiçbir bilgim yok nasıl olacakKampta yapacaklarımızı yazacak mısın kuzum. Yeterli bilgim yok.
Ekran görüntüsünde mil yok ama 30 dk sürüyor 1mil 15 dk ise bu 2 mil mı olacak??Kac mil yaziyor canim ekran goruntusunde belli degil
Hizli oldugu icin 4 puan olsun canimEkran görüntüsünde mil yok ama 30 dk sürüyor 1mil 15 dk ise bu 2 mil mı olacak??
Ama bu çok hızlı bilemedim ben hep bugün e kadar 4 puan olarak hesapladım bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?