Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Her zaman hazırlarım canım benim, sen yeter ki görmek işte

Müzikle spor yapmayı bende çok severim. Müziğin hızı ile orantılı daha iyi hareket yapılıyor.

Aynen canım sevdiğin şarkılarla kolay ve eğlenceli geçiyor zaman
Hadi bakalım spor rutinime eliptiği de ekliyorum var mı benimle düello yapacak

2 kilo almış birine mi veriyorsun bu ulvi görevi grup şimdiden battı desene

Ah ah ah pudingler börekler musakkalar
Sporun güzel canım

tamaadir bu sayfayi kisiyi biliyrum duzenli yapmak önemli iki ay ara vermeyelim bakalim nasil olacak snra foto paylasacagim benöncesi sonrasi ins

Herkese iyi akşamlarrr Bütün enerjimi toplayarak geldim ve yepyenii bir hedef haftasına spor haftasına başlıyoruzArtık yeni kurallar ve sporlarla başlayarak kendimizi en güzel fit hallerimize ulaştıracağız En önemli kuralımız ile başlıyorum listede olan herkesten artık günlük spor için 100 puan görmek istiyorum Her hafta beklenen bu puanlar artacaktır Ve her gün günün sporu olacaktır hiç erinmeden günlük Her seviye için bir spor belirleyip paylaşacağım ve Bu günlük sporların puanları 8-10 puan olup zorluğuna göre artacaktır günlük sporlar 10-15 dk olabilir daha az da olabilir Ama 100 puanlık düşünüyorumlistede ki kişi sayısında artış bekliyoruz herkesin aktif katılımı artık önemli 100 puan sınırını unutmuyoruz yapmayanlara cezalar olacaktır kaptanımla birlikteayrıca menü takipleride yapılacaktır artık üç hafta sonunda ki hedeflere sıfır kaçamaksız ful sporla ulaşmak lazım bunlara uyuduktan sonra üç hafta sonunda ki sonuçlar büyük memnuniyetler göreceğiz eminim ayrıca incelme hedefleride koyabilirsiniz incelmelerde şaşırtıcı oluyorherkesten onay bekliyorum artık tam takip peşinizdeyim kurtuluş yok menü ve listede aktif olanları etiketleyeceğim Ama herkesi bekliyorum
PAPATYAM sudem34 asysss Orjinalisim F Faunaaa Yazagelen Zeynolin44 Puffer sonngulen Gulumse24 S safsular Felicio leydii18 Kmsl Hnd birmuhendisanne Diyette Tesnim1903 Bonus Lili 38 Y Yazan kalem missadangel Zipzip- sportie selensu82 Pes etme yet07 Elhan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…