Her zaman hazırlarım canım benim, sen yeter ki görmek iştecanım beni kirmamis hazırlamış bana da hiç kıyamaz eline sağlık
yaa deme öyle üzülüyorumseni yenmeye kıyamıyorum yenilirsem bahane hazır malum Lili ve sen orda hatta nidsalli de sizde
ya ben ikinize de çok çok seviyorum
geçmiş olsun canım Allah şifa versinher zaman bekleriz sağlık olsun
Geçmiş olsun canim
KötüSendemi girdin sınava canım benim nasıl gecti
Müzikle spor yapmayı bende çok severim. Müziğin hızı ile orantılı daha iyi hareket yapılıyor.
İyi geceler. Menümü vereyim.
Kilom.86.5
Sabah.
2 bardak çay.
2 kaşık menemen.
1 dilim peynir
2 dilim çavdar ekmeği
2 bardak form çay
Öğlen
1 kase pudink
2 tane peynirli börek.
Akşam patlıcan musakka
90 dk tempolu yürüme.
15 dk.bisiklet çevirme
2, 5 lt su
Sabah görüşmek üzere. İyi uykular.
Musakka antep usulu sırf sebze.soğan, biber, domates,s patlıcan ve et . Zararsız olduğunu düşünüyorum. Ekmeksiz.Ah ah ah pudingler börekler musakkalar
Sporun güzel canım
Ben sizin gibi çok genç değilim ama yaşıma göre harekli sayılırım. Elimden geldiğince inşallah.Aynen canım sevdiğin şarkılarla kolay ve eğlenceli geçiyor zaman
Hadi bakalım spor rutinime eliptiği de ekliyorum var mı benimle düello yapacak
Kızartma değil yani , eğer kızartma değilse şahaneMusakka antep usulu sırf sebze.soğan, biber, domates,s patlıcan ve et . Zararsız olduğunu düşünüyorum. Ekmeksiz.
Ben sizin gibi çok genç değilim ama yaşıma göre harekli sayılırım. Elimden geldiğince inşallah.
Geçmiş olsun canım, iyi misin şimdi.Bugün belim tutuldu tarlada 2büklüm kaldim eve geldim halaaa doğrulamadim çok canim yaniyo yağladik yattik bibaktim annem gelmiş sessiz sessizisimiz yoğunken yoktu nebilim artik
Simdi krem surduk canim iyi değilim gibi bakalim artik nolcak sagolGeçmiş olsun canım, iyi misin şimdi.
tamaadir bu sayfayi kisiyi biliyrum duzenli yapmak önemli1 olacak başlayalı önceden de arada yapıyordum ama düzensiz yaptım hep. Şimdi hergün yapıyorum cnm. Mucize olmadı henüz ama fark var gibi bana öyle gelmiyorsa tabii☺aşağıya bıraktım resim cnm bu kızı takip ediyorum şimdilik
Eki Görüntüle 2686284
duzenli yoga korkanlarin tek caresiBende geçen sene düşünmüştüm ama tırstım vazgeçtim☺
Teşekkür ederim canısı. Ben 55 yaşındayım. Evet yaşıma göre hareketliyim diyebilim. Ama sizler muhteşemsiniz sporlarınızla.Canım ya gençsin ne demek genç değilim kaç yaş varki aramızda
Elini kolunu kaldırmaya üşenenler utansın biz genciz bi kerem
Her zaman hazırlarım canım benim, sen yeter ki görmek işte
Aslansin kaplansin yaparsın Songül2 kilo almış birine mi veriyorsun bu ulvi görevigrup şimdiden battı desene
Haaayyııırrr !! Kızartma değil. Canısı.Kızartma değil yani , eğer kızartma değilse şahane
Iyi geceler evin içinde yürüyorum bir yandan da burayı okuyorumKızlar herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?