Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun menüde sporda güzel canim benimde canım kısır çekti:))
İlacın ismi ne bende kullandım ama doktor dedi yersen kilo alırsın yemezsen almazsin kilo yaparmi diye sormuştum o birazda psikolojik sanki canım
Bende kan ilacı kullandım iştah açtığı doğru o yüzden kilo alımı oluyo ama bende ciddi kansızlık vardı bitkisel çok denedim ama uzun vadede kullanınca ise yarıyor kan ilacı almadan kendime gelemedim ve kansızlık çok ciddi bir sorun hafife alıyoruz ama bağışıklık sisteminin bile çökmesine sebep o yüzden kansızlık sorunu olan arkadaşlar kesinlikle ihmal etmeyin özelliklede hastalıkların çoğaldığı bir zamanda

Son düzenleme:
medusares canım nasılsın ? nasıl gidiyor
Mesajı yazdığın saat için günaydın sana canım dün kontrolum vardı ilaç yazdı yeniden. Herşey yolunda 10 gün sonra kontrolüm var transfer için gün verecek o zaman. İlaçların yan etkisi baya fazla Allah cevremdekilere sabır versin. Sen nasılsın canım

oyyyyyyyy çok şükürrr bu habere aşırı sevindim yaaaaaaaaa
herşey yolunda bak gördünmü transferede az kaldı
41 kere maşallah
ilaçların yan etkisi içinde biraz sabretsinler canım aaa o kadar olcak

oyyyyyyyy çok şükürrr bu habere aşırı sevindim yaaaaaaaaa
herşey yolunda bak gördünmü transferede az kaldı
41 kere maşallah
ilaçların yan etkisi içinde biraz sabretsinler canım aaa o kadar olcak
Bebegimmmm Allah razı olsun. Ayy evet canım böyle herşey yolunda giderse ay sonuna yakın transfer olacağım inşallah ah kuzum iyi ki varsin

Tünaydın hanımlar. Ben bugün ölçü verecektim ama ; sabah 6.30 evden çıktık diş jastanesine gittik belki sıra alabilirim diye ama vermediler. Bu arada eşim biraz rahatsız covit şüphesi vardı içimizde başka hastaneye geçtik ve ikimizde test yaptırdık. Eve geliş 11.00 i buldu. Kahvaltı falan derken bu saate geldik. Artık yarı a kaldı. Ölçüler. Yarın test sonuçları çıkarmış. Allah esirgesin olmaz inşallah.

Tunaydin abla insallah sonuclariniz negatif cikar
Merhaba herkese. Sizde de forumu okurken ekran titriyor mu? Başka hiçbir sitede olmuyor, mantıken donanımsal dersin ama... İlginç geldi.
Merhaba canim bende de klavye ve donma sorunu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…