Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Listeye girmeden ne bulduysam yeyim demiş zaarO kadar gaz verdim bide üstüne 2 kilo aldı bide 200 gram mı almış
Kız dişimden yemek mi yiyebiliyordum sanki
Antibiyotigin etkisi canim:)
Sen de olmasan napardim, hemen gömüyor beni
Geçen hafta rakipti de bu hafta beraberiz
Emin misin,hala bana yükleniyorsun
Canım ya şeker diyeti yapıyor ya hemen atar antibiyotik ödemini filan.Ben sana diyorum 66.00 gelecek
Ağzın bal yesin, 66.9 görsem ona da sevinirim canım. Antibiyotik kullanmaya devam ediyorum bu arada.

Ama hamilelik istenmiyorsa da onlara çok ta güvenmeyelim derim.
Hahaha korunuyorum süt hormonlarina güveniyorum gerisini allaha havale ediyorum
Isın şakası rabbim isteyene versin ben şu anlık istemiyorum çocuk sorumluluğu çok baska

Aaa öyle miydi, kafam karışmış demek ki. Neyse o da rakip madem, azıcık korksun

Yok be canım ne 66si. Dün 68.7 idi, bugün 67.9.
cumaya kadar tartı stresi yok sana gor cuma 66 olacan
hayırlısı

Çok heyecanlıyım liste için. İnşallah güzel eksiyle gelirim canım
gelecen
Yok kız o kadar mümkün değil keşke olsa.
olur olur bal gibi olur
Cuma sürpriz yapacan

giymek istedigim kiyafetler icin zayiflamak istiyorum ve bir daha asla kilo almayacagim bir ömur saglikli dikkatli yasayacagim kendime söz verdim ..yemegi cok ama cok seviyorum hem yiyip hem spor yapacagim hele bir ideal kiloma geleyim..cok doldum cok kizlar

Canım dediğin gibi kimse anlamıyor zaten. Çevremde kimsenin benim acımı paylaştığını hissetmiyorum. Evde surekli meşgul oluyorum zaten. Aklıma getirmemek için özenli davranmaya çalışıyorum. Senin, sizlerin desteği yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…