- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Sağol canim sen nasil oldunBu incir işi seni çok yordu canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Şakayı biraz fazla abartıyorsun sankiTam dayaklik demi benim elime versene avcum kaşınıyorrrr
Gobegim cıktı moralim bozuk enerjim yok spor yapmam lazimVayyyy spormu hadi bakalim
Geçti şukur agir kaldirmadim yavaş yavaş yaptim ama ben çok yoruldum gerçekten ayaklarim çapraşık yürüyo
Spor muuHic bisi yapmıyorum desem
Az sonra pazara gidecegim sonrada az spor yapayim diyorum
Sen nasilsin belinin agrisi gecti mi
Gelmiyom küstüm
ev yat yat sıkıldımMerhabaa neediyonuzzz
Aaa niye küstün:)Gelmiyom küstüm
Sen iyi olda canim cok önemli degil arti gelmen elinden geleni yapiyorsun biliyoruzZipzip- bu hafta hiç eksi görmedim sabah 57,9 dum artı olmam sanırım ama sabit olabilirim diye düşünüyorum hasta olunca sporu en fazla sürüne sürene Leslie yapabiliyorum bugün yürüyüşü artıracağım elimden geldiğince listeleri kötü etkilemek istemiyorum umarım ödemdir ve 2 günde eksi gelirim
Yok bişeyAaa niye küstün:)
Çok fazla zorlama istersen bir haftada sabit olsun nazar boncuğu olurZipzip- bu hafta hiç eksi görmedim sabah 57,9 dum artı olmam sanırım ama sabit olabilirim diye düşünüyorum hasta olunca sporu en fazla sürüne sürene Leslie yapabiliyorum bugün yürüyüşü artıracağım elimden geldiğince listeleri kötü etkilemek istemiyorum umarım ödemdir ve 2 günde eksi gelirim
Benimde göbegim var tam 1ay sonra spora baslicam bende yağlanma oldu mezun kilomun altina dustum reglede oldum zatenGobegim cıktı moralim bozuk enerjim yok spor yapmam lazim
Kolay degil ki tarla isleri canim daha cok mu ne kadar daha gideceksiniz
Bende halsiz ve keyifsizim çok hasta değilim ama çok halsizlik varSağol canim sen nasil oldun
bisey olmaz sen verirsin sözüne sadiksinBende halsiz ve keyifsizim çok hasta değilim ama çok halsizlik vartartılar sabit moral bozuk canım bir dokun bin ah işit oldu ❤
Elimden geldiğince zorluyorum senin videoları yapamadım o kadar enerjim yok haftaya denerim muhakkak ilk gönderdiklerinden Tuğçe’yi yapıyordum arada güzel videolarÇok fazla zorlama istersen bir haftada sabit olsun nazar boncuğu olurdiğer haftalar gidecektir gördük hep
merhabaaa bal küpümmmMerhabaa neediyonuzzz
Hayirdir noldukiii burda herkes saka yapiyooo canimŞakayı biraz fazla abartıyorsun sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?