Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zipzip- bu hafta hiç eksi görmedim sabah 57,9 dum artı olmam sanırım ama sabit olabilirim diye düşünüyorum hasta olunca sporu en fazla sürüne sürene Leslie yapabiliyorum bugün yürüyüşü artıracağım elimden geldiğince listeleri kötü etkilemek istemiyorum umarım ödemdir ve 2 günde eksi gelirim

Sen iyi olda canim cok önemli degil arti gelmen elinden geleni yapiyorsun biliyoruz

Çok fazla zorlama istersen bir haftada sabit olsun nazar boncuğu olur diğer haftalar gidecektir gördük hep

Gobegim cıktı moralim bozuk enerjim yok spor yapmam lazim
Kolay degil ki tarla isleri canim daha cok mu ne kadar daha gideceksiniz
Benimde göbegim var tam 1ay sonra spora baslicam bende yağlanma oldu mezun kilomun altina dustum reglede oldum zaten
İncir işi 1bucuk ay suruyo canim 2hafta belki daha surer ama azalır guzel.paraya çıktı gene şukur

Çok fazla zorlama istersen bir haftada sabit olsun nazar boncuğu olur diğer haftalar gidecektir gördük hep
Elimden geldiğince zorluyorum senin videoları yapamadım o kadar enerjim yok haftaya denerim muhakkak ilk gönderdiklerinden Tuğçe’yi yapıyordum arada güzel videolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…