Gerisini de eşin halletsin sen bizimle spor yapBenimde göbegim var tam 1ay sonra spora baslicam bende yağlanma oldu mezun kilomun altina dustum reglede oldum zaten
İncir işi 1bucuk ay suruyo canim 2hafta belki daha surer ama azalır guzel.paraya çıktı gene şukur
Canimmmm iyiyim ne olsun anca totomun üstüne oturdum.desemmerhabaaa bal küpümmm
iyiyiz sen ne ediyorsun
ben iyiyim arada gel gitlerim oluyorum düşüyorum hemen kalkıyorumCanimmmm iyiyim ne olsun anca totomun üstüne oturdum.desemsen nasilsin bakim onu soyle
Herkesin şaka yaptığını biliyorum canım zaten ama bazen abartılabilşyor ama neyse sorun yok zatenHayirdir noldukiii burda herkes saka yapiyooo canim
Ahahahah yeme yeme ceviz yanına türk kahvesi
Daha ne olsun elinden gelen herşeyi yapıyorsun sen gerisi Rabbimin işi umut var inşAllahta olucakben iyiyim arada gel gitlerim oluyorum düşüyorum hemen kalkıyorum
inşallah korona hortlamadan tedavime başlarım diye umud ediyorum
bu süreçte sağlıklı beslenip yürüyüş yapıyorum sıkı çalışıyorum
vitaminlerimi kullanıyorum
doktor kahve ve çay yasak dedi tedavi bitene kadarAhahahah yeme yeme ceviz yanına türk kahvesi
İnşallah dualarınızı alacam zaten transfere yakınDaha ne olsun elinden gelen herşeyi yapıyorsun sen gerisi Rabbimin işi umut var inşAllahta olucak
İcmeyiver kahve falandoktor kahve ve çay yasak dedi tedavi bitene kadar
İnşallah dualarınızı alacam zaten transfere yakın
O zaman bitki çayı içebilirsin canımdoktor kahve ve çay yasak dedi tedavi bitene kadar
İnşallah dualarınızı alacam zaten transfere yakın
gulumsede bende şaka yapmayi seviyoruz bazen insanlara agir geliyo heralde bence yanlis anlaşılıyor kimse burda kimseyi kirmak adina birsey soylemez zaten canimHerkesin şaka yaptığını biliyorum canım zaten ama bazen abartılabilşyor ama neyse sorun yok zaten
İcmeyiver kahve falan
Sende burda tolarlariz dua okuruz
bu aralar bendede çay isteği var ya... bir çok kişiden duydum bunu hayırdır inşallah acaba neden öyle oluyorO zaman bitki çayı içebilirsin canım
Bende de tuhaf bir şekilde çay isteği var normalde hiç içmem akşamdan beri acayip canım istiyor
Akşam içtim sabah içtim şimdi yine içecem kızı uyuttum
Biliyorum canım bende yeri geliyor yapıyorum ama dikkatli olmaya çalışıyorumgulumsede bende şaka yapmayi seviyoruz bazen insanlara agir geliyo heralde bence yanlis anlaşılıyor kimse burda kimseyi kirmak adina birsey soylemez zaten canim
Yaaaa bilmiyorum ki acaba neden
bu aralar bendede çay isteği var ya... bir çok kişiden duydum bunu hayırdır inşallah acaba neden öyle oluyor
Benim yas tutmuyor oralara gidemiyorum
+18de biseyler oluyooo onlari okudum
Bugün videoyu birebir yaptım cnmHerkese iyi gecelersporu bırakmaya geldim yarın birazcık zorlayacağız
Eki Görüntüle 2687459
Sporumuz bu açamayacaklar için hareketler
Eki Görüntüle 2687461
1. Bisiklet 2. Popo kaldırma 3. Çapraz kol bacak 4. Yanlara eğilme mekik pozisyonunda 5.bacaklarla birlikte kapanma
Bu sefer yüksek efor yapıp 1. Hareketi 20 sn hızlı yapıp 10 sn dinlenip tekrar 20sn hızlı yapıyoruz bu şekilde 4 set yapıp ikinci harekete geçiyoruz aynı şekilde tekrarlıyoruz yanmayı çok güzel hissedeceğizset sayısını ve süreleri kendinize göre ayarlayabilirsiniz
bakalım ya çocuklarla çok zor bugün kitap dağıttık ama veli çoluk çocukCanım izinli değilim geçen hafta izinliydim evden çalışmalar başladı bizde dönüşümlü olarakokullarda açılmadan kapanır gibi geliyor bana kesin sizde evden devam edersiniz
Çörekotu direk de cigneyp az bir sey yiyebilirsin.Peynire filan kat cigne biraz acı ama .Evden calisma senin için iyi olmuş maske bunaltmaz en azındanCanım akşam yemekten önce içiyorum çörekotu yağını sabah Demir ilacını aldığım için onu akşama kaydırdım şişe bitmek üzere küçük bir şişeydi zaten tekrar alsam mı bilemiyorum tam etki etti diyemem hasta oldum mucize beklememek lazım olumlu etkisi mutlaka vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?