Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benimde göbegim var tam 1ay sonra spora baslicam bende yağlanma oldu mezun kilomun altina dustum reglede oldum zaten
İncir işi 1bucuk ay suruyo canim 2hafta belki daha surer ama azalır guzel.paraya çıktı gene şukur
Gerisini de eşin halletsin sen bizimle spor yap

dün 12 bin adım attım akşam annemle
ve 100 tanede ipsiz atlama yaptım

bugün sabah malesef birşey yemedim ama
öğlen 1 yumurta biraz yeşil zeytin salatalık ve kefir içtim

akşamada salata yemeyi planlıyorum bolcana..

sonra yine yürüyüş ve ipsiz atlama

veee suyumu 2 lt yaptım

Canimmmm iyiyim ne olsun anca totomun üstüne oturdum.desem sen nasilsin bakim onu soyle
ben iyiyim arada gel gitlerim oluyorum düşüyorum hemen kalkıyorum
inşallah korona hortlamadan tedavime başlarım diye umud ediyorum
bu süreçte sağlıklı beslenip yürüyüş yapıyorum sıkı çalışıyorum
vitaminlerimi kullanıyorum

Daha ne olsun elinden gelen herşeyi yapıyorsun sen gerisi Rabbimin işi umut var inşAllahta olucak

doktor kahve ve çay yasak dedi tedavi bitene kadar

İnşallah dualarınızı alacam zaten transfere yakın
O zaman bitki çayı içebilirsin canım

Bende de tuhaf bir şekilde çay isteği var normalde hiç içmem akşamdan beri acayip canım istiyor

Akşam içtim sabah içtim şimdi yine içecem kızı uyuttum

Herkesin şaka yaptığını biliyorum canım zaten ama bazen abartılabilşyor ama neyse sorun yok zaten
gulumsede bende şaka yapmayi seviyoruz bazen insanlara agir geliyo heralde bence yanlis anlaşılıyor kimse burda kimseyi kirmak adina birsey soylemez zaten canim

İcmeyiver kahve falan
Sende burda tolarlariz dua okuruz

O zaman bitki çayı içebilirsin canım

Bende de tuhaf bir şekilde çay isteği var normalde hiç içmem akşamdan beri acayip canım istiyor

Akşam içtim sabah içtim şimdi yine içecem kızı uyuttum
bu aralar bendede çay isteği var ya... bir çok kişiden duydum bunu hayırdır inşallah acaba neden öyle oluyor

Bugün videoyu birebir yaptım cnm
Ama son 2 hareket boynumu zorladı biraz ama yapmaya calıştım yinede

Canım izinli değilim geçen hafta izinliydim evden çalışmalar başladı bizde dönüşümlü olarak okullarda açılmadan kapanır gibi geliyor bana kesin sizde evden devam edersiniz
bakalım ya çocuklarla çok zor bugün kitap dağıttık ama veli çoluk çocuk
Çörekotu direk de cigneyp az bir sey yiyebilirsin.Peynire filan kat cigne biraz acı ama .Evden calisma senin için iyi olmuş maske bunaltmaz en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…