Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kolay gelsin canım

İyhh anlatınca bile içim tuhaf oldu

Bütün gün girmeyince başka şeyler yapmış oldum yine spor adına. Neyse, yaptım en azından. :)

Hareket ediyor olman çok güzel. Ama kendini günde 300-400 kcal'e mahkum ediyor olman o kadar güzel mi? Yağları azaltmaya çalışırken başka şeylerden olmamak lazım. 1200 kcal'in altında yemeyin diyorlar.

Ben zaten yemek seçen biriyim cok abur cubur yerim onu kestim elimden geldiğince işte birşeyler yapmaya çalışıyorm

Bugün sessiz mi buralar sankiUykum geldi benimde Yoğurt yedim ondan zaarSpor da yapamadım bugün N Nidsalii bugünkü sporlar yer sporu olduğu için dışardan gelince sacim yere değsin istemedim 2 kere de duş almaya erindim yarın yapsam olur mu?Galiba 2 günde bir spor paylasacaksin eğer yanlış anlamadiysam

Takim sessiz 2-3 gündür:))

Zipzip- napıyon ?Online sinAnnenler köyde mı?Ankara da vakalar çok arttı diyor herkes
Modum dusuk 2 gündür genelde buralardayim okuyup cikiyorum
Annemler koydeler sinavdan sonra gittiler yine:))
Ne yazik ki herkes artti diyor Ankara icin Evden cikmiyorum ama kardeslerim gidiyor mecburen

Modum dusuk 2 gündür genelde buralardayim okuyup cikiyorum
Annemler koydeler sinavdan sonra gittiler yine:))
Ne yazik ki herkes artti diyor Ankara icin Evden cikmiyorum ama kardeslerim gidiyor mecburen
ya haklısın ama tekrar yasaklar gelirse enerji moral depolamak lazım ama nasılgünlük bir saat yürüyüş var moral kaynağım radyo da istediğim şarkılar ve yürümek su an en büyük özgürlük bukimsenin olmadığı güneşin yoğun olduğu saatte çıkıyorum mecbur yoksa köşe kapmaca oynamak insanlarla çok sinir bozucu
Dogru canim bizim evde kucuk cocuk kalmayinca pek bilmiyorum :))
Ünv.ler uzaktan eğitime hala başlamadı mı?
Yurt dışında filan açıldı okullar.Yegenlerim gidiyor.

Yasaklar kolay kolay gelmeyecek gibi duruyor canim herkes onlemini alsa düğünler iptal edilse, eğlenceler ertelense hersey daha guzel olacak

Daha baslamadi dersler ekim gibi baslayacak sanirim uzaktan egitim olacak ama belki yuz yuze egitimde olabilir uygulamali dersleri var

Hayırlısı olsun.Saglik olsun demekten başka çare yok.
Orjinalisim test sonucun çıktı mı merak ettim iyi misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…