Tam dayaklik demi benim elime versene avcum kaşınıyorrrrSorma gelsin de ceza vereceğim baska topiklere yaziyor tost yemiş dun aksam 9.30 da
EvettHerbirini bir setini bitirince 50 puan, değil mi?
Gunaydin canım ❤Günaydın Hanımlar
Günaydın canim ❤Gunaydinnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrr kizlarrrrr
kesinlikle yanimda sizi göturecegimevet canım severim burçları
Vuu süper fıstık gibi olucan yani
Ewet aynen devam edicem1 ay dolmadan hedefini tutturmussun canim
kız sirk yılanı yazık uyuşuk zaten mayısıkYılan miiiiianamm benim aklım çıkardı heralde. Baya büyük cesaret 2 kere köpek isirip defalarca kovalayinca aramız pek iyi olamadı maalesef. Burcun ne diye bana mı sordun acaba kime yazdığın görünmüyor tüm alintilarin tek bir cevap halinde gelmiş yine de söyleyeyim yay burcuyum
çörekotu içiyor musun?vitamin al bol bol.ilac yoksa mandalina çıkmış ye.Günaydın canım halsiz hissediyorumzorlada olsa Leslie yapıyorum, sen nasılsın?
tamam umarım yaparım.bolgesel yapmaya yapmaya paslanmısimUnutmuşum ben onubir seti 50 puan 2 set yapmak iyi olur bence
kesinlikle yanimda sizi göturecegimfistiklar
Gunaydin canım ❤herkese gunaydin
Gunaydin canım ❤Günaydın canlar
Felicio okuldayim canım
Sen bu hafta evdesin demi izin haftan?
Dinlen suyu bol iç.Tarcin kiraz sapı
Günaydın herkese
Herkese günaydın.
Günaydın ☀☀☀☀
günaydın
Günaydınnnn
Gunaydin kizlar
Günaydın
Herkese Günaydın
Günaydın Hanımlar
Gunaydinnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrr kizlarrrrr
Hepinize günaydınherkese gunaydin
Canım izinli değilim geçen hafta izinliydim evden çalışmalar başladı bizde dönüşümlü olarakGünaydın canlar
Felicio okuldayim canım
Sen bu hafta evdesin demi izin haftan?
Dinlen suyu bol iç.Tarcin kiraz sapı
Hic bisi yapmıyorum desemMerhabaa neediyonuzzz
Vayyyy spormu hadi bakalimHic bisi yapmıyorum desem
Az sonra pazara gidecegim sonrada az spor yapayim diyorum
Sen nasilsin belinin agrisi gecti mi
Canım akşam yemekten önce içiyorum çörekotu yağını sabah Demir ilacını aldığım için onu akşama kaydırdım şişe bitmek üzere küçük bir şişeydi zaten tekrar alsam mı bilemiyorum tam etki etti diyemem hasta oldum mucize beklememek lazım olumlu etkisi mutlaka vardırkız sirk yılanı yazık uyuşuk zaten mayısıkyoksa nasıl ekliyim zaten yağlı yağlı tuhaf bir derisi vardı kaygan
çörekotu içiyor musun?vitamin al bol bol.ilac yoksa mandalina çıkmış ye.
tamam umarım yaparım.bolgesel yapmaya yapmaya paslanmısim
Bu incir işi seni çok yordu canım çok geçmiş olsun dikkat et kendineVayyyy spormu hadi bakalim
Geçti şukur agir kaldirmadim yavaş yavaş yaptim ama ben çok yoruldum gerçekten ayaklarim çapraşık yürüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?