- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar bol eksili bir cuma olsun
Dün regli oldum
Kilomu merak ediyorum 10 gibi tartılırım
Geçmiş olsun canım. Hani derler ya...günaydın herkese
sanırım cuma cumartesi pazar yürüyemeyecemayağımın altı fena su toplamış yanıyor sabah işe topallayarak geldim o derece basamıyorum
dünde ağırdığı için turu yarıladım sadece 5300 adım atmışım
ay abla öyle bir yerdeki parmaklarımın ayakla birleştiği yerde tam basılan yerde ancak topuklara basıyorum yada yan basıyorumGeçmiş olsun canım. Hani derler ya...
Neyse sabah sabah demesinler
Çabuk iyileşir merak etme. Biraz canın yanacak. Parmak uçlarına basarak yürü orada hasar yoksa
Canım yakacak yağ olsa dükkan senin diyor bak metobolizman
Ada vapuru yandan çarklı deseneay abla öyle bir yerdeki parmaklarımın ayakla birleştiği yerde tam basılan yerde ancak topuklara basıyorum yada yan basıyorum
Bu kiloda guzel eksii canim tebrik ederim
Günaydınnnn. Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Ama bugünden itibaren if, e başlıyorum. Hayırlısı bakalım.Gubaydiiiiiiiinnñn
Hayırlı cumalar
Bollllll bolll ekşi gramlar kilolar
Ben tartildim
Gözüme fazla kaçtı
Tekrar uyuyup sonra tartilcam çocukların yatıyor manyağıyım heralde uyumuyorum
Seni çok iyi anlıyorum. Geçmiş olsun tekrar. Su toplayan yer şişse baya hemen dezenfekte et oksijenli suyla temizle patlat batikon sür pamukla kapat 1 saat kadar geçer öğlene kadar acısı, tecrübeyle sabitay abla öyle bir yerdeki parmaklarımın ayakla birleştiği yerde tam basılan yerde ancak topuklara basıyorum yada yan basıyorum
evet dün patlatmamı söylediler lakin korkuyorum benim canım çok tatlıSeni çok iyi anlıyorum. Geçmiş olsun tekrar. Su toplayan yer şişse baya hemen dezenfekte et oksijenli suyla temizle patlat batikon sür pamukla kapat 1 saat kadar geçer öğlene kadar acısı, tecrübeyle sabit
Gunaydin abla hayirli cumalar ❤❤
Kilomuz azaldıkça maalesef fazlalıklar az az gidiyor ( gerçi fazlalikta kalmamış )
Uyku tutmadı gene bo tartilcamGünaydınnnn. Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Ama bugünden itibaren if, e başlıyorum. Hayırlısı bakalım.
Memleket malatyamiGüzel eksiler gelmiş tebrikler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?