Gecen hafta 86.4 bu hafta 85.7 fark 0.7 gramGeçen cuma 86 kg
Bu gün 85.7
Yüzde 1.428558.......... Diye gidiyor. Doğru hesapladım mı kaptanım.
Geçmiş olsungünaydın herkese
sanırım cuma cumartesi pazar yürüyemeyecemayağımın altı fena su toplamış yanıyor sabah işe topallayarak geldim o derece basamıyorum
dünde ağırdığı için turu yarıladım sadece 5300 adım atmışım
Hafta ici 76 yi gordum demistin ama uzulme haftaya daha guzel eksiler görürsün77.1 cıktı
Benimde köken malatyaEvettttttt
Malayalilarin huyudur illa bi yerde 44 olacak bütün akrabaların nosunda vardırbenimde
Guzel eksi bu rakamlarda tebrik ederim canim ❤❤Geçen Cuma 57,8Zipzip-
Bu Cuma 57,3
- 500 gram
% 0,87
Düne kadar eksi değildim bugünhedefimi yukarı yuvarlarsak tutturdum diyelim
Dün pirinç yedim sporda yapmadımHafta ici 76 yi gordum demistin ama uzulme haftaya daha guzel eksiler görürsün
Teşekkür ederim çok uğraştım 2 gündür listeyi olumsuz etkilememek içinGuzel eksi bu rakamlarda tebrik ederim canim ❤❤
Vallahi ben yapacağım. 3 gündür eşim istiyorBizimkiler aynıymış yaa, ben de bugün ısrarlara dayanamayıp istedikleri her şeyi yapacam. İçlerinden bana uygun olanlardan yiyecem, Allah ikimize de kolaylık versinsen de yapacak mısın.
Gunaydin canım regli olmussun sonunda ama artik takimda daha aktif gormek istiyorum
Yani beceremedim.Gecen hafta 86.4 bu hafta 85.7 fark 0.7 gram
(Gecen hafta -bu hafta )/gecen hafta ×100
Seklinde hesaplama yapiyoruz
%0.81 cikiyor
Olsun sen kilo ver ben hesaplarimYani beceremedim.
Benim eşimin de kilo vermesi lazım ama bir türlü baslayamiyor. Yine de ikisinin de isteklerini yapacam ben de, biz diyet yapıyoruz diye onları da mahrum etmeyelim dimiVallahi ben yapacağım. 3 gündür eşim istiyor
Yavaş yavaş gidecek artık bende kilo verme hedefimi %0,6 ye düşürüyorum
Bence şöyle yaparsan daha kolay olur.Yani beceremedim.
Tamam canımGunaydin canım regli olmussun sonunda ama artik takimda daha aktif gormek istiyorum
Bu 4. Haftan listede ve verdigin sadece 300 gram:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?