• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gunaydin kizlar gecen cuma 73.0
guncel cuma 72.8 kg
fark 200gr bu hafta zordu benim icin yinede az da olsa vermisim araiza 10 agustosta 76.7 ile katilmistim iyi ki katilmisim bu hafta kampla 72 yi kuruturum :KK19:
Evet canım kamp çok iyi oluyor önümüzde yol haritası var ona göre gidince harika sonuçlar oluyor 😍

Günaydın kampla birlikte 55 leri görürsün yine 🥰🥰

Günaydın canim eksi olman guzel haftaya daha guzel olur😘

Ay ne güzel dilekler bunlar Allah söyletti 😍

O artı ne ki senin için ya:cool:
Ah inşallah kamp başlangıcı daha düşük olur umarım , kamp 1. Si olmak istiyorum çok motiveyim

Geçen cuma 67.5
Bugün 66.6
Fark -900 gram

Zipzip- Zipzip- yüzdemi hesaplayamadım evdekiler kahvaltı bekliyor
Harika eksi tebrik ederim 👋👋👋

Geçen cuma kilom: 91.6
Bu cuma kilom: 90.8
Fark: 0.8
Yüzdesel fark: %0.87

Harikasın 90 ları terketmene çok az kalmış hadi haftaya 80 leri görelim 😍

Zipzip- Zipzip-
Ben dün gece regl oldum tahmin ediyordum böyle sonucu en azından ekşi gelmişim yine
Geçen cuma 76,7
Bu cuma 76,3
Fark 400gr
Gayet iyi sonuç süper 👍

Günaydın
Geçen hafta 85.1
Bu hafta 84.5

Yüzde nasıl hesaplanıyor çözemedim
Canım güzel eksi , 70 lere az kaldı 😍

Kilo bildirimi
Geçen cuma 68.5
Bugün 67.1 (dün de bu kiloydu)
Fark 1.4
Oran % 2.04

Hedef kilom 60.0
Zipzip- Zipzip- listeye alır mısın beni canım.

Vay vay haftanın yıldızı 🧿🧿🧿
Harikasın canım 😍 birde üzerine kamp patlatıp yakıp yıkıcan ortalığı ❤️

Geçen hafta 77.5
Bugün 77.1
Fark -400
Daha çok vermeyi umuyordum dün regli oldum onun da etkisi var sanırım buna da şükür 🙈

Kesin regl etki yapıyor çok güzel eksi 👍

Canım tartıldım canlı ders vardı sabah bitti kahvaltımı yaptım şimdi paylaşıyorum.

Geçen hafta 73.6
Bu hafta 72.8
Fark eksi 800 gram
Harika eksiyle geldin bravo 👋👋👋
Süper gidiyosun çok yakında 60 larda görücez seni 😍

Felicio Felicio canım o nasıl güzel bir kilo vermek öyle maşallah geçen hafta bir kilo vermene rağmen müthiş bide o kadar vitamin vs onlar da kilo yapar üstelik 🥰🥰🥰🥰azim hırs kararlılık eşittir Leyla acaip çalışkan bir insansin.Motivasyon hep tam böyle devam canım 🥰 o kadar sevindim ki anlatamam vücut indeksine de bayıldım 23 darısı bana peşinden geliyorum 😁😁😁
PAPATYAM PAPATYAM canım rakibem şapka çıkarıyorum önünde 2 haftadır ezici bir üstünlük ile beni geçiyorsun tebrikler 💐💐💐 sahanesin 😘😘😘
N Nidsalii canım harikasın hala vermen çok zor ve zoru başardın korumak nasip olsun artık.

Adını daha sayamadığım bütün arkadaşlar hepinizi canı gönülden kutluyorum.Herkes çok şahane kilolar vermiş.🥰🥰🥰

sonngulen sonngulen ve Lili 38 Lili 38 kilolarınızı göremedim

Felicio Felicio canım o nasıl güzel bir kilo vermek öyle maşallah geçen hafta bir kilo vermene rağmen müthiş bide o kadar vitamin vs onlar da kilo yapar üstelik 🥰🥰🥰🥰azim hırs kararlılık eşittir Leyla acaip çalışkan bir insansin.Motivasyon hep tam böyle devam canım 🥰 o kadar sevindim ki anlatamam vücut indeksine de bayıldım 23 darısı bana peşinden geliyorum 😁😁😁
PAPATYAM PAPATYAM canım rakibem şapka çıkarıyorum önünde 2 haftadır ezici bir üstünlük ile beni geçiyorsun tebrikler 💐💐💐 sahanesin 😘😘😘
N Nidsalii canım harikasın hala vermen çok zor ve zoru başardın korumak nasip olsun artık.

Adını daha sayamadığım bütün arkadaşlar hepinizi canı gönülden kutluyorum.Herkes çok şahane kilolar vermiş.🥰🥰🥰

sonngulen sonngulen ve Lili 38 Lili 38 kilolarınızı göremedim
Lili bildirim yapmadi bugun songulde 67.1 olarak bilditim yapti

Günaydınlarr💗
Geçen hafta 55.2
Bu hafta 55.7
Sabah regl ile uyandım onun etkisi kızlar
Zipzip- Zipzip- H hasbeenandgone

sonngulen sonngulen sporda unuttum dönünce çektim odaya bakmayın giyinme odası kiler gibi kullandığım oda😄 IMG_20200911_120339_542.webp

Back
X